FIV in Ungaria 2

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Am verificat la catastif...Mi-ka avea termen 26.10.2006.
Cum bebe in general este mai mare...si-s rare sarcinile de 40 saptamani, sa speram ca este mai BINE!!!

Andicu, asteptam vesti , via prietena lu'Mi-ka.
Poate mai rezista fara dop cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda76 spune:

morelvio eu am fost in 05 sept prima oara , dar la Budapesta, si pe langa consultatie mi-a facut si o eco vaginala si o spermograma pt sotul. Am platit in total 37.000 forinti.
steliana condoleante si imi pare sincer rau de cele intamplate .
andicu iti tin pumnii sa iasa cat mai bine de data asta pt tine.
mi-ka suntem toate cu gandul la tine
Auburn atept reteta daca sunt gemeni.

Pentru toata gasca

o viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Am mai primit 2 mesaje de la Tia, prietena Mikai : se pare ca avea acum 2 ore dilatatie 3, si i-a zis dr ca va naste natural. Saraca Mika, cred ca-i cam speriata de perspectiva , ca mie imi zicea ca face cezariana. N-a mai ajuns la Timi la spital, e in HUnedoara, cred ca la Brad, asa am inteles, da nu sunt sigura.
Mika , tinem pumnii stransi si nastere usoara! Zoe, fii barbata!

Steliana, sincere condoleante! acum am vazut ce-ai scris! imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva tocmai acum! incearca sa nu te afecteze prea tare, conteaza mult de la ET si starea ta psihica!
Irina, las'ca-i bine! 2 e f bine! poate se prind amandoi! poate ne da Auburn exemplu!

Mormelvio, daca seamana procedurile, eu la Szeged prima data am platit 17.300 fts, incluzand eco si consultatie generala( verbala, cu realizarea dosarului, etc).Atat! altceva n-am facut; de obicei ne dadea analizele sa le facem acasa.

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Asa cum v-a scris si Andicu, am rugat-o pe ea sa va spuna noutatile despre mine pentru ca nu stiam cand ajung la calculator. Voi lua putin mai multe AC (24 in total) si voi face tratament cu Suprefact, Merional si Gonal F. I-am spus la dr. despre faptul ca dupa anesteziile generale imi e rau si am varsaturi pana inspre a doua zi (asa ca nu reusesc nicicum sa ma hidratez, desi vreau). Spre deosebire de altii la care le mai spuneam de aceasta problema si nici nu ma luau in seama, dr. Zadori, a spus ca daca se va intampla asa din nou, va trebui sa merg inainte de ET cu o zi sa imi faca hidratare intravenoasa, ca nu pot sa stau asa. I-am spus si despre hiperstimularea de anul trecut si, la fel ca si data trecuta, a spus ca nu se mira la ce doze de medicamente am avut. Tot ceea ce ii spuneam isi nota si analiza. Desi m-am dus stresata la consultatie, am plecat linistita (la fel ca si data trecuta). Urmatoarea eco o am in data de 3 octombrie. Sper sa fie bine.
Nu v-am spus. Am stat in Timisoara, m-am intalnit cu Auburn, de fapt la ea am stat peste noapte. Este o fata atat de draguta…. Doar ca ma stresa ca nu statea destul de linistita (sau asa mi se parea mie) si urca scarile cam repede.

Despre Mi-Ka, i-am spus tot ce stiam la Andicu. Sambata am vorbit cu ea ca ne intalnim in Deva la o pitza duminica, atunci cand merg spre Szeged. Duminica insa am sunat-o si am aflat ca era internata in spital la Brad (v-a spus Andicu ceea ce am stiut). Luni dupa masa m-a sunat ca este bine, ca nu mai are contractii. Primise injectii pentru maturarea plamanilor copilului atat duminica, cat si luni (asa cum spune si Ileana, dr. erau pregatiti pentru orice evntualitate). Chiar i-am spus la dr. Zadori despre ea si i-am spus si ei ce am vorbit cu dr.. Vad ca intre timp s-au schimbat unele lucruri. Daca naste, asa cred ca au dus-o la Timisoara, pentru ca la Brad nu au aparatura necesara pentru bebita ei daca se naste (asa i-au spus medicii). Altceva nu stiu, am incercat sa o sun si azi, dar nu raspunde.

ZoRi iti tin pumnii si ma gandesc la tine.

Steliana iti doresc success.
Imi pare rau pentru socrul tau, condoleante. e o perioada atat de grea pentru voi....
Cum te-ai descurcat cu Pregnyl-ul, ce a spus dr.?

Pussi, ZoRi, stiu ca voi va mai intalniti cu Auburn, asa ca am rugat-o sa va pupe din partea mea.

Daciana, imi pare rau….

Fetelor, va pup pe TOATE

Andicu, vad ca ai noutati. Ii tin pumnii la Mi-Ka. Chiar ca e speriata, saracuta, si mie imi spunea ca naste prin cezariana.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Imi cer scuze pentru intruziune da am vazut-o pe Crinuta si nu m-am putut abtine sa nu intru si sa-i spun ca-i tin pumnii si sunt alaturi de ea. si te astept cu vesti bune.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Shehe multumesc mult de tot.

poze

Mergi la inceput

A vorbit sotul meu cu sotul lui Mi-Ka. E inca tot in sala de nastere, au dus-o la spital la Hunedoara. Of, ce mult dureaza.... Ii doresc nastere usoara, si sa fie bine.

poze

Mergi la inceput

Fetelor,
A nascut Mi-Ka. Are o fetita de 2 kg. Sunt bine amandoua.

Mi-a spus sa va scriu. Zicea ca a nascut destul de greu, fara nici un fel de anestezie, dar acum e bine. Daca mai vorbesc cu ea va spun.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Ciao fetele!
Acum m-am ridicat din pat. E destul de greu sa stai atat de mult la orizontala. Am in burtik 3 preembrioni de 6 celule toti, dr. zice ca sunt de calitate f. buna. Eu speram sa fie ceva mai mari, insa acum cum o da DD. Ceilalti doi erau mai mici si nu i-am congelat pt ca dr ne-a spus ca sunt sanse mici sa reziste la decongelare.
Mi-a dat sa iau si progesteron injectie una la doua zile. Numai ca am o problema, la farmacie in Ungaria n-am mai gasit decat pt 2 zile si in Tm nu gasim in nici o farmacie. Probabil sotul va mai face un drum pana la Szeged. Ieri li se terminase stocul si au primit azi. Cam atat despre mine.
Mi-ka tin pumnii stransi, doamne ajuta!
Crinuta multa bafta! Imi pare rau ca nu ne-am vazut la Szeged. Poate la Tm....
Steliana sincere condoleante!
Andicu, Ileana, Liana, Irina
ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Bravo Mi-Ka! Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, sa creasca mare si frumoasa si sa va bucurati de ea!
Tie, refacere rapida si laptarie maxima iti doresc sa poti alapta fetita!

Mergi la inceput