FIV in Ungaria 2

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

lachione: ok. atunci stam cumintei in seara asta ca ultima oara am luni seara. Deci vor fi 3 zile si sper ca e ok asa.
Despre cetatenie nu stiu ce sa-ti zic. Nu m-am interesat. Dar chiar daca cetatenia nu o primeste, atunci sigur alte drepturi, cum ar fi cel la studii fara taxa, cu siguranta cred ca le primeste bebelusul.
Alte sfaturi de ultima ora mai puteti sa-mi dati?? Ce mai am voie si ce nu sa fac?? Nu de alta dar nu vreau sa gresesc si sa ma zgarii pe ochi dupa aceea ca am facut cine stie ce prostie...
Apropo, de secretii si spalat....am voie maine dimineata inainte de plecare....sau numai in seara asta......nu dati cu rosii...habar nu am.... Alte sfaturi...please...

poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Mormelvio ,copii care se nasc in strainatate primesc cetatenia parintilor (romana)doar daca unul din parinti e cetatean maghiar (de ex.) poate sa ceara cetatenia maghiara.
x secretii depinde ce examen i-ti face . mi cand m-a facut ,nu tin minte cum se zice, a trebuit sa amcu o seara inainte si nu am avut voie sa ma spal (ca sa vada cat traiescin interior).

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

quote:
Originally posted by Zsibrak

PUSSI, pacienta cui treuie sa fii ca sa ajungi intr-un salon nou?

Testul a iesit pozitiv de doua ori, deci se pare ca voi avea si eu un BB (sau doi, poate?) Sunt programata pe 11 octombrie la Szeged pt. eco.

Felicitari!
Sa fiti fericiti!
Cat a iesit BetaHCG-ul?
...hai ca dau eu cu banul, ca la Auburn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Fetelor am fost si am schimbat bani pt Debrecen. Am luat 35.000 forinti si 30 EUR. Ce ziceti imi ajung sau nu??
Steliana: cum esti?? Nu ne dai vesti bune inca??? Spune-mi tu cum ai gasit clinica prima oara???

poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Dragelor ce faceti?

Auburn nici o veste??? vreau sa stiu si eu cu cate persoane vorbesc cu 2 sau cu 3

Zori ce faci? tot cumintica? cu rabdarea cum e?

Andicueu inteleg ca esti la plaja si la soare, dar noua nici o veste, cum a fost la Szeged?

Zsibrak felicitari!!! sarcina usoara!!! si 2 bebici ca asa vreau eu!!!!! In legatura cu narterea, in primul rand trebuie sa ai doctorul care te urmareste in sarcina si cu care nasti la Odobescu si mai departe il intrebi pe el...

Crinuta pupici

Lianape unde esti?????

Va pup pe toate

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

acum am ajuns de la szeged si am zis sa intru sa va spun...ma gandeam eu ca asteptati.

i-am vazut pe amandoi. din pacate numai unuia din ei ii bate inimioara. se pare ca pe celalalt l-am pierdut desi e inca acolo. doctorul spune ca nu imi va afecta sarcina dar saptamana viitoare trebuie sa merg din nou la control. noi am fost usor dezamagiti dar doctorul era foarte multumit ca e unul. el sustine ca e bine asa si acesta se va dezvolta frumos. sper sa fie bine in continuare.

ma duc sa ma odihnesc un pic.

pe toate

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miaumiau spune:

Fetelor,
Am ajuns in sfarsit acasa. toate bune dar drumul lung si obositor chiar si cu intreruperi. Eu sunt bine mai am de stat acasa pana luni si apoi gata, la slujba. Zori tu cum te simti?
Eu am niste intepaturi in burta ca atunci cand sta sa imi vina...Doamne fereste! O fi de bine o fi de rau? Mi s-au umflat si sanii si ma dor destul de tare dar nici asta nu stiu ce inseamna ca am avut de atatea ori senzatia asta pe parcursul atator cicluri si nimic...
Nu stiu ce sa zic! Imi vine sa imi tai capul sa nu ma mai gandesc...
Ce o face Andicu ca nu avem nici un semn de la ea?
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curcubeu spune:

Ileana si Miaumiau ,acum inteleg de ce vreti sa faceti in Ungaria.Va multumesc pentru raspuns si multa bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Zsibrak FELICITARI!

Irina si eu am dureri de burta si spate de vreo 3 zile ca si cum ar trebui sa vina Cm, sanii ma deranjeaza foarte putin. Mai am si niste arsuri la stomac de nu stiu ce sa mai mananc, dar astea s-ar putea sa fie de la duphaston. Chiar tie ce tratament ti-a dat? Tot duphaston si progesteron injectabil?
La fel ca tine nu stiu ce sa fac sa nu ma mai gandesc la rezultat.
Mai avem cateva zile de asteptat. Doamne ajuta!

Auburn important e ca vei avea un . Sa stai cumintica! si pe burtik.

Pussi azi nu am fost prea cuminte, am stat mai putin in pat. Dar scarile nu le-am coborat decat duminica si ieri, foarte incet bineinteles. Oricum mai am putin si ma urc pe pereti

Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miaumiau spune:

Da, Zori tot asa Duphaston si progesteron injectabil o injectie la doua zile.
Nu stiu ce sa zic... or fi semne de bine or fi de rau?.... Eu mai am o saptamana de maine incepand.
Om vedea!

Mergi la inceput