Piticodromul de sept-oct 2005 (136)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana75 spune:
Bianca, la multi ani! Sa ai parte de multe bucurii si de ani buni si multi alaturi de cei dragi!
Nicole, tare frumusica mai e Ioana. Si noi am avut tot rochita alba de voal la ruptul turtei (dar nu am timp sa pun pozele pe net). Daca nu e confi, ati mai hotarit cind folositi "materia" pusa la rece? Sa stiu sa iti tin pumnii.
Ruxandra. Mi-a zis nasa-mea ca dezvoltarea copiilor e cu faze; o sa-i treaca asta cu rusinea fata de barbati, si o sa vina altele (cred ca urmeaza aia cu datul cu fundul de pamint la nervi).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
miflore spune:
Multumim pentru laude!
LA MULTI ANI BIANCA!!!
Si eu am admirat-o pe Ioana Alexandra, frumusica foc!
Sa-nteleg ca Luanna si cu Darius sunt verisori de gradul 4?
LA MULTI ANI TUTUROR ALEXANDRELOR SI ALEXANDRILOR!!!
Kid, ce faci, sarbatoresti?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Nu cred ca v-am spus ca n-am avut timp, dar de unde aveam copil cuminte si-mi dormea toata noaptea de la 10 seara pana la 8 dimineatza, de vreo luna are chef de joaca noaptea sau oricum se scoala pe la 1-2 si sta vreo juma de ora si definitiv se scoala la 5-6 dimineatza, ca de, pleaca la servici... a avut nopti cu joaca de la 1 noaptea pana la 5 dimineazta; am zis ca poate-i de la caldura, daca-i dadeam lapte la 2 noaptea baga vreo 200 fluierand, am zis c-o fi de la dinti, noi avem 8 deja, am zis ca nu se satura peste zi si ii e foame si se scoala...dar ce n-am zis...habar n-am motivul; ideea este ca azi-noapte a dormit de la 10 seara pana la 7 jumate continuu!!! Si adevarul este ca s-a mai racorit de ieri; asta sa fi fost?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
sofia_misicu spune:
La multi ani ALEXANDRELOR SI ALEXANDRILOR!
La multi ani Simon Andrei, Mara Karina, Robert Daniel!!!
Nuka si Mama la Nuka
b_irina_c spune:
Nicole superbe poze ! multumim de urarai!
Miflore . Spre rusinea mae uitasem ca azi e ziua lui Vladut .
Si sa urez si eu LA MULTI ANI tutror Alexandrelor si Alexandrilor!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
miflore spune:
Fetelor, voi amestecati mai multe feluri de lapte la o masa sau e contraindicat total?
De exemplu, dac-as vrea sa-i dau branza de vaci, cereale cu lapte si un iaurt desert ar fi dintr-un foc 3 feluri de lapte la o singura masa!
Sau se considera ca, la derivate, laptele a fost supus unui anume proces si nu se pune la numaratoare?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
locca spune:
uau, Mifloricico, ar manca Ana atata? Nu stiu daca e contraindicat sa amesteci mai multe feluri de lapte, dar eu i-am dat de multe ori branza de vaci cu iaurt (din 2 modele de lapte adica, dar basic tot de vaca).
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
Bine ca nu s-a terminat ziua, sa urez si eu la multi ani ALEXANDRELOR si ALEXANDRILOR! Si eu am un Alexandru acasa care m-a anuntat ca vrea cadou. Noroc ca seful meu m-a felicitat de dimineata cu un link la www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august30.htm" target="_blank">asta, asa ca am cerut si eu cadou la rindul meu.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
maddy77 spune:
buna fetelor,
La multi ani cu intarziere pentru Miruna,Vladut si Ioana si celorlalti bebei care au implinit un anisor!!!
Bianca,la multi ani!
Nicole,tare frumusica Ioana!
Miflore,bravo pentru somnul Anei,sper s-o tina tot asa!
Roxi,diplodocus bine ati revenit!
Am fost si noi in we la munte,copilul a fost cuminte,nu prea a mancat in schimb a mers mai tot timpul(de manuta).Am fost si la dr si surpriza..a luat 400 gr in o luna jumate,are 9200 si 75 cm,nu e foarte inalta dar e in grafic.
Noi inca mai papam fructe la 10,un mar+1/2 banana si o ling cereale.Branzica nu-i place,chiar daca o mixez tot nu e buna.La pranz papa tot cu manuta legumele cu carnita si seara cereale cu lapte.Eu i-am mai dat almete,cascaval,e incantata de ce mancam noi..vrea de toate dar numai le gusta.Lapte bea cam 180 dimineata si seara..si inca mai bea noaptea.Inca nu m-am hatarat daca-i dau lapte de vaca de la un an..eu as mai tine-o pe praf,ce stiti de nestle junior??
In rest tota ziua merg cu ea de manuta,si ma alearga prin toata casa.
Referitor la catei..eu am intrebat-o pe dr mea daca are voie sa se joace cu cainele si mi-a zis s-o feresc de catei pana pe la 2-3 ani.Soacra mea are catel(cocker spaniol) si tot insista sa io dau pe bianca in we,mie mi-e cam frica ca n-o cunoaste si in plus e foarte jucaus si sare pe oameni.Plus ca socra tine f mult la catel si nu cred ca-l va tine inchis intr-o camera.Dr mi-a zis ca daca ar fi crescut cu catelul in casa,ar fi fost altceva...
locca spune:
Hi hi, Ioana ... si Alexandrul meu de acasa vrea cadou. O sa ma duc cu fi'miu la shopping dupa-amiaza, ce sa fac
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)