FIV in Ungaria 2

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

doamneeeeeee am citit cu sufletul la gura toate paginile astea..deja ma luasera si pe mine contractiile....pai bine mai mama sa nu ma anuntati voi si pe mine nici una?macar un PM..ceva..ca io intrai azi de dimineta da pe fugaaa..bine meyy crinuta macar un bep ca sunam io..offffff,,,
ce sa mai zic...bine ca se termina cu bine..Mikaaaaaa felicitariii mamaicoooo..acu chiar ca trec prin Deva..ca dehhh trebuie sa'ti vaz printzesa..nu mai scapi acu..
te puipc dulce si pe tine si pe printzesa ..si sa veniti cat mai repede acasa!!
doamneeee cat de fericita sunt!!!deja sar in sus pe'aci prin casa..si grasu se uita la mine ..da stie el ca's dilieee..incepui sa tip prin casa..."Nascuuuuuu Mikaaaa..Nascuuuu Mikaaaa"..si el te felicitaaa..zisa sa'ti spun asa!!!!
Mika draga Cata iti spune felicitari!!!!sa'ti traiasca Printesa sa se faca mare si frumosa la fel ca mamicuta ei..ca dehhh cica pe tacsu nu a apucat sa'l vaza!!!"
lasa ca citesti tu cand vii aci

offff Daciana imi parea sa de rauuu..dar mama nu trebuie sa spui NU..capul sus..te roaga olteancaaa..si ia da mana tu la mine..si haiii inaintee..tu esti o fata minunata...trebuieee!!!

restul fetelor in focuriiii doar stiti ca's cu pumnii stransii..
aa si mai zarii asa in treacat o productie bunaaa!!!felicitariii!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Cineva i-a "violat"contu'lu'Mi-ka!
Uitati ce stire am gasit:

quote:
Originally posted by Mi-Ka

Mi-ka a nascut ieri, la ora 17,40 o fetita, Alexia Maria de 2 kg si 43 cm.

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Mi-ka FELICITARI!Sa-ti traiasca printesa si sa fiti fericiti alaturi de ea, sa va aduca numai bucurii.
Pussi, Andicu, Crinutza, bafta multa si

Zori, trabuie sa intaresti sperantele de reusita pe care ni le-a dat Auburn!

Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ileana stai mama linistita..ca nu o "violeaza" nimeni pe Mika..o fi fost sotzul..mai stii?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

felicitari mi-ka
zori tinem pumnii stransi
intreb ceva,sa nu dati cu rosii ca-s si eu noua pe aici: adresa de mail la care raspunde dr zadori este aceasta kaaliszeged@tiszanet.hu???
multumesc

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

quote:
Originally posted by Liana30

stai mama linistita..ca nu o "violeaza" nimeni pe Mika..o fi fost sotzul..mai stii?

"Nimic nu-i imposibil!"

...rostul "..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cornelia, adresa de email a dr Zadori este :
zjkaali@t-online.hu

Fetelor, eu sunt suparata, ca mi-a iesit FSH-ul 12.44 !!! acum m-apuc sa caut sa citesc din urma, sa vad ce sanse am si ce rezolvare ar fi cu asa un FSH. Stiu ca si Crinuta a plans la un rezultat asemanator saptamanile trecute... Nu stiu ce s-a intamplat de mi-a iesit dupa 5 luni asa mare! in aprilie il aveam 8.55 si acum... doar LH mi-a iesit mai bine ca data trecuta, adica 7.46, fata de 9.07 in aprilie. Prolactina 264.4 , fata de 262.9 in aprilie. Voi ce parere aveti ? e de rau-rau sau de rau-mai putin rau ?!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

multumesc andicu
imi pare rau ca esti suparata .. FSH-ul este peste valorile limita? prolactina este in limite normale in microunitati/mililitru valorile normale la synevo sunt 127-637 eu o aveam acum 2 luni 758.9
eu zic sa stai linistita,poate fi o greseala de laborator,ai facut in perioada asta vreun tratament? uite un de la mine sa nu mai fii suparata

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Multumesc, Cornelia! da, este la limita maxima, care e 12.5 . O sa vad luni ce-mi zice dr.

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Mi-ka FELICITARI!
Ileana multumesc pt mesaj, dar sotul a tras azi o fuga pana la Szeged dupa progesteron, se pare ca la noi nu se mai importa.
Iau si duphaston 4 pe zi.
Andicu beau 3 litri de lichide pe zi si ma plimb di jumate in jumate de ora la baie, si noaptea de vreo 2 ori. Cred ca de la vitamine sau de la duphaston ma simt tot timpul balonata .
Crinuta multumesc pt pm, ai dreptate sigur ne vom vedea la Tm.
Auburn ce mai zici? si pe burtik.
Pussi incerc sa respect totul mai putin sa cobor pe scari pana saptamana viitoare.
ZoRi

Mergi la inceput