FIV in Ungaria 2
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Miaumiau spune:
Crinuta,
eu am luat aspirina de la inceputul injectiilor si trebuie luat pana dupa ET.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ileana spune:
quote:
Originally posted by Miaumiau
Exact acum o saptamana s-a facut embriotransferul.
Oricum nu a fost grav doua scaune moi dar m-am speriat . M-am uitat pe net la magne b6 si scrie la reactii adverse ca da diaree. Nu stiu sa nu mai iau o zi , doua. Sa nu fac ceva rau.
Irina Bellu
Nu renunta la Magne B6...daca nu a fost grav...eu zic ca-i semn pozitiv!
Parca ai facut si AH nu?
La 10- 12 zile poti sa faci testul..
ileana spune:
quote:
Originally posted by crinuta71
Fetelor, vreau sa va intreb ceva. Cum v-a spus dr. Zadori sa luati Tromboass (sau Aspirina de 100mg), cand incepeti injectiile sau dupa punctie? Anul trecut mie mi s-a spus sa-l iau dupa punctie. Acum am vazut ca e scris pe foaia unde sunt scrise si injectiile (Suprefact, Merional si Gonal F), deci cred ca trebuie sa incep cu el odata cu injectiile (si nu mai sunt sigura ce mi-a spus). Voua cum vi s-a spus sa faceti?
poze
Atentie!
Este diferenta intre TromboAss si Aspirina de 100!
Nu lua TromboAss , in loc de aspirina de 100!
Menogonul ( merional) are la efecte adverse, coagularea sangelui .
Monica-Elena spune:
Care este diferenta Ileana intre cele doua? Aspenterul su tromboassul mai sunt denumite si aspirina cardiacului, eu nu cred ca este diferenta. Eu am luat de la Et pana in saptamana 8 de sarcina aspirina de 100 si apoi 9 luni pe tot parcursul sarcinii am luat tromboass de 100 de 3 ori pe sapt.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
'netaza la szegediste!!
sunt aci si va tin pumnii!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"
"Nimic nu-i imposibil!"
mirabela11 spune:
Buna dimineata fetelor!
Ma bag si eu in discutia cu tromboass si aspirina.....
Ileana, tromboass este tot o aspirina , dar cu protectie gastrica mai buna, in rest este acelasi lucru si are acelasi efect.Eu zic sa luati tromboass fara probleme, eu l-am luat la ambele FIV-uri si n-am avut nimic.
Va pup pe toate fetele szegedine....pentru fetele in "asteptari" Doamne ajuta!
Mirabela 11
Avalon spune:
Steliana, te rog frumos poti sa scrii tot tratamentul tau de dupa punctie pana la test? Ma intereseaza foarte mult, vad ca e o schema deosebita de ceea ce am citit pana acum. Vi- s-a administrat prednison sau medrol sau alti corticosteroizi? Vitamine? Aspirina? Progesteron? Tu faci la Debrecen, nu? Bafta multa, mai ai putin pana la rezultat, sa fie rezultatul cu ochisori! Tin pumnii tuturor, vad ca fetele de aici deja sunt in asteptarea rezultatelor
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
ileana spune:
quote:
Originally posted by mirabela11
Buna dimineata fetelor!
Ma bag si eu in discutia cu tromboass si aspirina.....
Ileana, tromboass este tot o aspirina , dar cu protectie gastrica mai buna, in rest este acelasi lucru si are acelasi efect.Eu zic sa luati tromboass fara probleme, eu l-am luat la ambele FIV-uri si n-am avut nimic.
Va pup pe toate fetele szegedine....pentru fetele in "asteptari" Doamne ajuta!
Mirabela 11
Eu am luat TromboAss/ Aspenter , o perioada lunga (aproape 2 ani) cand ma suspectau de sindrom antifosfo...
1. Aia de la Fundeni, s-a crizat cand am intrebat daca pot sa iau aspirina.
2. La FIV, MI S-A FACUT SPECIFICATIA CLARA: ASPIRINA, NU TromboASS.
Pe langa, TromboAss/Aspenter are 75 mg, iar aspirina, se da de 100 mg la Fiv!
ileana spune:
Crinuta, decat sa te stresezi cu asemenea nimicuri, mai bune-l intrebi pe dr. cand maergi data viitoare.
Sunt multe lucruri care mie mi s-au intamplart cu doctorii de mir jumatate de Planeta...asa ca...
leliutza spune:
buna fetelor,
acum am reusit si eu sa intru pe net.
am vorbit ieri cu Mi-ka si totul e ok, bebitza e bine, pune in greutate si ea incepe sa aiba mai mult laptic. ma rog pentru ele, si cred ca totul o sa fie bine pentru ca sunt doua fete curajoase si luptatoare.
mie mi-a fixat doctorul cezariana marti in 26 sept , sper ca totul sa fie ok pina atunci si sa am si eu o fetitza sanatoasa ...
va tin pumnii tuturor fetelor si Auburn nu fii suparata [pate nu s-a vazut bine la eco, si mie mi-au pus 2 embrioni si au crezut ca am extrauterina si am fost internata la szeged la spital si ... si de fapt s-au inselat ...
va pup dulce
lelia