Piticodromul de sept-oct 2005 (136)
Raspunsuri - Pagina 7
Ioana75 spune:
Alexuta, ia fa-te tu ca nu le auzi. Ignorare completa. De mine nu se leaga lumea, dar nici nu prea ies singura cu Miruna.
Miruna e tot mamoasa, se lipeste de mine cind vin musafiri; ieri am plecat in fuga din casa dupa bona ca-si uitase telefonul, si am auzit plinsete in urma mea. Ar trebui sa plec sa o las singura cu taica-su o luna, sa se imprieteneasca mai bine.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
cge spune:
Ioana, asa e si Anca, e o scumpa ca indiferent unde e: in brate la bona, la taica-sau, cand ma vede, arata cu degetelul spre mine si zice 'Aaa'. La mine vrea.
Alexuta2005, bine ca ne-ai povestit despre Alexia.
Poate asa stau si copiii nostri ca sa ajungem acasa.
Vero, noi fiindca am facut antirujeolicul la 7 luni, la 1 an nu facem niciun vaccin.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
alexuta2005 spune:
cge sa stii ca o mai linistesc pe Alexia daca il sun pe taica-su la servici si il pun sa vorbeasca cu ea la telefon. Sa vezi ce atenta il asculta si uneori ii zice si ea ceva.
poze
Hildegard spune:
E bine daca fac asa:
fac ala normal care s eface la un an Infanrix, adica il cumpar de data asta sa vad daca steff mai face reactie
apoi fac ROR-ul Priorix la 1 an si 1 luna. Sau e prea devreme?
E bine asa?
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
jadi spune:
Buna fetelor,
nu am intrat de circa 1 saptamana, saptamana care ne-a cam pus pe jar. Intr-un mare final am reusit sa potolim siroaiele de diaree si sa stabilesc un regim de mancare copilului. Miercuri ne-am mai panicat o data ca nu se mai oprea diaree si am mers din nou la doctor si unde plecasem cu ideea sa facem gentamicina 3 zile, ne-am intors acasa cu o sulfamida, de genul biseptol daca am inteles eu bine. Am reusit sa fac un meniu de 3 mese si cel mai important e ca l-a si mancat fimiu tinand cont de cantitatea de orez bagata pe gat in 10 zile. Cu laptele am remediat-o abia de 2 zile, cand am pus in cel fara lactoza cereale cu roscove si o doza de lapte normal ca simplu nici nu se uita la el. Suntem pe calea cea buna, urmeaza sa ii scot laptele asta fara lactoza pana la sf. saptamanii, medicamentele le-am suprimat de azi, am ramas cu bioticsul pana se termina cutia nr.2.
Aaaa, de 2 zile imi urla copilul la baie de parca zici ca il fierb si nu inteleg de ce... se cutremura tot apartamentul de urlete, ceea ce incepe sa devina obisnuita ca unde inainte nu protesta la nimic acum e plin de melici din orice... cele 3 saptamani la bunici nu au fost taman bune pentru educatia lui, l-au facut un copil melicos si alintat...
I-am cumparat o basculanta de impins si impinge la ea toata ziua, fericire mare. I-am luat si o aparatoare de pat de la Brevi si acum sunt mai linistita cand il las sa doarma singurel in patul mare. Pe cel pliant cred ca il voi strange cat de curand ca nu ne mai foloseste la nimic.
Hai ca v-am plictisit cu ametelile mele asa ca ma indrept si eu spre casa ca sa vad ce face copilul.
Alea Alea,
Deni & Vlad 28 sept 2005
codruta_grg spune:
Hildi, eu i-am facut la 10 luni AR iar la 1 an Pentaximul. Nu mi-a facut reactie la nici unul (doar la 6 luni). ROR-ul cred ca il cumpar si il facem la 18 luni.
Jadi, poate ii e frica de dus?
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi &
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
miflore spune:
Ruxandra, LA MULTI ANI SOTULUI!
Sanatate Vladutului de Jadi!
Irina, imi dai si mie un autograf?
Astazi m-am intalnit cu o potentiala bona; sta aproape dar n-are experienta recenta la ingrijit copii. De luni imi vine o alta bona, la testare; a doua are experienta la ingrijit copii doar ca vine de departe, din Dristor; ce s-a intamplat cu bona recomandata de Anca75, a luat-o Nuka?
