FIV in Ungaria 2
Raspunsuri - Pagina 26
![](images/user_woman.png)
bubulina1 spune:
Intrucat azi este ziua de nastere a Lianei30, vreau sa-i urez si pe aceasta cale
Bubulina
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela (barbye)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cornelianeli spune:
LA MULTI ANI LIANA!!!!
iti doresc sa fii sanatoasa si puternica asa cum te-am cunoscut
si sa-ti indeplinesti visul
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Ajutati-o pe Barbye!!!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
pussi spune:
LA MULTI ANI!!! LIANA sa fi sanatoasa, sa ia parte de tot ce e mai bun pe lumea asta!!!! si anul asta sa-ti indeplinesti si cea mai mare dorinta, si anul viitor la aniversarea ta sa-ti ti bebeul in brate!!!
Si vezi cand vi la TM dai de baut!!!!
Esti balanta ca si mine!!! deci exista o legatura
PUSSI
ingeras26a spune:
Liana, ! sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele cat mai curand!
Fetelor care ati reusit, felicitari! sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Celor care asteapta, multa bafta!
Celor care nu au reusit de data acasta, nu va pierdeti speranta, Dumnezeu stie ce face si are El planurile Lui! O sa vedeti ca veti avea bebici curand :)
Pupicei, Ingeras 27+
Maya
ingeras_rebel22 spune:
buna fetelor ,sunt un membru mai vechi dar cam mult timp nam dat pe aici ,de 3 ani ma chinui sa am si eu un ...si nu reusim nici cum,am fost la doctori amandoi si totul este perfect dar nu vine!!imi poate recomanda cineva vreun doctor ff bun in vienna(austria)nam luat niciodata pastile si tot nu vine,nus ce sa mai facem !!nu am nici un fel de stres nu depun nici efort fizic sau ceva greu absolut nimic!!mai am si eu o intrebare prin insemniare ce riscuri sunt si daca este sanatos??sau ce solutie ar fii ca bebeu sa fie sanatos si fara nici un risc!!am auzit si din cate am citit este in ungaria o clinica foarte buna FIV,imi poate da cineva un sfat care a trecut prin asa ceva fiindca as dori sa incerc!!va pup fetelor si ma bucur sa fiu iara printre voi!!sa auzim de bine
pussi spune:
AUBURN ce ai facut la eco???? ai trecut la garvidute??? OK, dar mai spune-ne si noua cum esti!!
De mika mai stie cineva ceva????
PUSSI
ZoRi spune:
LIANA30 LA MULTI ANI!
Sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele.
Ingeras_rebel ai toate informatiile despre clinica din Szeged la inceputul subiectului.
Steliana si Irina va tin pumnii sa veniti cu teste pozitive. Doamne ajuta!
Va pe toate
ZoRi
crinuta71 spune:
Liana iti doresc LA MULTI ANI! si sa ti se implineasca toate dorintele.
Steliana si Miaumiau va tin pumnii.
Pussi eu stiu ca Auburn maine va merge la eco.
Va pup pe toate
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
Va multumesc la toate!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
"Nimic nu-i imposibil!"
andicu spune:
Dragelor, cum timpul pe net este limitat aici, intru repede sa spun 2 vorbe :
ZoRi, repet si aici, felicitari!!! de o mie de ori! ma bucur mult de tot ca ai reusit, nu spun ce-am topait toata ziua cand am aflat ( lumea nu prea intelege de ce ma bucur atat, da' voi stiti)!sarcina usoara si bebe sanatos!
Leliutza, sa-ti traiascas Mariuca, bine-a venit pe lume! esti o mamica fericita acum! sa fiti sanatoase amandoua si sa aveti parte numai de bucurii !
Irina si Steliana, va tin pumnii in continuare si ma rog sa veniti cu vesti la fel de bune ca si ZoRi!
Zouzou, imi pare tare rau ca n-ai reusit! stiu prin ce treci, dar incearca sa nu te mai gandesti asa mult la asta! asta e! n-a vrut Doamne-Doamne de data asta si gata! data viitoare o sa iasa bine! poti incerca iar dupa 3-4 cicluri.
Liana, iubita, La multi ani fericiti si fie ca in acest an sa ai parte de cel mai frumos dar! petrecere frunoasa si multi pupici de la mine!
Va pe toate cu drag si ne " auzim" mai bine duminica!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele