Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 21
Morgano spune:
Of Bicule, nu mai citi acolo, ca eu plang de cate ori trec pe la ajutor umanitar (si asta e cel putin la 2 zile). Deja ii stiu pe cei doi baietei din Italia, pe care-i ajuta Soni, de Andrei stiu si mai multe si am reusit sa trimit putin, sper sa mai reusesc, apoi de baiatul doinei bita care nu are bani de mers in china (i-am trimis formularele de inscriere traduse)..... si nu numai ca ma doare pt ei, ci ma revolta felul in care ii arunca efectiv deoparte statul roman, cum se cer bani la otv ca sa apari cu cazul tau.... bietii parinti, sunt niste luptatori. De aceea cand am draci imi spun ca cel mai important lucru este ca suntem sanatosi, restul se rezolva. Si imi pare rau ca nu-i pot ajuta si eu mai mult :(
Ma mai necajesc cand intru la fetele cu pb mari acasa, abuzate, inselate..... la un mom. dat asa m-am suparat incat am zis ca nu mai intru pe DC. Dar nu asta e solutia, insa nu mai intru la in 1 sau 2 mergem mai departe o vreme. Si iar ma bucur ca am un sot iubitor, harnic care ma ajuta si ma intelege si cu care am o viata normala. Nah eu plang si la stiri de ma stric cand moare un copil.... si da, asta mi se intampla mai ales de cand o am pe Ana, desi eram impresionabila si inainte. Ca sa te destinzi putin, am plans jumate din filmul North County (care nu mi-a placut mai deloc) si am salivat cum bea non-stop berica Charlize Theron :))
Cu memoria, Feli, ma inscriu si eu la scleroze, uit uneori chestii importante, ca alea marunte nu ma mai mira: merg spre camara si nici cu slujbe nu-mi amintesc de ce. Merg la baie si imi ia 10 min sa-mi amintesc ca voiam sa pun masina de spalat. etc.
Dordia, tu stii ca eu in general nu generalizez :) aminteste-ti faza cu mamaliga pt stefanel, deci dc am ceva personal de comentat/criticat zic. Oricum, azi e o zi frumoasa, noaptea a trecut.
Alinush, nici Ana nu bea noaptea apa, dar bea ziua cam 300ml.
Anda, de acord cu Bianca, si eu am Graco, e fte rezistent, cu al nostru am umblat si pe munte pe drum cu drum pietruit, am saltat hartoape si gropi, si e in stare perfecta. Nu se face umbrela ci valiza, dar e super. Nu l-as schimba pt nimic.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
dordia2000 spune:
Madau faptul ca dupa ce m-am plans eu a aparut mesajul..m-am simtit direct vizata asa ca... Dar nu mai are importantza si iti multzumesc pentru raspuns. Oricum eu voi insista si de acum incolo chiar daca unele persoane vor fi deranjare de faptul ca ma plang pe forum!
Eu va consider pe toate prietene asa ca...ca intre prietene imi permit sa ma plang daca nu mi se raspunde la o problema care ma intereseaza. Si daca obtin cel putin un raspuns sunt multzumita.
Va pup pe toate si gata eu nu mai zic nik pe aceasta tema! Vb aceea: mai bine un cantec vesel sa cantam!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
madau spune:
Continuare:
Anda ai fost totala cu "parcul Primaverii in care se plimba NOKI", sa stii ca si eu m-am tot minunat de cateva ori...dar mi-a fost rusine ca o sa radeti de mine daca zic. Na ca zisesi tu...