Poate avem noroc si ne-ntelegem bine cu bona de luni!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
nicole74 spune:
Multumim de aprecieri. Toti bebeii nostri sunt frumosi.
Ioana, ceilalti embrioni ii vom pune in decembrie. Tu cand incepi proiectul bb2? Astept sa pui pozicile cu frumoasa Miruna imbracata printesa.
Eu sunt cam terminata de oboseala. Mai avem un pic si ne mutam si e destul de solicitant. Sper intr-o luna sa reusim.
Trebuie sa iau neaparat jaluzele si perdelute pentru camera Ioanei. Daca stie careva...
Noapte buna
Nicole&Ioana Alexandra
poze
diana_n spune:
Buna fetelor,
Eu n-am mai scris, sunt socrii la mine si ii intretin zi si noapte. Nu pot sa stau cu ochii in laptop in prezenta lor ca nu da bine.
Desi ei imi zic ca "bunicii strica copiii (ca-i rasfata)" copilul meu n-a auzit atatia "nu" de cand e el. Ii interzic aproape tot, toata ziua strang frumos jucariile si copilul normal ca da iama in ele in secunda 2. Vor sa manance frumos, sa paseasca frumos cu pasi egali, sa nu strige "ca nu-i frumos, ca-i rusine, lasa suzeta ca esti baiat mare".
Spre bucuria mea, Petrut e topit dupa mine, ma striga toata ziua, in orice secunda ma prinde ma pupa de-mi ia rasuflarea. Se impaca foarte bine si cu ei, dar daca sunt si eu in camera, gata, fuga-fuguta sa ma pupe, apoi se intoarce la jucarii.
Petrutu' e bine acum, si-a revenit cu greutatea, e din nou grasun si cu pliuri. Merge de o manuta si nu pot sa-l tin in pat nici o secunda. El n-a dormit niciodata cu noi in pat, cand il aduceam duminica dimineata cu noi plangea si incerca sa plece, asa ca l-am invatat sa coboare ca sa nu risc sa se loveasca. Ii place asa de mult incat cere sa fie urcat in pat ca sa poata cobori Si nu o singura data, ci de cel putin 10 ori la rand.
Cate mese solide/zi au copiii vostri? Petrutu' avea 3 mese solide plus vreo 3-4 de lapte, i-am facut 4 mese solide mai mici (crezand ca de asta vomita, ca mananca mult la o masa) care intre timp au crescut, incat el mananca asa de mult de nici nu va zic cat. Nu-l fortez, pur si simplu e un mancacios. A, eu inca mai alaptez, deci se adauga si lapte de cateva ori pe zi.
E tot fara dinti, insa se vad asa de frumos aliniati si albi, ca nu ma stresez.
Simona8004 ce chestie, tocmai am fost in Pennsylvania in tinutul Amish si ne-am delectat uitandu-ne dupa Amish si Menoniti (tot un fel de Amish). Ne-am nimerit in duminica in care ei merg la biserica ( o data la 2 saptamani) si aveau toate shop-urile lor inchise. Sunt vestiti pentru arta cu care prelucreaza lemnul (barbatii) si quilt-urile (femeile), m-am suparat tare cand magazinul de jucarii de lemn era inchis. Eu am o pasiune pentru jucariile de lemn, spre ca Petrutu' sa ma mosteneasca, altfel o sa ma joc eu cu ele si la 70 ani
Sofia o sa fie bine, ai sa vezi. Am simtit de mult din postarile tale ca ceva s-a intamplat. Sanatate lui Nuka si pupicuri de la Petrutu', si el a fost bolnavior, dar si-a revenit.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
Tonnia spune:
Neata! Am avut o noapte cu multe multe treziri dupa ce cu o noapte inainte a dormit bustean, nu e nicio regula. I-am spus ca miscacioasa ( Ioana catalina) se trezeste la 10 si tot degeaba.
BiuMil, Roxi, bine ati venit!
Hilde, eu zic sa faci exact invers, Priorix la 1 an si Infanrix dupa 2 luni, pt ca o sa inceapa epidemia de rujeola si rubeola si te prinde neacoperita. Si-asa ia vreo 2 saptamani sa-si faca efectul vaccinul.
Jadi, am trecut si noi prin faza cu plansul la baie. La noi a fost vorba de pozitia in care statea, vrea sa stea in fund/in picioare (se intampla acum 2 luni cand inca incercam sa-l tin culcat la baie).