FIV in Ungaria 2
Raspunsuri - Pagina 25
![](images/user_woman.png)
daniela76 spune:
FELICITARII tuturor gravidutelor si multa bafta celor ce asteapta un raspuns. Eu azi plec spre Arad si apoi spre Szeged unde am programare pentru maine seara ora 19(ora lor) cand ma intorc, va voi povesti tot. va tin pumni in continuare si sa auzim numai de bine!
danielal
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bubulina1 spune:
Liana30 m-a rugat sa va transmit ca A NASCUT LELIUTZA! Maria, fetita ei este bine, a avut la nastere 2,850.
Bubulina
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela (barbye)
pussi spune:
Leliuta FELICITARI MAMICO sa-ti traiasca fetita! sanatoasa! desteapta si frumoasa!!! Acum o sa vorbesti cu MIKA despre fetita, pana acum doar despre starile de graviditate!!!
Zori, Auburn si voi o sa aveti subiecte comune, dar sa nu ma lasati ... vreau sa ma luati cu voi... vreau sa ne mai intalnim in continuare si sa ma sustineti si pe mine...nu stiu de ce dar am senzatia ca Zori are fetita in burtica si Auburn baietel
PUSSI
Delia21 spune:
Leliuta,sa te bucuri de minunea ta toata viata!Felicitari si te astept la povesti de mamici.
Zori,sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!!!Cred ca plutesti.Zouzunaki,scumpa mea daca nu ai embrioni la inghetat si trebuie sa reiei tot tratamentul,da cam 3-4 luni e bine sa-ti iei repaus.Si ce daca ,te apuci din nou,dupa sarbatori,in ianuarie,si la anul pe timpul asta,in septembrie sau octobrie vei avea o mandrete de pui mic nascut in zodia balantei care va fi cu totul special.Hai ca o sa fie bine.Iar daca ai avea embrioni la congelat,dupa 2 luni.te pup si fruntea sus.Gandeste pozitiv,va fi bine.E minunat ca omul de langa tine te iubeste si sufera langa tine ,nu e putin lucru,stii bine.Veti fi binecuvantati si cu prunci,o sa vezi!![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ZoRi spune:
Va multumesc tuturor pentru urari, va doresc din suflet sa va dea D-zeu fericirea pe care mi-a dat-o mie.
Leliuta FELICITARI! Sa-ti traiasca fetita sanatoasa si frumoasa!
Pussi iubito nu-ti face griji, sa fii sigura ca o sa te sustinem si o sa fim alaturi de tine in continuare. Ne intalnim joi, mai vorbim la tel.
Zouzunaki imi pare tare rau , stiu ce simti pt ca si eu am trecut printr-un esec. Am plans, am plans apoi mi-am sters lacrimile si am continuat sa lupt pt visul meu. Eu am asteptat un an intre FIV-uri, e bine pt organism sa lasi sa treaca minim 6 luni.
Va pe toate
ZoRi
adelia alin spune:
Felicitari Zori pentru reusita,ma bucur pentru tine cum de altfel ma bucur pentru toate cele care au reusit sa-si vada visul implinit!
Miau miau,am o intrebare,am vazut ca ti s-a aplicat assisted hatching!Sau poate am inteles gresit?Dar daca este asa imi poti spune si mie de ce ti s-a propus,si in ce conditii?Sau ai cerut tu?Cat este costul procedurii la Szeged?Orice detaliu imi va prinde bine,deoarece eu ma pregatesc pentru un nou fiv si de data aceasta "voi beneficia" de AH.
Multumesc frumos pentru eventuale raspunsuri.
Miaumiau spune:
Draga adelia
mi-s-a facut hatching pentru ca mai aveam 2 FIV nereusite in Romania si din cauza varstei, 36 ani. Nu am cerut eu, a fost propunerea doctorului si dupa cum am mai povestit eram dispusa sa accept orice.
Exista niste criterii de selectie pentru hatching , daca intri pe site-ul pe care l-am pus eu undeva mai inainte poti sa le gasesti.
dar cred ca se ia in considerarae si situatia fiecarui caz in parte.
Iar ca bani a mai costat inca 50 000 forinti ceea ce inseamna aprox 200 de euro.
Leliutza FELICITARI sa iti traiasca fetita si sa fiti sanatoase amandoua!
Zouzounaki , stiu prin ce treci si sunt alaturi de tine. Mai stai putin si poti sa incerci din nou, pana la urma o sa reusesti, sunt sigura!
Eu cred ca Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi, si ca trebuie sa ne lasam in grija lui! Pana la urma toate se vor rezolva !
Va imbratisez pe toate!
crinuta71 spune:
Zouzou imi pare rau. Dupa FIV e bine sa astepri macar 3-4 luni.
Leliuta sa-ti traiasca fetita.
Steliana si Miaumiau va tin pumnii in continuare.
Kitta din pacte, eu nu stiu sa-ti raspund la intrebare. Dupa cate am vazut eu, la Szeged nu prea se face tratament cu Puregon.
Va pup pe TOATE
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
Zouzou..mama stiu ca'i greu..dar olteanca intinde mana..ia apuca tu bine si da'i inainteeeee cu tupeu..mama//cu tupeu..nimic si nimeni nu ne opreste din drum..hai stregeti ochisorii..capul sus..
Leliutza sa'ti traiasca printzesa!!!!
fuggg fetelor sa ma iertati da acu venii de la tara ..culesai via..sunt rupta..
da va pupacesc pe toate!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"
"Nimic nu-i imposibil!"