Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (139)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Salutare!

M-am pus la curent cu noutatile.
La multi ani Stefan-Calin, Matei,Alessia Maria,Teodora Maria, Anya-Ioana,Mayanna - sa fiti sanatosi si sa cresteti mari.
Irina - imi pare rau pentru bunicul tau, in mai s-a dus si ultimul meu bunic (bunica de fapt) si macar am fost multumita ca o vazuse pe Alexia cu cateva zile in urma. Nu stiu, am avut sentimentul ca mi se inchide de tot cutia copilariei.

Acum sunt intr-o toana mai blegoasa, am crezut ca n-am sa plang deloc dar vad ca nu mi-a mers - astazi a plecat copila de-acasa pt prima data. Nu, n-a venit Fat frumos (e prea devreme), au luat-o parintii mei la ei pt 3 zile. Sa nu radeti de mine!

Am vazut ca se fac aranjamente de baby expo, eu voi merge joi sau vineri. Trebuie sa-i luam neaparat bebelei scaun de masina.

Sa va povestesc faza: pt a-mi aminti de tinereti demult apuse, mi-am cumparat cateva cd-uri cu Alexandru Andries. Ieri le ascultam (eu si cupila). Vers: "AM PLECAT deja si-ajung la tine maine in zori". Alexia (dintr-o data, fara nici o legatura cu tot ce facuse pana atunci): PA, PA (si facea cu mana asa cum face ea de obicei) A fost mortala!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mimsi !

Simo la cat mai multe stele!!!

Ramona faina petrecerea Mariei . Care in poze pare ca se simte mai bine in pantaloni (Maria, nu petrecerea ).

Raluca bine ai revenit !

eu ma duc cu sotul si cu bb la baby expo... Dar astept sa va decideti voi daca mergeti sambta ca sa venim si noi in acelasi timp (daca e, ca ora, in graficul zilei pt Vladut)

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ioana saru'mana din suflet ptr info cu vaccinul. M-am mai linistit

Irina pai si eu vin cu Filosofu si cu Husbandu'...ca nu scap de ei, dar ma gandeam ca dupa aia ei sa se duca ca baietii si eu sa merg la resto cu fetele ca fetele

Mimisi sa stii ca pe mine ma apuca jalea si cand pleaca sotu cu copilul in parc si eu raman acasa. Sunt dusa rau ! Dar din cauza nenorocitului asta de serviciu imi lipseste fiecare minutel pe care nu-l petrec cu monseurul

Iote, ca am scris azi mii de mesaje, dar am uitat sa felicit sarbatoritii zilei: La multi ani! juniorilor Stefan Calin, Matei, Alessia si 11 lunistilor Teodora Maria, Anya si Mayanna

Anya Dr. Alina cand ne mai arati poze cu Anya bobocela?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Simo, nu te ignoram!
Mai, mai, ce de stele! Bafta maxima la vaccin! Si noi ne apropiem de priorix cu pasi repezi.
Eu vin sambata! Spune ora, orice ora! 5 dimineatza, 10 seara! In sfarsit s-a demarat organizarea!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mimsi, eu vin si vineri la BabyExpo; vineri vreau sa-i cumpar fetii scaunul de masina +....+...+... hai, ne-ntalnim pe undeva? Tu pe la ce ora ai dori?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Ma gandeam sa ajung la matineu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Mifloricico parca te si vad alergand spre Babyexpo. Pai, io zic ca un 2, 3 dupa amiaza ar fi de luat in considerare. La cat o sa avem de umblat, sigur reusim sa ne intalnim cu toatele

Mergi la inceput

Din ciclul:doo capete gandesc mai bine ca unul. Sa maltratam toate modelele de scaun, la asta te gandesti, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Simo bun asa

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Am putea lasa o condica la intrare in care sa notam ora venirii/ora plecarii, ca sa stim cate si care suntem inauntru

Mergi la inceput