FIV in Ungaria 2

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Andicu si mie la prima tura de analize mi-au iesit peste limita FSH, LH si prolactina. Pentru prolactina mi-a dat bromocriptina (pe care o voi lua si in timpul tratamentului pentru FIV). Repetarea analizelor am facut-o la alt laborator, unde mi le-au prelucrat in aceeasi zi in care au recoltat. Si mi-au iesit toate bine. Mie si dr. mi-a spus sa le repet, cred ca si tie iti va spune asa. Si se poate sa si varieze uneori de la o luna la alta. Stiu ca esti stresata (imi amintesc cum am fost eu), dar poate fi si greseala de laborator.
Auburn ce mai faci, cum mai esti?
Liana nu te supara pe mine....
Mirabela ce mai faci? Nu te-am mai vazut de mult.
Pussi de abia astept sa dau vestea buna si pentru ZoRi si pentru tine. Si pentru toate as vrea....
ZoRi
Steliana tu ce mai faci?
Cornelia eu i-am scris la dr. Zadori pe e-mail. Am asteptat aproape o sapatamana si nu mi-a raspuns, asa ca i-a dat sotul telefon si mai bine a facut, ca a vorbit direct cu el.

Fetelor, am o problema. M-am tot uitat la gonal f pen si mi-am dat seama ca nu stiu sa-l folosesc. Mi-a explicat dr. Zadori, dar acum am vazut ca nu mai stiu ce mi-a spus. Oare cum se foloseste, ma puteti ajuta? Va rog mult....

Fetelor, va pup pe TOATE

poze

Mergi la inceput

Fetelor, am vb cu sotul lui Mi-Ka si mi-a spus ca sunt bine amandoua.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miaumiau spune:

Fetelor,
In primul rand felicitari pentru MiKa!!!!!
Sa ii traiasca si sa fie sanatoase amandoua! si mai ales sa ii multumim pentru ca ea a fost printre primele care a avut curaj si care a pus pe net toate informatiile de care ne-am folosit toate!
Andicu nu te ingrijora, eu am avut FSH 24!!! si dr Zadori a zis ca nu se poate ca ar trebui repetat.si intr-adevar la a doua determinare a fost 8.55. deci schimba laboratorul!!!
Maine fac ET. sincer am emotii mari mai ales ca o sa mai stau doar trei zile in Szeged dupa care tipltil tiptil o iau spre casa. nu stiu cum ajung la Bucuresti... Dr Zadori ne-a zis sa facem drumul in doua bucati, adica 2 zile dar o sa il facem in trei. Andicu tu cum ai mers pana la Constanta? Cum ai stat in masina? Ai intins scaunul din fata sau ai stat in spate? ca mi-e tare teama ca drumul asta sa nu strice tot!!!! Si inca ceva dupa ET cat timp mai stai acolo intinsa?
Va pup pe toate si sa imi tineti pumnii maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Miaumiau tin pumnii!!
crinuta nu ma supar mama..uitasem sa'ti multumesc ca mi'ai spus de ora
am vorbit si eu acum cu sotul lui Mika..sunt bine amandoua..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Mi-ka Felicitari mamico! Sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si norocoasa in viata si sa va umple inimile de bucurie!

Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Liana cu placere.

Fetelor,
M-am tot uitat pe internet cum se foloseste gonal f pen.

Va scriu aici ce am gasit si, apoi, ce imi amintesc ca a spus dr.. Va rog mult de tot, pe cele care ati folosit sa-mi spuneti cum ati facut.

Doar la prima doza asa se face (?):
1 se invarte ceea ce e gradat si scris cu negru la 37,5 pana in dreptul sagetii negre (indiferent de ce doza e prescrisa)
2 se trage de piston in sus si se adduce sageata rosie de pe piston, corespunzatoare la 37,5 in dreptul gradatiei scrise cu negru si al sagetii
3 se scot daca sunt bule de aer
4 se impinge pistonul ca sa iasa putin lichid

Apoi urmeaza asa? - Se dozeaza prima doza care e prescrisa de dr., asa:

4 se invarte partea cu gradatiile negre pana la doza de 112,5 in fata sagetii negre
5 se trage pistonul si se aduce sageata rosie de pe piston care corespunde la aceasta gradatie tot in dreptul sagetii negre
6 se introduce acul in tesut
7 se impinge pistounul
8 se asteapta 10 secunde, apoi se scoate acul

Nu mai stiu daca partea cu prima etapa care scrie ca se face doar la prima doza, atunci cand se scot bulele de aer, trebuie facuta sau nu? Nu mai imi amintesc, dar parca dr. nu mi-a spus de ea.

