FIV in Ungaria 2

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

ZoRi, Ileana, Miaumiau, Monica-Elena, Mirabela va multumesc mult de tot de raspunsuri.
Dr. a scris Aspirina de 100 mg, dar eu as vrea sa iau Trombo ass de 100 mg pentru ca am luat anul trecut timp de doua saptamani si nu am avut probleme gastrice (eu oricum am astfel de probleme, am aciditate uneori). Aspirina de 100 nu am luat, de aceea as prefera sa iau ce am mai luat fara probleme. Eu stiu ca Trombo ass 100 are substanta activa acidul acetilsalicilic 100 mg. Aspirina de 100 are aceeasi substanta activa in aceeasi cantitate. Sunt produse de firme diferite. ZoRi intradevar, dr. mi-a spus cand sa incep sa iau Aspirina, dar eu sunt zapacita si nu mai sunt sigura. Doar de Elvit imi amintesc ca a spus ca pot sa-l incep si mai repede (si ca pot sa iau orice alte vitamine pronatale, in caz ca am alte preferinte). Ileana asa e cu dr. astia, uneori te miri ce idei au (si unii au anumite preferinte cu anumite medicamente, in functie de ce au folosit probabil). Can ajung la dr. eu va trebui deja sa fi inceput cu tratamentul (merg in a 5-a zi de tratament). Monica - Elena nu te-am mai vazut de mult.... Mirabela si tu ai cam disparut.... Deci, am sa incep sa iau odata cu injetiile, multumesc ca m-ati lamurit.
Va pup pe TOATE fetele de aici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Va citesc din umbra Crinuta, nu mai intru la fiv sa nu deranjez doar citesc.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Monica - Elena nu deranjezi. Multumesc de urare. Nu stiu de ce, au mai intrat cel putin doua fete aici si, si ele erau cu "sa nu deranjez"....
Steliana, Miaumiau, ZoRi va tin pumnii in continuare sa fie asa cum vreti voi!
Leliuta iti doresc succes si o pup pe Mi-Ka.

poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Leliuta, BAFTA! Suntem cu gandul alaturi de tine!
Cum este, a mai luat ceva in greutate? Ti-a trecut sperietura provocata de rezident?

Multumim de informatiile cu Mika! Nr bucuram pt ele! Cand ies din spital? Cine stie?

Week-end placut...ca-i o ploaie mocaneasca de aseara...de-mi vine sa ma impusc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda76 spune:

Saluti gagici !

Nu v-am mai scris pt ca nu am noutati, dar sa stiti ca citesc tot ce misca pe aici si pe la fiv.
Eu iau AC si de abia stept sa le termin. In 04.10 am programare pt control la "doctorasul" meu din Budapesta . Tot atunci sper ca imi va da schema de tratament ce trebuie sa o urmez.
Vad ca multe fete sunt in focuri si as vrea sa le urez multa bafta.

.....si celor care isi tin bebeii in brate le doresc numai fericire si sa nu ne uite, sa mai intre pe aici si sa ne mai dea niste sfaturi ....ca tare bine mai prind.

o gramada de la toata gasca !!!

o viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor. Sa nu dati , dar nu am prea avut cum sa scriu pana acum.Marti seara am ajuns acasa si dupa 4 ore ( timp in care am facut bagaje) am plecat spre Bucuresti si mai departe. Aici la hotel este internet intre anumite ore si noi am cam fost tinuti dupa program, ca suntem gasca mare...
Sa va dau vestile de la ultima vizita la Szeged : pe 06 oct incep tratamentul cu Suprefact, Gonal F si Merional, iar pe 10 oct ma instalez iar la Timisoara, ca-n 11 oct am prima ecografie. Mi-a prescris cantitati mai mari de data asta , dar nu stiu sa va zic acum. Cu AC termin pe 01 oct , exact dupa ce ma intorc din vacanta. Mi-a zis ca eram suspecta de suprastimulare data trecuta, si e bine ca n-am avut, dar ca la valorile hormonale de data asta n-o sa am nici-un risc. In rest, Doamne-ajuta, poate e cu noroc de data asta!

Leliutza, nastere usoara si multa sanatate la amandoua!
Auburn, sa-ti traiasca bebicul, si sa fiti sanatosi!
Felicitari si celorlalte gravi care urmeaza !
ZoRi, Steliana, Irina, astept cu sufletul la gura rezultatele voastre! sa dea DD sa iasa cu ockishori!

Eu sunt bine, ma bronzez si ma odihnesc, e super aici! fac eforturi sa incap in avion cand ma intorc.
Va pe toate cu drag!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Leliuta,apropo,asa ma alinta pe mine maica-mea,vreau sa-ti urez si eu scumpa nastere usoara,refacere rapida si bebita sanatoasa si norocoasa!Daca nu se grabeste si vine pe 26 va avea aceeasi zi de nastere cu mine

pup toate fetele si tin si eu pumnii sa fie cu ochisori la cele 3 fete Irina,Zori si Steliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

nu reusesc sa tin pasul cu tot ce se scrie la subiectul nostru

leliutza nastere usoara, sa te bucuri de fetita ta

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

auburn
leliutaaa mai ai putin!!bafta multa!!
andicu..asa mama bronzeazate!!distractie la maxim..te pupic!!
delia
fuggg ca ma treaba..da va tin pumnii la toate!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput