Piticodromul de sept-oct 2005 (136)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

karmenuta,si Bianca calca cu un piciorus spre interior,am observat tot asa cand a inceput sa mearga.Vreau sa-ti spun ca se corecteaza pe zi ce trece,odata cu pregresarea mersului.Mi-a zis si dr sa nu ma ingrijorez ca se corecteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Maddy, mersi de incurajari. Asa am observat si eu, ca parca e putintel mai bine. Dar seara, cand e mai obosita, e dezastru: nu numai ca il aduce stramb cand calca. Se mai impiedica si cu celalalt in el si le tarshaie ca babilii.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Dr. Alina,

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Azi ne-a sunat asistenta sa venim la 4 sa facem AR.Ei...m-am consultat cu pediatra noastra si mi-a indicat sa nu-l facem. Facem pana la 1 an si 5 luni Priorix-ul.Am sa-l cumpar. Pana acum n-am cumparat nici unul.De ce-l cumpar? Ca e mai de calitate si mai sigur. Cica astea primite de la Sanepid nu sunt asa de bune.....dau tot felul de reactii ciudate.
Asa ca tre' sa avem grija sa nu facem rujeola pana la vaccinul asta. atat. Priorix-ul de care zic le are pe toate 3 (rubeola, rujeola si oreon).

Felicitari si LA MULTI ANI! celor care poarta numele de Alexandra, -u

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Asa, iaca si eu cu primul mesaj pe ziua de azi.

In primul rand "La Multi Ani" tuturor Alexandrilor si Alexandrelor cat si piticilor care implinesc 1 an sau inca 1 luna.

Nicole si eu am admirat-o pe Ioana. Si eu vreau sa ii cumpar rochie de printesa Ancutei ptr 16 sept, dar parca i-as lua-o cu maneca lunga.

Maddy, Bianca, bine ati revenit de la munte.

Bianca poate reusesti alta alternativa ca sa impaci si pe Milan si jobul.

Referitor la mamicile care decat citesc pe DC, si eu am fost una dintre ele pana sa raman insarcinata cu Anca. Cand s-a produs minunea, am considerat ca trebuie neaparat sa devin activa, si asa am ramas.

Ioana, are dreptata nasa cu fazele copiilor.
Inca nu va povestesc de fazele de la 1an jumate - 2.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, multumim ca ne menajezi.
Veronica, Miruna a facut Priorix-ul la 1 an.
Ruxandra, la multi ani sotului si spor la cumparaturi.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna fetelor!Am revenit!
La multi ani tuturor Alexandrelor si Alexandrilor!
Nu am reusit sa citesc ce ati mai scris dar promit sa recuperez.
Alexia ma termina nu gluma!
Nu suporta sa-l vada pe taica-su plecand, se crizeaza cand se apropie de usa,si apoi pe la 8.30 incepe:"aide, aide" Asta zice ea cand vrea afara.Pe la ora 6 seara cand stie ca trebuie sa apara taica-su se duce in patru labute la usa si incepe sa planga asa marait.Daca taica-su intarzie o ora e maraita pana vine.
Azi am iesit la 8.30 cu ea si am facut si piata.Am venit plina de nervi, ca de fiecare data.De cate ori ies afara se gaseste cate o femeie care se crede indreptatita sa-mi dea sfaturi.Ba ca nu are sosete, ba ca e prea subtire .Azi s-au crizat cucoanele in piata ca fi-mea nu are caciula.Voi ati patit asa ceva?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ioana, dar celelalte vaccinuri care sunt la 1 an cand le-a facut?
bine ca vi la facut ca aici nu accepta decat asa cum scrie in carnet.

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Hilde si eu am facut dupa schema de la stat pana la ala de 6 luni, ca am refuzat rujeolicul la 9 luni. Acum aia de la stat au zis ca musai mort-copt sa mergi dupa schema lor, adica rapel la ala de la 6 luni acum la 1 an si la 1 an si o luna priorix, asta conform inlocuitoarei doctoritei lui Vladut. Doctorita lui Vladut e in concediu, dar ininte sa plece mi-a zis tot asa ca priorixul il facem la 1 an si apoi rapelul ala. Dar am fost cu bb la Medicover la Calapod si am facut acum la 1 an priorixul si vom faca la 1 an si 2 luni Infanrixul (sau cum saracie ii zice). Si toate astea mi le trece ea in carnet, nu-i problema. Asa ca orice varianta e corecta... fiecare face cum crede... Inlocuitoarea mi-a zis ca le pot face pe ambele odata - priorix si schema aia de la stat, dar... am ales pe Calapod ca e mai de incredere .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Am uitat sa va pove... Ieri la Calapod ghiciti ce ma intreaba?!?! Daca am fost la vreo nunta din alea televizate, ca m-a recunoscut...
Deci sunt vedeta . Oricum are o memorie vizuala fantastica!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput