FIV in Ungaria 2
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Miaumiau spune:
Andicu, multumim mult, drum bun si succes! Suntem alaturi de tine!
Crinuta, doctorul a fost cel care a sugerat hatching, dat fiind ca in tara am avut deja doua FIV nereusite (dar asta e alta poveste). Noi (sotul meu si cu mine) am fost de accord. Cred ca hatcingul s-a facut la ambii embrioni si a costat 50000 HUF (cea mai putin de 200 EURO). Doamne ajuta la toata lumea!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
sunt aci cu pumnii stransii pentru Voi toate!!!
dar si aci pentru cele care stay si asteapta pe bancutza la clinika..
mie nu'mi raspunde Mika!!
auburn sa te auda DD...moamaaa macar asa,,sa nu mai zbor io din creanga'n creanga
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"Nimic nu-i imposibil!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
acum am vb cu Mika!!sunt bineeee..si ea si printzesa..
va pupaceste pe toate..mi'a spus sa va trimit multi pupici..uitati aci pentru toate
ileana mi'a zis sa'ti spun ca ai avut gura aurita..ai incurcat tu borcanele dar cu folos
acuu fuggg ca e limitat statul pe net..doar sunt in vacanta
"Nimic nu-i imposibil!"
leliutza spune:
salutare iubitelor,
am reusit si eu sa intru pe net dupa o pauza de 6 sapt.
felicitari pentru Mi-Ka si fetita ei, e o minune mica si scumpa!!!!!
eu inca nu am nascut dar ma lupt cu depresia, cu greturile si cu insomnia.... sper sa fie totul bine.
tin pumnii la toate fetele care fac FIV si ma rog sa va dea Dumnezeu bebei sanatosi.
va pup dulce
leliutza
andicu spune:
Leliutza, draga, mai ai putin si o sa punem balonase si ptr tine! cum sa te lupti cu depresia?! gandeste-te ca in scurt timp o sa-ti tii minunea in brate, ptr care a meritat sa treci peste toate greutatile! noi abia asteptam sa ne dai vestea cea mare! pana atunci, ai grija de tine si de bebe si gandeste-te la hainute si jucarii! cred ca restul fetelor sunt de acord cand iti spun ca noi suntem alaturi de tine si-ti multumim de sustinere! multa sanatate tie si lui bebe!!!
Irina si Crinuta, va multumesc!
Eu tot nimeresc sa sun la Mika cand e tel inchis! Crinuta, spune-i te rog,daca mai vb cu ea, ca si eu am vrut s-o felicit personal, sa nu creada ca nu ma gandesc la ea, dar nu nimeresc momentul potrivit
si ca le
pe amandoua de frumoase !!!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
cornelianeli spune:
va multumesc pentru raspunsuri
andicu concediu placut pentru toate fetele
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
ileana spune:
mi'a zis sa'ti spun ca ai avut gura aurita..ai incurcat tu borcanele dar cu folos
acuu fuggg ca e limitat statul pe net..doar sunt in vacanta
"Nimic nu-i imposibil!"
[/quote]
Bine ca nu m-a injurat ( sau putin, cand a simtit ca naste), ca eu m-am rugat aici sa fie bine, mai cu patos, din cauza ca le-am inversat!
ileana spune:
quote:
Originally posted by leliutza
salutare iubitelor,
am reusit si eu sa intru pe net dupa o pauza de 6 sapt.
felicitari pentru Mi-Ka si fetita ei, e o minune mica si scumpa!!!!!
eu inca nu am nascut dar ma lupt cu depresia, cu greturile si cu insomnia.... sper sa fie totul bine.
tin pumnii la toate fetele care fac FIV si ma rog sa va dea Dumnezeu bebei sanatosi.
va pup dulce
leliutza
http://bd.lilypie.com/LzMAp3.png
Hei gagica, ce depresie?
Am fost si suntem alaturi de tine!
pussi spune:
Salutare inimoaselor!!!
Azi mi-a venit CM, asa ca luni dimineata imi fac hormonalele. Doar cele 4 se fac in a 2-3 zi de CM???????? Nu trebuie sa mananc nimic inainte, nici o cafea sa nu beau????????Sunt terminata daca nu beau cafea dimineata
Mika ai o PRINTESA frumoasa foc, seamana cu mamica si sa veniti cat mai repede acasa, sanatoase.
Leliuta nastere usoara!!!, bebe sanatos!!!
Auburn bafta pe 20, si sa ne spui si noua cati sunt, Eu iti propun sa-ti cauti apartament la etaj inferior ca nu te vad cu caruciorul, dublu la etajul .... Si viitoarea intalnire va fi la o pizzerie
, mie oricum mi-e foame
Zori sa inteleg ca esti cumintica, sa sti ca sunt cu gandul la tine
Andicu concediu placut!!! drum bun!!! Sper sa fie totul ok la medic pe 18 si mai departe sa te odihnesti si sa veniti cu forte proaspete pentru bebe
Ne vedem la TM in oct.
Crinuta, Liana daca mai vorbiti cu proaspata mamica sa-i spuneti si din partea mea multi pupicicand veniti urmatoarea data la Tm ne intalnim????????
Steliana, Irina, ZOUzounaki va tin pumnii sa fie cu ochisori, macar cate o pereche la fiecare
Daciana ce mai faci?
Va pup pe toate si va doresc o duminica frumoasa!!!
PUSSI
crinuta71 spune:
Miaumiau multumesc mult de raspuns. Tu unde stai in Ungaria si cat te costa?
Andicu ii spun la Mi-Ka. Nici eu nu am reusit sa o prind la telefon, il inchide cand doarme.
Pussi ii transmit ca o pupi. Cand vin la tm chiar mi-ar place sa ne intalnim. Am sa stau destul de mult prin zona acum.
Fetelor, i-am spus ca toate ati felicitat-o, ca v-ati uitat la poze....
ZoRi, Steliana, Miaumiau, Zouzou va tin pumnii in continuare.
Ileana te-am dat disparuta.
Liana se apropie data cand trebuie sa mergi si tu la dr.. Vreau sa te intreb ceva, dar nu reusesc sa dau de tine pe mobilul de orange.
Steliana tu cum mai esti?
Andicu iti tin pumnii sa ai vesti bune dupa eco. Daca nu uiti, sa-l intrebi pe dr. ce am vorbit, te rog mult.
Auburn ma bucur mult ca esti bine. pentru toate
poze