FIV in Ungaria 2
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
cornelianeli spune:
steliana si miaumiau mult succes
crinuta vreau sa-l intreb pe dr zadori cum stau lucrurile intre FIV si boala mea,pentru ca din cate am citit si din ce mi-au spus endocrinologii riscul de a pierde o eventuala sarcina e mare...si m-am gandit ca cel mai bine este sa-l intreb,poate mai are paciente in aceeasi situatie
va pup
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mormelvio spune:
Steliana: mult succes, sa incerci sa fii linistita si calma sa lasi toate celelalte probleme acasa, acum tu ai nevoie de asta pt a va putea realiza visul.
Te asteptam cu vesti.
poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio
pussi spune:
Fetelor, incep si eu cu intrebarile...
azi am fost cu proba pentru urocultura, sunt predispusa la infectii urinare si nu am facut-o dupa laparo - desi am avut sonda. Am zis s-o iau din timp ca sa pot face si tratament daca e ceva.
Pana in 20. oct. cand am eu programarea urmeaza sa am 2 CM, cand sa fac hormonalele?????????? la primul CM, la al doilea sau dupa ce vb cu dr. Zadori?????? Cele vaginale la fel cand? daca marg cu toate facute si e totul ok, pot sa incep cu AC de la primul ciclu dupa 20. oct?????????????
Iesirea din spital dupa laparo o traduc in engleza??????????
Crinuta in legatura cu tratamentul, sun-o pe Auburn, ea stie sigur cum se face
Auburn, vreo simptoma ?????? ceva??????
Zori sa fi cuminte si ascultatoare, sunt langa tine, sa sti....
Andicu cand vi la TM???? Cu analizele nu prea ma pricep.........
Liana ne vedem in oct....
De Mika mai stiti ceva??????
Va pup pe toate
PUSSI
andicu spune:
Buna fetelor.
Steliana, iti tin pumnii strans! multa bafta azi si sa fie cu peste 2 saptamani!!sa ne dai vesti la intoarcere!
Irina, eu am stat 2 sapt in Timisoara, pana la testul de sarcina, care a fost negativ,asa ca nu a mai trebuit sa-mi bat capul ptr drum; dar daca era de bine, ne hotarasem sa facem 1/2 de drum,sa ne oprim peste noapte, si a2a zi iar 1/2. Cred ca e mai bine in 3 bucati! eu am stat intinsa in scaun, dar nu de tot, asta pana la Timi, si cu o perna sub fund si una pe burta ca sa atenuez zdruncinaturile. Multa bafta si sa ai grija de tine dupa ET! sa faci ca ZoRi, cuminte, in pat cat poti de mult si sa bei multe lichide!
ZoRi, imi place de tine ca esti fata cuminte! si eu am simtit asa in primele 2 zile, dupa care balonarea a disparut, dar intepaturi si tot felul de senzatii pe-acolo o sa ai cam toata perioada; cel putin eu, asa am avut.Da, nu ai mai gasit Utrogestan in tara? ca stiu ca e mai bun decat Duphaston! stiu ca la unguri nu se mai gaseste, dar in Ro nu mai este? Tin pumnii stransi in continuare!
Crinuta, e f bine cum ai scris tu! cu ocazia asta m-ai lamurit si pe mine, ca nici eu nu eram 100 % sigura de ce faceam! faza cu scosul aerului nu prea o inteleg, si recunosc, nici n-am facut-o!
Ma bucur ca Mika si printesa sunt bine! m-am linistit! daca mai vb cu ea sau cu sotul, transmite-i vreo 20 de pupici si din partea mea ( ca eu tot de tel. inchis dau)!
aaa, si transmite-i, te rog, ca am postat si la subiectul ei de gravidutze de la " Odisee" si f multe fete de-acolo i-au urat multe felicitari, sanatate, lapte mult, etc, si au pus-o pe lista de proaspete mamici
! sa-i spui sa citeasca si pe-acolo cand o sa aiba timp ( cred ca nu prea curand
)
Pussi, eu zic sa-ti faci hormonalele in ziua 2 sau 3 de la primul CM, ca in caz de ceva , sa ai timp sa le repeti la urmatorul CM! iesirea din spital o poti traduce in engleza, dar poti sa-i spui si pe loc cand vb cu dr, daca te descurci. Analizele vaginale e bine sa le faci imediat dupa ciclu, as zice ca tot la urmatorul, ca sa ai timp sa tratezi , in caz de iese ceva naspa ( sa dea DD sa fie toate bune!).Daca mergi cu toate facute si sunt bune, sigur poti incepe imediat sa iei AC ( adica la primul CM, ca ti le da incepand cu a2a sau a3a zi de CM).
Eu vin la Timi luni, iar, pe 18 sep. Am programarea la 13.30 ora lor,dar nu sunt sigura ca am timp sa ne vedem; depinde cand ne intoarcem din Szeged ( de obicei mai pierdem o ora in plus pe-acolo). Daca nu ne vedem luni, noi ne "mutam" la Timi in jur de 6-7 octombrie, asa ca ne vom vedea atunci si mai des !
Mult succes la analize, sa-ti iasa toate perfect!
Acum parca m-ati mai linistit un pic! of, ce bine e ca va am pe voi, ca pana acum eram de mult la nebuni prin cate griji am trecut!
Liana,! sper sa ne intalnim in octombrie! si cu Crinuta!
Auburn, ce face burtik? hai da-ne un semn, ca ne e dor de tine!
Mirabela,Ileana, Daciana, Mormelvio, Cornelia, !
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
crinuta71 spune:
Zouzunaki, Andicu, Pussi multumesc mult de raspunsuri.
Este un site aici:
http://www.fertilitylifelines.com/serono/products/gonalf/pen/instructions.jsp
Daca aveti timp sa va uitati, este despre cum se administreaza gonal f pen. Tot nu inteleg, etapa 1, "priming the pen; first use only" trebuie facuta sau nu (deci trebuie setata, indiferent ce doza e prescrisa, la 37,5, apoi se scoate aerul, apoi se pune iar capacul, deci nu se injecteaza, apoi de abia se seteaza doza prescrisa, si abia apoi se injecteaza?). Trebuie de la inceput setata direct doza prescrisa de dr. sau se face cum arata pe acest site?
Si cum se scoate aerul, se impinge tot pistonul, pana la clik (ca asa arata aici)? Dar atunci nu se pierde o parte din substanta, mai mult decat o picatura? Ca eu nu-mi amintesc ca dr. sa-mi fi spus de aceasta etapa, dar poate am uitat eu. Si parca si pe prospect asa scrie cum e in acest site (e in maghiara, nu prea inteleg).
Va roooog mult sa nu va suparati ca va tot bat la cap, dar nu vreau sa gresesc.
Steliana iti tin pumnii. Va fi bine, ai sa vezi. Incerc si eu sa nu ma stresez, dar uneori nu reusesc. Acum e chestia asta cu administrarea gonalului, sper sa ma lamuresc. Parca sunt batuta in cap.
Andicu ii spun daca mai vorbesc. Eu pe msn l-am prins pe sotul ei, era "vizibil". Poate te sun deseara, daca nu te deranjez.
Pussi si eu ma gandesc sa-ti faci macar hormonii mai repede ca sa-i poti repeta, in caza ca ies aiurea. Si cele din secretie sa le faci deja, daca trebuie facut vreun tratament sa ai timp sa-l faci. pentru toate si nu va suparati ca tot va bat la cap....
poze
Miaumiau spune:
Fetelor
am doi dodoleti in burtica. fac tot ce faceti sau ati facut si voi. Stau in pat fac progesteron beau apa multa....Acum numai Dumnezeu mai poate sa faca ceva!
Va imbratisez pe toate si va multumesc pentru sustinere! Sa va rugati pentru noi!
Succes tuturor!
crinuta71 spune:
Fetelor, am pus poze cu Mi-Ka si bebita. Sunt in albumul "revelion 2005-2006" pentru ca nu am stiut sa fac un nou album.
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zouzounaki/zouzounaki.jpg)
zouzounaki spune:
Crinuta71 acuma ca imi amintesc mai bine si mi-am intrebat si sotul,eu nu am scos nici o picatura ...dupa ce am reglat doza,am intepat,fara sa apas ...numai la arvecap impingeam un pic sa iasa aerul,si cum iesea o picatura de solutie ma intepam...la gonal eu nu am mai practicat metodata asta...reglezi doza....si dupa te intepi...e usor...hai ca te descurci ....succes
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
crinuta71 spune:
Zouzou multumesc de raspuns.
Miaumiau succes.
ZoRi, Steliana va tin pumnii in continuare.
Auburn de ce nu mai spui nimic? pentru toate
poze