Va rog mult sa-mi spuneti cum ati facut voi....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by crinuta71

Liana cu placere.

Fetelor,
M-am tot uitat pe internet cum se foloseste gonal f pen.

Va scriu aici ce am gasit si, apoi, ce imi amintesc ca a spus dr.. Va rog mult de tot, pe cele care ati folosit sa-mi spuneti cum ati facut.

Doar la prima doza asa se face (?):
1 se invarte ceea ce e gradat si scris cu negru la 37,5 pana in dreptul sagetii negre (indiferent de ce doza e prescrisa)
2 se trage de piston in sus si se adduce sageata rosie de pe piston, corespunzatoare la 37,5 in dreptul gradatiei scrise cu negru si al sagetii
3 se scot daca sunt bule de aer
4 se impinge pistonul ca sa iasa putin lichid

Apoi urmeaza asa? - Se dozeaza prima doza care e prescrisa de dr., asa:

4 se invarte partea cu gradatiile negre pana la doza de 112,5 in fata sagetii negre
5 se trage pistonul si se aduce sageata rosie de pe piston care corespunde la aceasta gradatie tot in dreptul sagetii negre
6 se introduce acul in tesut
7 se impinge pistounul
8 se asteapta 10 secunde, apoi se scoate acul

Nu mai stiu daca partea cu prima etapa care scrie ca se face doar la prima doza, atunci cand se scot bulele de aer, trebuie facuta sau nu? Nu mai imi amintesc, dar parca dr. nu mi-a spus de ea.

Va rog mult sa-mi spuneti cum ati facut voi....

poze

crinuta te ajut eu....scoti capacul cel mare alb...apoi vezi ca acolo sint scrise niste numere de ex..225,275.300 etc..invirti pina la sagetuta aia sau cum ii mai zice ,iti indica numarul care ai nevoie...apoi tragi in sus iara de capac vezi ca trebe sa faca clack clak..si din nou il invirti pina la numaru care trebuie..de exemplu trebe sa faci 300 mg numerele trebuie sa se suprapuna...apoi..ca sa pui acul ..iei acul din cutie,,ii in o chestie alba,,,dezlipesti staniolul..ai grija sa nu te intepi...si dupa il insurubezi...dupa care mai este un capacel alb ,il tragi si pe ala...apoi cind iti faci injectia vezi ca trebuie sa impingi cu destula putere..trebe sa faca clack clack de vreo 3 ori...sper ca am fost explicita..daca mai ai nevoie de vreo lamurire sint on line si urmaresc..succes

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

da,cind scoti aerul esti pregatita sa te intepi..apoi impingi pina cind pocneste de vreo 3 ori...

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zouzounaki

da,cind scoti aerul esti pregatita sa te intepi...trebuie sa iasa o picatura mica...apoi impingi pina cind pocneste de vreo 3 ori...

Parintele Arsenie Boca

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Fete dragute, tineti-mi pumnii, la ora 13 sunt programata la ET. Am emotii caci sotul meu nu poate sa vina cu mine, la ora 14 avem inmormantarea socrului. Sper sa ma descurc, merg cu un coleg si acolo am apelat la o tanti care traduce.
Andicu, nu iti face probleme cu FSH, mie la 6 luni la la primul FIV mi-a iesit 31. L-am repetat luna urmatoare si mi-a iesit 1o si ceva, la limita superioara a "normalului". Depinde mult si de starea ta in luna respectiva.
Crinuta, tu esti acasa? Sa nu fii stresata ca va fi bine.
Gata acum plec ca vreau sa ajung mai repede.
Va pup si sa aveti grija de voi.

Mergi la inceput