Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 20
bianca_mo spune:
buna dimineata!
vad ca mai sunt si alti baietoi care se trag de putza, ca si la noi e sport deja
ANDA, la Serban s-au vazut asa dintii cu 2 saptamani inainte sa iasa
NOKI, am citit ca nasul si ochii curgatori pot fi semne ca ies dintii
uitasem, DORDIA, si eu sunt din categoria celor ce castiga mai putin dar ma intorc la serviciu din noiembrie
STEFANALEX, am clasa a 4-a
va urmaresc postarile, dar raspund mai rar, doar daca stiu ceva, altfel oricum nu va ajut
va doresc bebei mancaciosi si sanatosi!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
bianca_mo spune:
FELICIA, daca nu imi notez lucrurile importante, o patesc rau! chiar, oare ne mai revenim?
uit si unii (sotul) cred ca o fac intentionat, si eu incerc sa ma adun, dar in cate o zi mai grea sunt varza rau...azi Serban s-a trezit la 7, dupa o noapte un pic mai buna, nu s-a trezit decat pt o dusca , doua de tzitzi... asta e, sper sa nu-l mai doara asa gingiile, vorba cuiva, stiu de ce se agita noaptea, ma trezesc, dar e rau ca nu pot decat sa il pup, durerea nu ii trece... dintii astia!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
Bic spune:
Fetelor, voi sinteti prietenele mele si trebuie sa ma ascultati si sa ma consolati.
Nu-s ce nai ba am, dupa ce am rugat-o pe Mandy sa scrieti cu rosu vestile rele, din lipsa de preocupare, m-am uitat pe forum la niste mesaje cu copii nefericit si NU MAI POt DE DURERE acum. Pling si pling si nu ma pot opri. Ieri seara m-am uitat la povestile cu pierderi de sarcina si iar am plins.
Efectiv nu mai suport sa aud de copii nenorociti si imi vine sa dau timpul inapoi sa nu mai aflu niciodata de asa ceva.
DE CE TREBUIE SA SUFERE NISTE FIINTE NEVINOVATE???
Fetelor, pur si simplu pling cu sughituri si nu ma pot abtine. Ma calmez eu imediat, dar pe moment trebuia sa ma pling un pic voua.
Merci.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
ilenutza spune:
Vic bea ceai noaptea, ii dau eu in somn si bea cam un 100 ml pe noapte, mai ales acum ca e racit e imp. sa fie bine hidratat.
Si cireasa de pe tort: m-am imbolnavit si eu asa ca stau cu masca pe fata!
ca sa nu facem schimb de virusi
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
bianca_mo spune:
BIC,te inteleg perfect, eu am observat ca de cand sunt mama am o cu totul alta perceptie asupra lumii, e ingrozitor cate lucruri rele se intampla unor ingerasi! DUMNEZEU sa ne ajute si sa ii mangaie pe cei cu probleme! nu trece zi sa nu ii multumesc ca am un copil sanatos, celelalte trec!
de la noi
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!!
Sa raspundem la intrebari:
Fi'miu nu bea de obicei apa noaptea dar azi dimineatza s-a trezit la 6.00 si i-am dat apa ca vb intr-una si era in picioare si arunca toate jucariile si am zis ca poate daca ii dau apa se potoleste. a baut o gura si atat si a adormit la loc pe la 7.00.pana pe la 9.00.
Despre memorie....sa sti ca mai prost. Am inceput sa uit de la mana pana la gura dar am crezut ca m-am hodorogit. Dar sa fie de la sarcina???Se poate. Sper sa imi revin dar...poate cand ma intorc la serv si o pun la treaba sa isi revina memoria mea.
Acum despre noi daca intereseaza pe cineva::: Avem pe drum al 8-lea dinte, incisiv de jos dar...e in stadiul gingie umflata si albicioasa. Probabil ca mai dureaza ceva. Cu raceala suntem pe drumul cel bun, mici nu avem decat dimineatza iar dupa 11-12 se usuca mucoasa de tot. Oare de ce?? Care o fi explicatia???
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Bic asa e. Din pacate exista si nenorociri pe pamant dar...sa vedem partea buna a lucrurilor si sa multzumim lui Dumnezeu pentru minunile pe care ni le-a dat. Sa ajutam daca ne sta in putintza si sa lasam rautatzile de o parte ca e plina lumea de ele. Offf eu ma feresc sa citesc despre lucruri din astea ca ma umflu de plans. De cand il am pe Stefan am devenit si mai sensibila la lucruri din astea decat eram inainte dar...incerc sa evit, sa nu mai stiu ca imi fac rau .
de la mine si de la Stefan!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Addya super se inmultzesc virusii. La tine gaureala a inceput???Iesiti???
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
madau spune:
Mneata!
Pe noi ne-a trezit Miruna la 7

