FIV in Ungaria 2
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Zsibrak spune:
quote:
Originally posted by lachione
Hai ca vin si eu cu o curiozitate off topic: pt. fetele care au nascut sau vor sa nasca in Ungaria. In Ungaria nu se aplica legea locului privind dobandirea cetateniei prin nastere? adica nu nasteti cetateni maghiari? nu ca ar fi o problema, dar sunt si eu curioasa ca acum mi-a picat fisa!
Nu se aplica aceasta lege. Am prietene, care au nascut in Ungaria, iar copii au o singura cetatenie, cea romana. In Olanda atat mama cat si copilul devin automat cetateni olandezi dupa nastere. In Ungaria, nu.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
steliana04 spune:
Am revenit de la Debrecen, mi-am facut si somnicul de dupa amiaza si acum vin cu vestile. Astazi este ziua a 8-a de la ET si am fost la clinica pentru analize : E2, prog si Hcg. Urmare a acestor analize dr. mi-a redus nr. de utrogestan, de la 8/zi, la 6/zi. In rest mergem inainte.
Valoarea HCG a iesit maricica dar este foarte posibil sa fie influentata de Pregnyl (marti in 19.09, la oara 14, am facut un Pregnyl de 5000 UI.
Astazi si Duminica din nou voi face Pregnyl de 5000 UI.
In continuare am simtome de ciclu, sunt ametita si in rest nimic.
Zori si Miaumiau, cand trebuie sa mergeti la control? Voi ati primit Pregnyl?
Va pup si va doresc mult, mult bine!
Moniland spune:
miaumiau, super site-ul recomandat de tine. Sper ca nu te superi dar il voi da si fetelor de la subiectul FIV.
Monica
Miaumiau spune:
Nu , pe noi nu ne-a mai chemat la control si vom face testul de sarcina la 14 zile de la embriotransfer.
Sigur ca puteti folosi site ala, si eu l-am gasit cautand pe google despre FIV.
Fetelor am o problema.... cred ca magne b6 sau poate fierul din vitamine mi-au facut diaree... ce sa fac?
asta mai lipsea acum!
ileana spune:
quote:
Originally posted by Miaumiau
Nu , pe noi nu ne-a mai chemat la control si vom face testul de sarcina la 14 zile de la embriotransfer.
Sigur ca puteti folosi site ala, si eu l-am gasit cautand pe google despre FIV.
Fetelor am o problema.... cred ca magne b6 sau poate fierul din vitamine mi-au facut diaree... ce sa fac?
asta mai lipsea acum!
Irina Bellu
Fierul, in nici un caz.( constipa).
Magne B6, nu cred.
Nu am retinut...in a cata zi de la ET esti?
S-ar putea sa fie un simptom ca s-a prins sarcina...( daca nu este grav! )
ileana spune:
quote:
Originally posted by Zsibrak
Deocamdata sunt in cautarea unui ginecolog bun. Ai putea sa-mi recomanzi tu pe cineva, Pussi?
Ce este BetaHCG?
Scuze, dar niciodata nu am fost insarcinata si nu stiu care este pasul urmator.
Va pup, fetelor
BetaHCG- este un hormaon "de sarcina"care creste galopant cand ramai insarcinata. Faci analiza de sange...iese BetaHCG..SI TE BUCURI CA ESTI INSARCINATA!
Tu ne-ai spus ca ai rezultat pozitiv! Nu ai facut BetaHcg??????
Uite nivelurile pe saptamani de sarcina:
http://www.locateadoc.com/articles.cfm/search/478
Miaumiau spune:
Exact acum o saptamana s-a facut embriotransferul.
Oricum nu a fost grav doua scaune moi dar m-am speriat . M-am uitat pe net la magne b6 si scrie la reactii adverse ca da diaree. Nu stiu sa nu mai iau o zi , doua. Sa nu fac ceva rau.
crinuta71 spune:
Fetelor, vreau sa va intreb ceva. Cum v-a spus dr. Zadori sa luati Tromboass (sau Aspirina de 100mg), cand incepeti injectiile sau dupa punctie? Anul trecut mie mi s-a spus sa-l iau dupa punctie. Acum am vazut ca e scris pe foaia unde sunt scrise si injectiile (Suprefact, Merional si Gonal F), deci cred ca trebuie sa incep cu el odata cu injectiile (si nu mai sunt sigura ce mi-a spus). Voua cum vi s-a spus sa faceti?
poze
mormelvio spune:
Fetelor am revenit de la Debrecen. Nu am reusit sa facem azi spermograma, asa ca a ramas pe miercuri sa mergem iar, sa facem atat hormonalele cat si spermograma. In aceeasi zi primim si rezultatele si ni le si interpreteaza doctorul. Dupa aceea vom vedea pasii urmatori. Azi am stat de vorba vreo juma de ora si mi-a facut o ecografie vaginala.
Steliana: tu la ce ora ai intrat la doctor?? ca mai erau acolo langa noi niste romani dar nu am indraznit sa-i intreb nimic....poate erati chiar voi...
poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio
ZoRi spune:
Crinuta eu am luat si aspirina si elevitul din ziua in care am inceput injectiile. Daca asa scrie pe foaie inseamna ca trebuie luate de cand incepi tratamentul. Precis ti-a spus dr, dar probabil ai uitat.
Irina bea ceai de menta, dar eu zicsa nu intrerupi magneB6.
Steliana nu ne-a chemat la control in aceasta perioada, asa cum ti-a spus si Irina. Noi luam progesteron injectii. Cand faci testul?
Zsibrak ai facut numai testul de urina? Si cel de sange nu trebuie sa-l faci?
Va pe toate
ZoRi