Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Alina, Rianna nu se trezeste pentru apa. Ea nu se mai trezeste deloc de la 3 luni, doar ocazional (ft. ft. rar) si atunci adoarme singura la loc. Cred ca doar de vreo 2 ori m-am ridicat din pat sa merg s-o linistesc sau sa-i bag suzi in gurita. De fiecare data a plans sau s-a marait putin, dupa care a adormit la loc. Ma intreb oare ce s-ar intampla daca nu te-ai mai duce nici tu sa-i dai Amaliei apa? Crezi ca ar plange? S-ar marai? N-ar putea sa adoarma la loc?

Ripley
, si Rianna aplauda la greu, numa' sa auda cuvantul "bravo" ca-si si pune manutele impreuna. Mai nou, vad ca face si tai-tai.

Lavi... wow! Bb3! Eu abia ma autoconving ca tre' sa-l fac pe bb2... Nu as lasa-o pe Rianna sa creasca singura, dar mi-e si tare groaza s-o mai iau de la-nceput (ca tare departe am ajuns deja! ). Probabil peste vreo 3 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Anda, zici ca refuza sa mai pape; eu as incerca sa-i fac un piure din morcovel, telina si pastarnac, mai fluid, ca sa-i alunece pe gatlej si sa nu trebuiasca sa "munceasca" prea mult.
Cred ca o sa mearga figura deoarece gustul va fi dulceag si s-ar putea sa-l pacalesti pe poet ptr. cateva zile, pina isi revine din trauma cu mamaliga ( ti-am spus ca nici rachelutei nu-i place...pai cum vrei tu ca un ditamai viitor mare doctor si o viitoare regizoare sa aiba asemenea gusturi, ei sint persoane rafinate, draga !)

Lavi, of, nu as fi vrut sa fiu in locul tau aseara...si fara computer ...si eu vroiam sa ma plang ( era din seria " soacra-mea este batuta in cap dar fica-sa se straduieste sa o intreaca " insa am zis pas, ca unele fete au probleme cu bebelasii si eu aveam chef de plangaceala-ironie la adresa celor doua.
Cred ca decizia cu amanarea sosirii Silviucai este cea mai buna ( desi cred ca ti-este tare dor de ea)

Dordiuta, cateodata o surprind pe pufoasa scrasnind din dinti, ba, alteori, cand ii dau sa pape, apuca lingurita si o strange cu putere de zici ca mai-mai o rupe, dar eu o pun tot pe seama dintilor.

O alta chestia care m-a cam pus pe ganduri nitelus; cateodata mai adoarme in car seat si dupa ce opresc masina se trezeste. In momentul trezirii incepe sa tremure putin, isi agita manutele, piciorusele, se poate sa fie prea brusca trezirea si sa nu realizeze unde se afla, habar nu am.

Mi-e dor de Monet, Anamari, Simina. Si daca va prind ca-mi spuneti ca ma pling va doresc sa ajungeti uite asa: ca stiu ca si voua ( unora dintre voi) va este.

Alinus,eu am lipsit o lunga perioada de pe forum, asa ca te intreb acum; unde doarme missa, tot cu tine? cred ca sotul tau a scapat de pasii de tango, nu?

Mai, cand imi aminteasc prin cate am trecut noi ( si bune, si rele) ma cuprinde nostalgia si daca as putea, zau ca as intoarce timpul inapoi ( stiu, o sa spuneti ca sint truli, dar asta simt si acum pretuiesc mult mai mult tot ce am, prin cate am trecut...mai tineti minte cum eram suzeta pufoasei? ce vremuri. dom'le! )

fug la culcuta ca maine am o zi plina,
pupicei,
ina

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Ia uite-o si pe vecina mea de continent!
Salutari Meems!

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Prezent! Cu tine, Ina, la schimbul 2. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

catutza, 'neatza la

purfixul e burete, si e autocolant (adik are o margine cu lipici inclus). e de dimensiuni diferite, 4-5-...7 mm, si in general se pune la geamuri sa nu mai traga curentul :)
se vinde la magazine cu electrocasnice (vopsea, faianta, lustre etc) la bucata de n metri (4 parca). Tot acolo gasesti si autocolant.

eu am avut nevoie sa acopar o margine de 6 mm, asa ca am luat mai mare astfel incat sa depaseasca marginea de sus si cand am venit cu autocolantul pe deasupra am avut grija sa invelesc marginea cu restul de purfix. daca ti se pare ca nu e destul de moale poti pune purfix pe laturi si pe urma sa mai tragi o tura pe interior.

din pacate lipiciul de pe purfix nu e intotdeauna extraordinar, asa ca autocolantul dincolo de ideea de a estetiza un pic a trebuit sa si intareasca lipiciul. Dc masa ta e patrata o sa-ti fie f. usor. Pe rotund/oval se poate lucra bine dar o sa mai tai si tu unde face cute (ma refer la interiorul mesei) pt ca sa slabesti rigiditatea.

Hai ca o sa te descurci tu! in cel mai rau caz o sa strici vreo 300.000 Rol..

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

alinush, al meu nu a baut apa niciodata noaptea, dar pana acum vreo 2 sapt manca undeva pe la 4-5 dimineata, si aveam nopti cand isi cauta Suzi disperat de vreo 5-6 ori..
acum a ramas cu maxim odata de cautat suzi (cautat = el zbiara si eu prestez la cautat prin patut) trezit din reflex pe la 6 dimineata, luat suzi culcat la loc...

pana nu a vrut el asa nu am avut ce sa fac, dc nu-i dadeam urlaaaaaa

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

meh, ce misto! sunt singura pe forum!!!

Anda, asta e pt tine
ai grija cu telina la poet! telina are un gust/aroma specifice si sunt f. multi copii care nu se omoara dupa. Pastarnacul e muult mai usor acceptat!
Vad k te uiti dupa carut. Graco-ul meu are 4.5 kg, il ai in pozele de la intalneala. Din pacate nu se pliaza tip umbrela ci tip geamantan, dar e fff comod. E singurul carut al piciului, eu l-am folosit cu succes toata iarna, si nici nu iau altul. Poate te ajuta ca alternativa....

si ca impresie generala la discutiile de aseara:
fetelor, eu nu voi raspunde niciodata la subiectele la care habar nu am ce sa zic! pey cum ma pot baga eu in vorba la scrsnitul dintilor cand al meu nu are nici unul??, si mai sunt multe probleme de care nu m-am lovit.

si aveti grija fetelor!!!ASA SE INMULESC VIRUSII !!!!!

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

BUNA DIMINEATA!!!!

sa incep asa?? MULTUMESC DE RASPUNSURI ....

vroiam si eu sa-mi dau "pufuletul" jos de pe picioare, dar s-au dezlipit iarasi firele si nu am letcom ADDYA...

mai, cu bb2 aveti dreptate, stau si eu si ma gandesc mai bine si asa-i.
chiar noaptea cand se tezeste vladut la fiecare ora in tipete ma gandesc ca eu vreau sa dorm macar 5-6 ore legate, dar sa mai am si bb mic acum sa patesc cum patea CRISTINAMH.
cand se trezea ba andrei, ba irisuca...dar nu se trezeau unul pe celalat.

ANDA, exact aceeasi intrebare legata de dintisori vroiam si eu sa o pun, dar recunosc ca mi se parea aiurita...adica ma gandeam ca or sa rade fetele.
deci, se poate ca si vladut sa tipe asa de la dinti????
chestia ca lui i se vad asa, crescuti in gangii de vreo 1-2 luni...numai ies odata????
plus ca daca apuca cu gangiile (pe mine ma apuca de barbie) ca si cum ar musca...pai doare neica rau de tot, nu ai zice ca nu are dinti.

si vladut cu ce crezi ca creste ANDA? cu lapte, lapte lapte....
eu am ajuns la o concluzie....mesele de mancarica solida sunt de fapt GUSTARILE dintre mesele de lapte.

CATUTZA asa are nasa o masa cu geam, nu i-a pus nimic, dar eu aproape ca faceam infarct cand il vedeam pe cel mic cu grisinele (a se citi picioarele) tremurand pe langa masa.
purfixul da, il gasesti la m liniar, sau la rola, exista de diferite grosimi si cred ca si de latimi diferite.

ALINA, eu is asa cheauna noaptea cand se trezeste piticul, ca nu orea ii dau apa.
decat raaar si nu bea aproape deloc.
dar laptele il bea. de aia nu-i dau apa, ca sigur laptele vrea.

GANDACEL eu castigam mai putin la servici.
problema mea este ca nu voi incepe serviciul anul viitor pt c anu am cu cine-l lasa pe pitic.
voi sta acasa pana l aprimavara, apoi il voi duce la cresa.
nu am cum sa-l las in plina iarna la tara, si nu am incredere in soacramea.

LAVI bb3????? bravos.
asa-i si la noi cu hainutele si scaunul si caruciorul...

va plangeati de cazaturi???? pai si noi suntem la fel. aproape ca nu exista zi sa nu dea cu capul de beton (in casa).
sau daca sunt zile in care nu cade...avem zile in care cadem de 2-3 ori.
se catara cu mainile de ce apuca si poi isi da drumu la maini!!!! pai si cum sa nu cada???
ca nu se tine bine in genunchi...

MEEMS...pufarine???? yammmiiiiiiiii

va puuuup si va doresc zi buna....

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ADDYA, nu esti singura...mai bantui si eu pe aici, mai ales ca am o durere de burta....ca mi-a vanit "nu e voie"

cu pozele si filmulete de la intalneala???
le-ai pus in contul comun??

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
S-a trezit Ilinca la 7,30
BB_alinus m-ai lovit in punctul sensibil cu "memorie de gaina": inainte mai eram cum eram, dar acum - varza! Nu mai tin minte nimic. Am inteles ca e de inteles pe timpul gravideniei+alaptarii ca se elibereaza nu-stiu-ce hormon. Dar acum? Voi cum stati cu memoria comparativ cu "inainte"?
Noi nu bem nimic noapte, slava Domnului si tine-i obiceiul!
Dordia, Catutza soryy ca nu am raspuns. Am citit dar nu stiu ce sa zic asa ca mai bine tac.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput