FIV in Ungaria 2

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Fetelor dragi,va citesc zi de zi,asa din umbra cum s-ar spune,am intrat sa vad cine a mai ramas graviduta.
Felicitari Zori si o sarcina usoara cu un bb sanatos!
Crinuta,eu am curaj sa incep dar sotul sta pe ginduri si sunt foarte suparata din acest motiv.Nu stiu cum sa-l lamuresc odata si uite asa timpul trece pt.noi.
Iti tin pumnii si tie si te ,doamne da sa fie cu bb.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Ileana am observat si eu ca imi "raspunzi" inainte sa pun intrebarea. Imi ghicesti gandurile....
Moni asa e cu "ei", uneori e mai greu pana se hotarasc. Poate ii mai trebuie putin timp sa se obisnuiasca cu gandul.
pentru TOATE

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

O doamne cit se mai tot gindeste.
Crinuta,o sa vezi cum am lipit un afis pe usa de la dormitor :ca vreau bb!
si asa ca se loveste toata ziua de el poate nu uita.
multi,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Se pare ca pe aici au inceput sa vina succesele mai repede! Zori, sa tragi piciorul cum se spune!
Fetelor, FIV-ase de Ungaria, am o intrebare: cine a facit tratament cu Puregon? Mie mi-a dat 10 zile X 200 Ui/zi dupa care mai vedem, dar oricum tot tratamentul tine 10 zile (stiti voi la alea mai babe, stimulare puternica si scurta!)
Cineva de pe aici si-a luat Puregon din RO compensat? Ca pe lista de 50% este!
Va citesc din umbra sa nu credeti ca scapati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

nu am mai scris...pentru ca...vineri mi-am facut analiza de singe si ..negativ..am plins mult,nu mai am lacrimi...am stat o zi intreaga cu sotul in intuneric in camera,imbratisati si plingind...n-am avut putere sa va scriu...plinge sufletul in mine....macar unul cit de mic si pentru mine...unu mic de tot...erau 4 si nu am acum nici unul...ma simt atit de goala..toate prietenele mele sint gravi...eu nu...nici nu pot inca da ochii cu ele...nu pot..ma apuca plinsul..am crezut ca sint pregatita pentru esec...dar nu am stiut cit de tare doare...cit de tare....doare ,ma pirjoleste durerea din suflet...nu il condamn pe D-zeu..El stie mai bine de ce...nu sint in masura sa judec,doar sa sufar,sa pling si sa am rabdare ca intr-o zi,va veni si rindul meu,ca intr-o zi am sa-mi tin puiutul strins in brate...am sa mai incerc cit de repede posibil,,daca as putea as incepe din nou de maine...dar trebuie sa stringem bani..poate in ianuarie...sa vedem ce va zice medicul...inca nu am putere sa merg sa dau ochii de el...el era sigur,imi povestea ca in doua saptamini o sa-i auzim inimioara sa bata...fetelor,scumpelor,sa nu traiti niciodata durerea ce am trait-o si o traiesc eu...sa aveti rezultate pozitive...sa va stringeti puiutii in brate...poate intr-o zi am sa-i string si eu...nu va mai intristez..zimbiti,am sa incerc si eu...rugati-va...si sigur intr-o zi,atunci cind ne este scris...vom fi cele mai fericite mame din lume...multumesc pentru gindurile voastre...sa fiti fericite..eu am sa va urmaresc mereu,am sa pling si am sa ma bucur cu voi...zimbiti dragelor....clipa cea fericita e deja aproape...sa o asteptam,sa o imbratisam....

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

fetelor stie careva dupa cit timp e bine sa incerc al doilea fiv?oare daca ma apuc in decembrie,sau chiar noembrie e devreme???primul l-am inceput cu protocol lung in august...oare e prea devreme???

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

ZORI FELICITARI!!!!iti doresc o sarcina usoara si un copilas sanatos si frumos...ai meritat din plin...sa fiti fericiti,binecuvintati...

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Felicitari ZORi!
Sa ai o sarcina usoara si un copilas sanatos asa cum vi-l doriti voi.
Crinutza, esti vestitorul de bucurie se pare!!!
bafta multa si tie!

mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

zori felicitari !!!! ma bucur mult pentru tine zouzounaki uite un de la mine ,nu te intrista si gandeste-te ca intotdeauna exista o a doua sansa,vei reusi si tu la fel ca noi toate celelalte
tin pumnii si pentru celelalte fete si va urmaresc

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Ajutati-o pe Barbye!!!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Zori: Bravo, bravo, bravo!!!!

zouzounaki: capul sus, va veni o zi cand vei plange si de bucurie! Lupta si vei reusi....eu asa zic mereu ca orice sut in fund e intodeauna un pas inainte..

Leliuta: nastere usoara si sa revii cat mai repede cu poze..

poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio

Mergi la inceput