FIV in Ungaria 2
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
crinuta71 spune:
Irina, ZoRi voi i-ati spus la dr. ca vreti hatching sau el a hotarat? Va tin pumnii fetelor.
Steliana iti doresc succes si ma gandesc la tine.
Daniela dr. de la szeged mi-a acceptat analizele facute in tara. Si asa cum spun fetele, nu stie romaneste (a inteles doar cativa termeni medicali pe care i-am spus din graba in romaneste).
Cornelia nici mie nu mi-a cerut analize genetice.
Ileana si Liana voi pe unde umblati? pentru toate
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
io am aterizat din nou..pe la Calimanesti..zbor,,zbor,,ce altceva sa fac?
dar va tin pumnii la toate!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"Nimic nu-i imposibil!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zouzounaki/zouzounaki.jpg)
zouzounaki spune:
quote:IRINA ce-i hatching?si eu 4 bebei in burtica si eu am 36 de ani...Doamne Ajuta...astept si eu intr-o saptamina rezultatul...Dumnezeu sa ne Miluiasca!!!
Originally posted by Miaumiau
da,Andicu mi-a zis ca unul avea 6 celule si celalalt 8, si a facut si hatching pentru ca nu mai sunt atat de tanara....(36)
Doamne ajuta tuturor!
Mika are o fetita superba! Sa ii traiasca!
Irina Bellu
![](rugaciune.gif)
![](pupic.gif)
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
mormelvio spune:
Mi-ka:ai o bebelusa tare frumoasa. Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea pana la adanci batraneti!
Steliana: cum esti? asteptam vesti de la tine!
Andicu: concediu placut. Sa ne tii la curent!
Fetele la mine se aproprie data de 21.09 cand merg la Debrecen. Am emotii. E prima consultatie in Ungaria si nici nu stiu limba, dar noroc cu sotul meu care stie ungureste, numai intrebarea este cum se procedeaza la consultatie va intra si el cu mine...sau cum vom face oare???
Va pup pe toate.
poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio
steliana04 spune:
Buna dimineata fetelor! Eu stau cumintica in pat cu doi puiuti la purtator. Unul are 5 celule, celalalt 8. Inghit o multime de pilule si beau ceai de cretisoara.
mormelvio, la consultati intri impreuna cu sotul tau. Doar in camera pt. eco intri singura dar dupa eco intrati in cabinet impreuna si va expica medicul. Daca vrei am nr. de tel . al unei tanti care stie romaneste, lucreaza sus la gine si traduce cotra cost (iti spune sa ii dai cat vrei tu, eu i-am dat 4000 F ca am fost f. multumita). Este bine sa o chemi la punctie si ET, acolo nu poti intra cu sotul. Tot in data de 21.09 merg si eu la clinica pt. analize. Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere.
Va pup pe toate.
Crinuta si andicu, multumesc pt. gandurile bune!
Miaumiau spune:
Fetelor,
Va pup si eu pe toate. Zori si eu stau in pat si merg la baie din ora in ora asteptand sa se faca luni cand plecam spre casa. De citit citesc si eu dar cu filmele pe ungureste mai greu...
Crinuta si Zouzounaki m-ati intrebat despre hatching. Doctorul a hotarat pentru ca a zis el ca mai am 2 FIV nereusite in Romania si pentru ca am 36 de ani. Nu i-am cerut eu , el a zis, si cred ca daca imi propunea si sa imi taie un deget eram de acord.... Hacthingul este o ghidusie prin care cu un fascicul mic de laser se desface putin din memebrana embrionului ca sa se poata nida mai bine. Nu are nici un fel de implicatii asupra fatului mai tarziu, si numai doctorul hotaraste daca este cazul sa se faca in functie de anumiti parametrii. Eu va spun toate astea din ce mi-a zis dr. Zadori
va pup pe toate si sa dea Dumnezeu sa reusim !
auburn spune:
Mi_Ka felicitari pentru fetita. E superba.
daciana imi pare rau. te rog sa nu deznadajduiesti.