, oare suntem pe primul loc la "matinale"???? Acum am culcat-o la loc si am apucat sa ma pun la zi cu ce ati scris. Sa incepem deci:
Bic din pacate asa e viata, nu intotdeauna dreapta, si stii ca exista si o vorba care spune ca de obicei copii platesc ptr pacatele parintilor....mie de fiecare data cand ma apuca asa un gand sa dau draq pe cineva...imi vine chestia asta in minte si ma duc la oglinda imi dau 2 palme si ma calmez
. Varianta buna ptr tine ar fi sa NU mai citesti, necazuri sunt peste tot, important e sa gasim in noi puterea sa trecem peste ele.
si revino-ti la sentimente mai bune.
Noki sa stii ca ai dreptate la faza cu GAP-ul si chestia misto e ca desi se potrivesc si la bebelusi mai mari decat zic ei acolo, nici la aia mai mici nu vin rau. Cred ca ai inteles ce am vrut sa zic, adica sunt croite misto si adaptabile. Sper ca ai avut somn usor, la mine deja a devenit un lux daca ma trezeste fimea DOAR de 2 ori pe noapte

Feli mie Tutunaru in ultimele luni de gravizenie imi spunea mereu ca o sa ajung sa lipesc post-it-uri pe frigider, nu l-am crezut atunci, ei a avut dreptate 

Alinush Miruna nu bea apa noaptea, insa imediat cum se trezeste incepe si tipa "apa, apa".
Dordia nu cred ca erai fix tu cea vizata, toate ne-am plans in anumite momente, toate am facut scandal ca nu ni se raspunde, io incerc sa fiu cat pot de atenta sa nu uit pe cineva, insa daca uit.. trageti-ma de urechi ca nu ma supar...
Ilenutza sanatate multa si tie si lui Vic.
Lavi bb3???? Sa stii ca ma uit la vecina mea care la 32 ani avea deja 2 copii (ca si tine de altfel), era un pic melancolica cand am ramas eu gravi, ai ei erau deja mari (10 si 8 ani), apoi ce aflu acum 2 luni...ca e din nou gravida..deci se poate, voi sa fiti sanatosi sa le puteti duce pe toate.
Ca tot veni vb de bb2, si eu imi doresc tare mult, sincer..maine l-as face dar mi-e teama de un singur lucru: oare cum o sa faca fatza cand cel mic o sa se trezeasca noaptea si implicit o sa o trezeasca si pe don'soara Miruna care doarme ca iepurii...adica eu cand o sa mai dorm???? Ca-mi aduc aminte ca la Miruna eram defazata rau in primele luni. Fetele cu 2 copii...ce ziceti???

Am vaga senzatie ca m-am placintit, tre sa revin in alt mesaj
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
anda77 spune:
bbalinus, nichita nu se trezeste noaptea pentru nimic (in lume)!:)
Alinus, hi,hi,dupa ce vroiam sa "scap" de chicco, poate ma vad in primavara cu o umbrela tot chicco! zici ca astea 2 marci au iesit cel mai bine la testele tale comparative? mi-ai zis ca maclaren se rabateaza, dar nu pana la orizontala, dar de chicco0umbrela nu mi-ai zis pana unde se rabateaza. las'ca ma uit pe situl lor, poate scrie...ca mi-ar folosi deoarece nichita este cam cacacios si io il mai schimb si prin parc, prin spetele unor magazine:)) si orizontala caruciorului tine loc de masa de infasat. am vazut-o pe noki cum o schimba pe sarah din picioare, dar eu nu pot ca asta se misca non-stop, ne-am murdari rau dk am incerca asa. cand se vede in picioare vrea sa o "ia la fuga".
bic, si pe mine ma impresioneaza mult mai tare situatiile copiilor de cand sunt mama. realizez mai bine cat de grava este situatia unui copil abuzat, neglijat, bolnav, nu prea imi dadeam seama inainte adevarata dimensiune a suferintei unui copil, cred. Bine ca tu, asa sensibila la astea, nu mai traiesti in romania, ca ai plange non-stop daca ai vedea ce se da la stiri...sa vezi animalele cum arunca nou-nascuti care respira la ghena blocului...nu-ti mai zic...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"