FIV in Ungaria 2

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Andicu iti doresc concediu placut si sa te intorci bronzata si odihnita.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miaumiau spune:

Dragele mele,
Din pacate aseara am inceput sa am o secretie rozalie iar testul de azi dimineata din urina a fost negativ. Am luat si din sange, astept rezultatul dar sincer... nu cred.
Asta e! Vom vedea ce facem mai departe. Va multumesc pentru incurajari si suport, si va tin pumniii in continuare tuturor celor care sunt in focuri.
Va imbratisez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Miaumiau,eu tot ma rog la doamne-doamne sa primesti o veste buna prin telefon.Ca sa se pozitiveze testul de urina trebuie ca valoarea hormonului Beta-hg sa fie ridicata.Hai da-ne o veste buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miaumiau spune:

Dragele mele,

Din pacate bHCG in singe a iesit foarte mic (sub 2). I-am scris Dr. Zadori, si el mi-a zis ca din pacate trebuie sa opresc tratamentul.
Asta e....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

MiauMiauImi pare rau eu zic sa te linistesti si sa vezi ce e de facut

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Irina imi pare tare rau. Nici n-am cuvinte, eram sigura ca vei reusi si tu. Sa-ti dea D-zeu putere sa treci peste acest esec si sa lupti in continuare pt visul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Miaumiau imi pare atat de rau.

Fetelor, nu cred ca voi mai intra pana plec.
Va pup pe toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Fetelor m-am intors de la Debrecen. Analizele mele hormonale sunt ok, dar am descoperit ca problema este la sotul meu care a primit diagnosticul de azoospermie. Asa ca dr. a zis sa ne gandim ce dorim sa facem mai departe si apoi sa-l anuntam ca sa stie ce are si el de facut. Deocamdata ma apuc sa ma documentez despre azoospermie si apoi vom lua o decizie. Oricum cred ca Fiv-ul va fi singura solutie...sau mai stiti voi altele in acest caz??
Va pup.....sunt tare tare suparata...nu ne asteptam la asta.
Steliana: Nu ai nici o veste buna inca??
Miha

poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

dragele mele, m-am intors de la Szeged, am discutat cu dr. Tibor Novak, cred ca singurul doctor care stie romaneste. Am fost prima data la el la cabinet, unde ne-a facut un control, a vazut analizele facute in tara, dar a vrut sa mai facem o spermograma acolo ca sa vada exact cum stam la capitolul gigei(rezultatul a fost identic cu cel dat la Giulesti) si ne-a spus ca singura solutie este fiv-ul. Urmeaza sa-l anuntam ce am hotarat si sa ne programeze la clinica. Deja au ajuns programarile undeva la sfarsitul lunii noiembrie, noi cred ca vom fi pe la jumatatea lui decembrie. Ma bucur ca am reusit sa ajungem acolo si sa vedem cu ochii nostri conditiile din clinica, si credeti-ma ca nu-mi pare rau nici o clipa ca am ales calea Szegedului. Vreau sa va multumesc din tot sufletul ca existati si ca ati facut cunoscuta clinica. Sunt hotarata mai mult ca niciodata sa merg mai departe si sa-mi indeplinesc visul de a avea un bb .
Va pup si va doresc mult succes in continuare in lupta cu sterilitatea.

danielal

Mergi la inceput