ZoRi, steliana, Irina, zouzounaki doamne ajuta. sa fiti linistite si sa aveti rabdare si sa veniti cu mine la mamici de mai-iunie... ca fara voi nu ma inscriu acolo .
andicu, crinuta si celelalte fete care incepeti in curand va tin pumnii .
pussi nu prea am simptome. ma dor sanii si uneori ii simt umflati. si nu prea am pofta de mancare(doar daca e vorba pe pizza!).
am facut din nou betaHCG. a iesit 24313. doctorul a zis ca e 'huge' si probabil sunt gemeni. inainte de fiv ziceam ca mai bine 3 decat nici unul. cred si acum la fel dar sper totusi ca doctorul vrea sa spuna ca el crede ca sunt 2 nu unul, nu ca ar crede ca sunt 2 si nu 3.
liana in cateva luni, cand vei avea 2-3 puiuti in burtica va trebui sa stai acasa pe toate
andicu spune:
Buna fetelor.
Am intrat in concediu , dar inca nu realizez; probabil ca ma voi dezmetici dupa ce revin de la Szeged.
Cornelia, stiu ca in romaneste se numeste " Cariotip "; mie nu mi-a dat sa fac asemenea analiza, probabil ca in functie de ce i-ai scris tu , a considerat ca e bine sa faci si aceasta analiza.
Daniela, bine-ai venit printre noi si sa-ti ajute Dumnezeu sa reusesti din prima! la Kaali-Szeged stiu ca sunt doar 2 doctori la FIV, Dr Zadori si dna dr Kriszan , nici-unul nu vorbeste romaneste! poate pe la Kaali-Debrecen? dar ar sti fetele care merg acolo... Cat despre analize, fa-le linistita unde crezi tu ca-i mai bine, ptr ca in mod sigur ti le primesc pe cele din Romania! noi asa ne-am dus, cu analizele facute acasa!
ZoRi, Steliana, Irina, tin pumnii stransi in permanenta ptr voi!
Mormelvio, multa bafta pe 21! o sa va descurcati, nu-ti face griji!
Auburn, acum am vazut postarea ta, moaaama ce valoare! sa te ajute DD sa fie 2 si sa fiti sanatosi toti 3! abia astept sa ne spui in 20 ce vede nenea dr !!! cat despre simptome, ai tot timpul sa le ai, dar mai bine sa nu prea ai, ca sa fie o sarcina usoara!
Ileana,Mika si printesa, Liana, Mirabela, Pussi,Crinuta si restul fetelor , !
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
mormelvio spune:
Steliana: eu trebuie sa fiu acolo la ora 13, ora Ungariei. Tu la ce ora o sa fii la ei?? M-as bucura tare mult sa ne intalnim. Pana atunci sa fii cuminte si sa stai in pat. Inca nu vreau numarul de telefon a lui tanti aia ca ma ganedesc ca o sa ne descurcam noi cumva. Nu dispun de tare muti bani drept si prin urmare trebuie sa mi-i impart foarte bine pe toti. Pe la ce vama intri in Ungaria?? Eu merg pe la Urziceni, ca e la 5 km de Carei si nu sunt nevoita sa merg pe drumurile noastre pline de gropi.
Te pup si ai grija de tine.
Pup si toate fetele szeged-iste!
poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio
crinuta71 spune:
Fetelor, m-a sunat Mi-Ka. A spus ca sunt bine si ea si bebita. Si va pupa pe toate.
Miaumiau multumesc de raspuns. V-am intreabt daca voi ati spus de hatching sau dr. a hotarat, pentru ca si eu as vrea sa-mi faca. La amandoi embrionii a facut hatching? cat a costat? (Te rog sa nu te superi ca pun atatea intrebari)
Andicu drum bum. pentru toate
poze