Noki venim si noi la tine in parc.....
Dintii la fel s-au vazut si la noi cei de jos, acum deja s-a umflat gingia rau si se vad la suprafata, insa sus sunt exact asa cum zici tu.
Cred ca n-am uitat pe nimeni...Catutza uite eu la faza cu purfix-ul nu m-am gandit...noroc cu ADDYA, nu degeaba e inginer...io la faza cu imaginatia stau mai prost..de-aia ma facui avocat

Va pupez, ma duc sa basculez ceva papa si-s prin zona

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
dordia2000 spune:
Ripley ai perfecta dreptate.
de la ex ginerica si excuscra.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
madau spune:
Mi-am adus aminte ca am uitat sa va povestesc ceva haios. Aseara am mers si ne-am intalnit cu gashca noastra cea numeroasa, bineinteles copii aferenti n-au lipsit.
Zilele trecute cand am fost in Cora, am uitata bibe cu apa acasa, drept ptr care am fost nevoiti sa cumparam ptr fata singura marca de apa care avea sticla cu tzutzuroi, si anume EVIAN. Buunnn, aseara in graba i-am pus apa din sticla mare in cea de Evian, ca e din aia de 0.6 l, si am plecat. Nu va spun ce fetze au facut toti cand am scos sticla.....ca nu suntem sanatosi sau am spart vreo banca?????![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
anda77 spune:
madau, stai ca te prinsei p-aici. cum sunt produsele quelle, ca nu se vede nimic pe site si nu stiu dk sa ma obosesc sa comand catalogul...au si adulti si copii? am vazut ceva produse de la ei, de imbracat, pe la tcm-uri. unele foarte misto si la preturi bune (echipament de ski, de exemplu, adik de imbracat la ski, dar nu stiu care e calitatea materialelor, adik daca tin de cald...) la copii cum arata hainutele?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
dordia2000 spune:
fetelor voiam sa mai zic ceva si am uitat!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
camelia_daniela spune:
Hello ! Mai fetelor eu nu mai am net acasa
, nu stiu ce draq schimba astia la Astral si de vreo saptamana nu mai am nici tel, nici net ! Imi vine sa-i
, acuma ca tre' sa stau in casa cu Daria nu prea am ce face cand doarme ea ... ca de treaba, nu prea am chef!!!! Asa ca nu sunt pe net decat la servici ... tot e bun si serviciul la ceva![]()
Cat timp trebuie sa stau in casa? Dupa ce-i dispar bubitzele, pot iesi, sau tre' sa stau o saptamana ? Mooooooooooooor
Ce stiti de carpa rosie care se pune cand are copilul pojarel? E "vrajeala" sau e chiar bine sa se puna?
Bic, ai dreptate , si eu plang de fiecare data cand citesc pe-acolo ! Da plang nu gluma!
Mi se rupe sufletul cand citesc cate-o poveste ...
Camy & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
cristinamh spune:
imi cer scuze anticipat, mesajul nu viza pe nimeni.. era o concluzie a mea.. pentru ca atunci cand se repeta intrebarea parea oarecum o acuza, ca grupul e nepasator si trb atentionat ca cineva are probleme. anda, de acord cu tine, cand dau un raspuns nu astept multumiri, se subintelege ca persoana multumeste... la fel, cand cer ceva, de multe ori multumesc anticipat.
imi pare rau ca nu s-a inteles corect mesajul meu, probabil dileala dupa 3 ani acasa isi spune cuvantul.
inca o data imi pare rau, o sa mai iau o pauza de forum sa ma odihnesc... ca activitatea intensa nu-mi face bine. 
bic, eu am renuntat demult sa ma mai uit la mesaje triste. nu-mi fac bine deloc... is in felul asta cam rupta de lume, dar e mai bine asa. macar pana imi pun satelitii pe orbitele corecte.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
dordia2000 spune:
gata fetelor mi-am amintit!!!

Ilincutza sa ne traiesti si sa fi sanatoasa si sa iti bucuri parintii ca si pana acum. Stefan te
si pt mamica Ilincai avem un buchet de
. Pt Tatic....Sincere felicitari ca are asa o printzesa frumoasa!
Madau si tie sa-ti traiasca Miruna, sa fie sanatoasa si voioasa si un sincer 

din partea noastra!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005