FIV in Ungaria 2

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

[quote]Originally posted by ZoRi

Zsibrak FELICITARI!

Irina si eu am dureri de burta si spate de vreo 3 zile ca si cum ar trebui sa vina Cm, sanii ma deranjeaza foarte putin. Mai am si niste arsuri la stomac de nu stiu ce sa mai mananc, dar astea s-ar putea sa fie de la duphaston. Chiar tie ce tratament ti-a dat? Tot duphaston si progesteron injectabil?
La fel ca tine nu stiu ce sa fac sa nu ma mai gandesc la rezultat.
Mai avem cateva zile de asteptat. Doamne ajuta!
!!!!!!!!!!!!!!

Zo-ri , este!!!!!!!!!!!!!
Duphastonul nu are nici o treaba cu arsurile...TOT CE AI DESCRIS MAI SUS, E DE BINE!
Nu te stresa! ( stiu...usor de zis , greu de facut cand esti tu in cauza, dar nu uita ca noi cele de aici, stim ce inseamna!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Auburn bine ca unul din e bine. Si stai linistita, ca de acum totul va fi bine.
ZoRi, Miaumiau incercati sa nu va stresati. Stiu ca e greu, dar incercati. Va tin pumnii sa veniti cu vestea buna.
Zsibrak felicitari!
Pussi
Si eu ma intreb unde e Andicu.
Steliana iti tin pumnii.
Eu nu am noutati. Mi-am facut analizele pentru anestezie. De fapt, mi-am facut mai multe in final. Sunt destul de bune, una nu e chiar cum trebuie. Oricum, pentru celelate doua anestezii generale, la una am facut doar foarte putine analize (la laparoscopie), si la una deloc nu am facut (pentru cea de la punctie). Mai am EKG si scap si de analize, ca m-am saturat de ele deja.
Va pup pe toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Auburn, asculta la "baba in ale Fiv-ului", esti in saptamana mica...si te-a chemat si saptamana viitoare, ca BCF-urile se vad in general din saptamana 6-7!
Poate unul, este mai mic cu cateva zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Buna seara fete dragute! Eu am stat cumintica in pat si maine merg la Debrecen pentru ceva analize. In cele 6 zile de la ET am iesit din casa de 2 ori, plimbari scurte caci ma durea capul si "oasele" de la atata stat in pat. Noroc cu turele la baie, asa m-am mai miscat si eu. Ma doare burtica de 2 zile, exact ca la ciclu.
Va doresc noroc la toate si sa veniti cu vesti bune.
mormelvio, din pacate nu stiu sa iti explic cum sa ajungi la Clinica. Intram in Debrecen prin locuri diferite si nu am idee cum sa iti explic. Clinica este intr-o zona impadurita, sunt mai multe clinici in zona respectiva. Pe mine m-a dus cineva acolo altfel nu ne descurcam caci nici unul nu stim ungureste. Sincer imi pare rau ca nu te pot sfatui dar sunt sigura ca va veti descurca.
Auburn, sa nu te necajesti, puiutul tau are nevoie de o mamica linistita.
ZoRi, Miaumiau, rabdare si incredere. Voi mai stati in pat? Eu nu ma voi duce la servici dar de vineri incep si mai ies putin la aer. Depinde si ce-mi spune maine dr.
Crinuta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Am vorbit cu Mi-Ka. Este bine si ea si fetita (care mananca si a luat in greutate). A spus sa va scriu ca Leliuta are cezariana marti.
Steliana acum am vazut ca ai scris. Iti doresc succes maine!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Steliana, noi ne-am propus sa ajungem acolo la ora 9 dimineata, in ideea in care sotul poate reuseste sa faca spermograma fara programare, iar pana la ora 13 cand intru la consultatie sa avem si rezultatul. Poate reusim sa ne vedem pe acolo, mi-ar face mare placere.
Mi-am scos o harta de pe net, sper sa ne descurcam noi, ca doar sotul stie ungureste.

poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miaumiau spune:

Fetelor,
Ce faceti? N-a mai scris nimeni de aseara?
Eu m-am tot uitat sa aflu no0uatati dar se pare ca toata lumea are treaba.Zori , tie cat timp ti-a mai zis dr. sa iei aspirina? Ca nu mai stiu de loc si nu stiu daca sa mai iau sau nu.
Intre timp am gasit un site cu informatii importante zic eu, despre simptomele sarcinii dupa FIV. Va dau link-ul mai jos sa va uitati si voi,mai ales cele care sunteti in focuri ca mine.
VA pup
http://www.ivfconnections.com/qpostransfer.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Irina am luat aspirina inca 7 zile dupa ET. Asa mi-a spus dr. Cum mai esti? Eu am in continuare simptome de Cm, si mi-e tare teama.

Steliana eu mai stau in pat desi nu asa de mult ca in prima saptamana. Mi-am luat concediu medical, asa ca ma odihnesc.
Tu de ce mergi la dr la control? Sau n-am inteles eu bine?

Va pe toate
ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miaumiau spune:

Zori,
ce sa zic tot asa. Ma dor sanii, nu tot timpul, dar sunt umflati, mai am dureri prin burta si tot timpul senzatia ca imi vine...astazi parca m-a durut mai putin ca ieri, doar dimineata mai mult, cateodata sunt ametita dar imi trece repede.
mai stau in pat, ma mai dau jos, merg la baie tot timpul din cauza apei. cam asta. uite-te pe link-ul ala sa vezi ca scrie niste lucruri interesante . eu m-am mai linistit dupa ce am citit.
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zsibrak spune:

Deocamdata sunt in cautarea unui ginecolog bun. Ai putea sa-mi recomanzi tu pe cineva, Pussi?

Ce este BetaHCG?
Scuze , dar niciodata nu am fost insarcinata si nu stiu care este pasul urmator.

Va pup, fetelor

Mergi la inceput