FIV in Ungaria 2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Crinuta, ce dulce e bebelina! sa-i traiasca si sa fie sanatoasa si mancacioasa!
Sa stii ca eu mai aveam un Gonal f pen cu mai multa substanta in el, pe care oricum il aruncam,asa ca am incercat sa vad cum iese la 37.5; intr-adevar, se seteaza cea mai mica doza si iese f putin cand apesi! si inca ceva: eu il tineam la frigider ca asa mi-a zis farmacista si nu asteptam sa ajunga la temperatura camerei! stateam vreo 10 min si apoi faceam injectia, ori in instructiunile din linkul tau scrie ca trebuie pastrat la temp. camerei!asa ca poate n-am facut bine data trecuta! si am mai vazut ca tot acolo explica si cum se injecteaza Ovitrelle ( e in loc de Pregnyl), ceea ce ne ajuta f mult! super linkul pe care l-ai gasit!
Irina, tinem pumnii sa se prinda cei doi puiuti! bafta multa si ai grija de tine! ti-a zis si in cate celule s-au divizat?

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by andicu

Crinuta, ce dulce e bebelina! sa-i traiasca si sa fie sanatoasa si mancacioasa!
Sa stii ca eu mai aveam un Gonal f pen cu mai multa substanta in el, pe care oricum il aruncam,asa ca am incercat sa vad cum iese la 37.5; intr-adevar, se seteaza cea mai mica doza si iese f putin cand apesi! si inca ceva: eu il tineam la frigider ca asa mi-a zis farmacista si nu asteptam sa ajunga la temperatura camerei! stateam vreo 10 min si apoi faceam injectia, ori in instructiunile din linkul tau scrie ca trebuie pastrat la temp. camerei!asa ca poate n-am facut bine data trecuta! si am mai vazut ca tot acolo explica si cum se injecteaza Ovitrelle ( e in loc de Pregnyl), ceea ce ne ajuta f mult! super linkul pe care l-ai gasit!
Irina, tinem pumnii sa se prinda cei doi puiuti! bafta multa si ai grija de tine! ti-a zis si in cate celule s-au divizat?

eu am tinut gonalul in frigider,si imediat ce l-am scos m-am apucat de treaba...sa fi trecut 2 minute...dar n-am asteptat niciodata 10 minute...mie mi-a aratat medicul ginecolog cum sa le fac..am sa vazut la el si asa am facut...scoase din frigider...scos capacul,reglata doza si impunge...floare la ureche...si pt ca eu am facut cite 300 de mg,de fiecare data mi-a ramas ceva lichid in gonal..de fapt cred ca asa se intimpla la toate penurile...(eu am luat gonal de 900)

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Andicu multumesc de raspuns.
Zouzou si eu anul trecut faceam injectiile cum le scoteam din frigider (nu aveam timp sa stau,ca ma grabeam la lucru). Cred ca problema ar fi, ca daca e mai rece, e putin mai iritant. E prea mult sa astepti pana ajung la temperatura camerei.

poze

Mergi la inceput

Gata, m-am lamurit! cica nu e nici-o problema,mi-a zis Crinuta! eventual se inroseste un pic pielea ca e rece, dar atat!
Multumim Zouzou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

succes fetelor....faceti gonalul fara teama...nu lasa urme...si sa va vad mamici si sa trecem toate la subiectele despre gravidute...

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miaumiau spune:

da,Andicu mi-a zis ca unul avea 6 celule si celalalt 8, si a facut si hatching pentru ca nu mai sunt atat de tanara....(36)
Doamne ajuta tuturor!
Mika are o fetita superba! Sa ii traiasca!

Mergi la inceput

Bravo, Irina! pai ai sanse maxime la asa embrioni!!! sa dea Dumnezeu sa reusesti! ma rog ptr voi in continuare!
ZoRi, Steliana, despre voi e vorba! sa dea DD sa reusiti!

Azi nu prea am timp de scris ca e ultima zi de munca inainte de concediu si trebuie sa las lucrurile in ordine!
fetele mele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

buna, numele meu este Daniela si va citesc de cand s-a deschis subiectul Szeged. Sa va spun povestea mea: imi doresc foarte mult un bb dar,dupa toate analizele facut a rezultat ca marea problema o are sotul meu, ultimul diagnostic fiind de oligoastenoteranospermie, adica foarte putini si ffff lenesi. Asa ca am inceput sa ma interesez care ar fi solutia. Doctorul mi-a spus sa incerc inseminare artificiala si apoi sa trec la fiv. Am facut 2 IAS-uri nereusite si, daca tot am citit numai lucruri bune despre clinica din Szeged, am hotarat sa mergem acolo. Am un prieten in Arad care mi-a spus ca are o colega de munca care a facut FIV la aceasta clinica, dar cu un medic care stie romaneste.Mi-a spus de asemenea ca nu se i-au in considerare analizele facute in Romania si trebuie repetate acolo. A mai auzit cineva de acest medic ?
Daca aflu cum il cheama va anunt si pe voi, eu vreau sa ma duc la clinica pe 27.09 pentru un consult preliminar si as fi dorit sa imi fac analizele intre timp, dar acum , ma gandesc ca le fac degeaba. voi ce ma sfatuiti?

scuze ca m-am intins atat, sa auzim numai de bine
Mi-ka sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa si mancacioasa, tu ai fost pentru mine un model, la fel si Andicu mult succes si tie!

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

fetelor azi i-am scris dr.zadori si dupa jumatate de ora mi-a raspuns
ne-a cerut sa facem caryotyping (genetic consultation) for both of you,pe langa celelalte analize uzuale.
a mai facut cineva acest test? in ce consta?
daniela te felicit pentru decizia luata,din cate stiu eu fetele s-au dus cu analizele facute in tara,si nu exista nici un doctor care vorbeste romaneste la szeged
va pup pe toate si va urez o seara minunata

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Ciao fetele!
Despre mine nimic nou, stau in pat citesc si ma uit la filme. Timpul trece destul de repede asa.
Intr-adevar Mi-ka are o frumusete de printesa, e minunata!
Andicu mi-a dat duphaston pt ca sunt mai tari decat utrogestanul. Drum bun la Tm! Si concediu placut!
Irina super embrioni! Si mie mi-a facut hatching. Sa dea DD sa reusim!
Conelianeli de ce ti-a cerut sa faci analiza aceea? Din cate stiu eu cred ca e vorba de test genetic, se face din sange.
Daniela la clinica Kaali din Szeged nu este nici un dr. care vorbeste romaneste, poate e vorba de alta clinica.
Va
ZoRi
Z

Mergi la inceput