FIV in Ungaria 2
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
mormelvio spune:
Fetelor va tin pumnii la toate. Toamna se numara bobocii...asa si la noi...sa numaram cat mai multe si cu siguranta vor veni si
Andicu: bafta multa sa ai. Sper sa poti intra sa ne spui noutatile si sa ai parte de un concediu cat mai placut. Ai unde sa stai in Buc??? Ca daca nu, poate te pot ajuta eu...
Steliana: totul o sa fie bine. Nu te stresa. La ce doctor mergi la Debrecen?
Pup toate fetele...nici nu stiti ce dor mi-a fost de voi!!! Abia asteptam sa ajung acasa ca sa vad ce ati mai scris..
Fetele mai voiam sa va intreb ceva. In 21 sept cand voi merge la prima mea consultatie la Debrecen, voi fi in z14, teoretic chiar ziua ovulatiei. In afara de cei 12.000 forinti taxa de consultatie, mai trebuie sa ma astept si la alte costuri?? E posibil sa-mi faca si eco vaginala sa vada daca e sau nu ziua ovulatiei atunci??? Sau alte investigatii avand in vedere ca voi fi z14??? Ca dupa concediu suntem la limita cu banii....si trebuie sa stiu cam pe la ce suma sa ne pregatim....
poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
steliana04 spune:
Merg la dr. Botnar.
Multumesc fetelor pentru incurajari. Din pacate astazi a murit si socrul meu si numai maine ne spune cand facem ET. E un moment trist si nu stim cum vom face.
Bafta tuturor.
Andicu , esti deosebita, intotdeauna le incurajeji pe fete. Iti tin pumnii sa fie bine. Pupici
mormelvio spune:
Steliana imi pare rau si sincere condolenate.
poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio
internet spune:
Ceau fetelor, am intrat sa va spun că Mika este la spital
la Hunedoara, se pare ca azi naste, rugațiva pentru ea si
pt micuta prințesă. Leliuța e bine, azi a fost la dr.
Vă pup pe toate, aștept să vă văd pe toate
Tia
andicu spune:
Fetelor, m-am alarmat!!!
Mi-a scris o fata, o prietena de-ai ei, cica MIKA NASTE AZI !!!!
nu stiu ce s-o fi intamplat, dar Da Doamne sa fie bine amandoua!!!
Acum am citit mailul, era trimis azi, pe la 12.30!!! oof, Doamne ce m-am ingrijorat! sper sa fie bine si sa fie sanatoase amandoua!
Mika iti tinem pumnii iubita!!! nastere usoara si ne rugam sa fiti bine!
O sa incerc sa sun!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
pussi spune:
MIKA, sper sa fi din suflet sa fi bine si tu si Printesa, si sa fie DUMNEZEU cu voi, cu amandoua!!!
Andicu te rog frumos daca ai noutati sa ne spui!
PUSSI
andicu spune:
Am vorbit acum cu Crinuta si mi-a zis ca stia de Mika de sambata ca a avut contractii toata noaptea spre duminica si pierduse dopul gelatinos; se pare ca aseara i se mai calmasera contractiile si avea colul inchis, dar de aseara pana azi nici ea nu stie ce s-a intamplat. Mai stiu ca facuse deja injectii de maturare a plamanilor ptr bebelina, in caz de se naste inainte de termen, deci, in principiu, ar trebui sa nu fie o problema nasterea. Se pare ca pt nastere ar trebui sa ajunga la Timi in spital,ca la Brad unde era internata de ieri nu au aparatura ptr bebe.
Telefonul ei e inchis acum, dar daca aflu amanunte, va scriu!
Se pare ca Leliutza e bine, nu naste saptamana asta, dar tot in pat sta.
Crinuta s-a intors ieri de la Szeged, mi-a zis sa va scriu, ca ea n-ajunge prea curand la calculator. Este bine, incantata, i-a prelungit cu 3 zile AC, pe 30 sep incepe stimularea cu Suprefact, Gonal F si Merional, iar pe 03 octombrie are prima programare la foliculometrie. Doamne-ajuta si pt ea, sa fie cu noroc de data asta!
andicu spune:
uite asta nu stiu sigur, dar cred ca la Bega. N-am retinut bine de la Crinuta.
ileana spune:
Mi-ka, suntem aici,alaturi de tine si de mica printesa!
O sa trecem cu bine si peste acest hop!
dACA A FACUT SI INJECTIILE, INSEAMNA CA DR. SE ASTEPTA LA ASA CEVA, DECI SI mI-KA INTR-O OARECARE MASURA.
Nu este prematura nasterea, ca sunt 35 de saptamani , nu?( cred ca joi se implineau)!
Bafta!