Piticodromul de sept-oct 2005 (136)
Raspunsuri - Pagina 8
Carmi spune:
Buna la fete !
Ne-am intors de la mare, unde era cald si bine la...10 grade si ploaie. A fost cam stresant, Fabiano ar fi mancat tot nisipul de pe plaja, trebuia sa-l pandim mereu. A plecat cu 2 dinti si s-a intors dupa 3 saptamani cu ...8 !!! N-a mancat mai nimic pe-acolo, insa cum ne-am intors, si-a intrat in normal, slava domnului, ca ma disperase.
Ma apuc sa pun ceva poze si revin.
Vreau sa le spun La multi ani piticilor care au implinit deja un an, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari !
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
b_irina_c spune:
neata,
La multi ani Ioana Alexandra, Florin Alexandru,, Bianca IoanaSa cresteti mari, cuminit, frumosi si sanatosi!!!
Jadi ouf... lasa ca trec toate si o sa fie Vlad baiatul cuminte dintotdeauna.
Diana ce fain ca Petrut te pupa. Al meu refuza cu indarjire. Nu pupa pe nimeni, ma ia in brate, pune capul pe mine si se alinta, dar de pupat nici sa nu auda. Eventual imi intinde degetul aratator sa i-l pup. Cat despre socrii eu ii las sa se descurce la mine, ca la ei acasa... adica socrul mai mult sta si se joaca cu Vladut si soacra face curateni si mancare . Cand nu-l aveam pe bb faceam eu mancare... ii serveam... chestii de genul, dar acum nu, ca nu am timp.
Codruta pentaximul e vaccinul ala de la pasteur?
Mifloricica bafta cu bonele! Bona mea nu mai fusese bona niciodata si copilul cel mare e clasa a VIII-a, deci nu avea experienta recenta, cu toate astea sunt foarte multumita de ea.
Carmi Bine ai revenit! Wow ce de dinti! Daca te consoleaza cu ceva aici azi de dim erau 11 grade... brrr...
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Carmi spune:
Am pus pozele, cine vrea sa le vada, sa intre aici
Irina
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Hildegard spune:
Buna dimineata,
inca o nopate plina de alaptat
De unde am atat lapte nu stiu...normal daca trage printul si laptele vine. Ei, si nu fac nimic pentru ca sa nu mai am. Nu vreau. Oare cat mo tine titele astea?
E un frig afara 14 grade si mai bate si vantul, zici ca vine iarna.Brrrrr
Am sa ma consult cu dr......ar fi ceva sa facem intai Priorixul si dupa aceea infanrix-ul, deci invers.
Carmi, vazui pozele. Sunt super. Mi-e mi-e dorrrrr de mare. Dar la anul nu mai ratam
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
cge spune:
'neata!
Hop si eu, Carmi ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa (desi nu calduroasa).Am vazut pozele, sunt super.
MiFloricica, bona de care zicea Ana75 nu mai vrea sa lucreze ca bona pentru moment.
Eu mi-am gasit aseara o bona cu ajutorul Irinei. Merci frumos inca o data.
Jadi, si nora ta plangea la baie.
A trebuit luata cu binisorul (ca orice fata), puse in cadita toate dopurile de parfum, spray,gel de dus care existau in casa, cantat de toti membrii familiei si gata i-a trece plansul.
Diana_n, si pe mine m-a streseaza cu faza cu suzeta toata lumea. Dar lumea nu se baga sa linisteasca fata fara suzeta.
Nicole, bafta cu amenajatul noului apartament.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
mysweetest spune:
'neatza,
La multi ani pentru ieri tuturor celo rce poarta numele de Alexandru sau Alexandra!
Nicole foarte frumoase pozele cu Ioana cea cocheta!
Carmi frumoase poze si Fabiano e f zambaret!
Alinam si eu ma uit la euforiatv din plictiseala...intr-adevar pana la 2 ani poate vizionam si telenovelele .
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite cat am crescut
b_irina_c spune:
Carmi frumoase poze. Zambaretul nu se dezminte !
Cristina cu mare placere!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
diplodocus spune:
buna dimineata si de la noi!
Cred ca am sa scriu ceva mai des de acum...
Luca ma "obliga " sa stau pe net
Sa vedeti cum...Daca-l pun in patutzul lui sa doarma, ziua, se trezeste la exact 30 minute si o secunda! Daca-l las in patul din dormitor, si eu sta la net( sa-l pazesc, sa nu mai cada din pat, evident) ,atunci il vad cind da sa se trezeasca si fug repede sa-l adorm...Asa doarme si el macar 1 ora
am descoepri ieri ca baiatul mamii stie unde sunt ochii...Inca de mic avea pasiune sa-mi "bage"degetele in ochi, si eu, ca sa nu-i zic:"Mai copile, vezi ca-mi scoti ochii", ii spuneam frumos(si sringind din ochi:"Ochii? Aici sunt ochii lu'mama?"
Faza e ca ieri, din greseala se juca cu un ursulet de plus , cu degetzelul pe ochisoriilui, si-mi vine mie sa intreb:"Ochii, acolo sunt ochii?"
Si el tacticos isi pune degetul pe ochii mei
Sa leshin, nu alta...De atunci l-am testat, sa vad daca nu a fost o simpla intimplare
Da' omu'stie ce stie
am palavragit destul pt un simplu buna dimineatza, da' sunt super incintata ca incepem sa comunicam si altfel decit prin intuitie
Ioana75 spune:
La multi ani piticotilor care astazi implinesc un an, Ioana Alexandra, Florin Alexandru si Bianca Ioana! Sa creasca mari si sanatosi, si sa aduca bucurii multe parintilor!
Carmi, bine ati revenit! Am vazut pozele, sinteti foarte frumosi cu totii. Felicitari pentru dintzos, cred ca a auzit ce a zis Calapod, ca ar trebui sa aiba 8 dinti la 1 an, si s-a grabit sa-si indeplineasca norma.
Nicole, bafta cu mutatul, si in decembrie la implantare. Cu bb2, in principiu, incercam incepind cu noiembrie. Inca nu m-am dus la monitorizari, as vrea sa incep de luna asta. Si eu m-am hotarit sa-i cumpar perdele si jaluzele Mirunei, asa ca atunci cind iti cumperi, te rog mult sa nu ma uiti. Pentru perdele, am vazut in Mall Vitan, jos la subsol, la Moro, niste modele dragute. Pentru jaluzele din alea care se lipesc de geam, e o firma in pliantul de la Baby Expo din primavara. Oricum vine din nou Baby Expo luna viitoare, si poate gasesti acolo lucruri faine.
Diana, parca vorbesti de soacra soacrei mele. Cit a stat 5 zile la noi, incontinu i-a zis mirunei: nu fa aia, nu fa aia, e rusine, esti fetita, bl-abla; are mare noroc ca am autocontrol klumea si nu am repezit-o, dar m-a enervat rau. Bravo pentru mincaciosul de Petrut; noi avem 2 mese solide si 2 cu lapte.
Jadi, sanatate lui Vlad!
Mifloricica, bafta cu bonele! Daca iti prisoseste, da-mi-o mie pe aia din Dristor.
Bona mea mi-a cerut cu imprumut azi 20 de milioane pt 3 luni. I-am zis ca n-am, si m-a rugat sa imprumut de la altii pentru ea. Imi tot repeta ca mi-i da sigur inapoi. Nu stiu, zau, oare scrie "fraiera" pe fatza mea?
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
locca spune:
Buna dimineata
La multi ani celor 3 care azi implinesc un an, Ioana, Florin si Bianca! Sa creasca frumosi si fericiti!
Eu am convocat-o iar pe mama sa stea cu Matei o saptamana. Imi place, parca incep sa se inteleaga tot mai bine. Poate o convinge pe mama sa iasa la pensie . Si eu sunt cam suparata cu bona mea, ma rog nu e tocmai vina ei, acum m-a rugat mama s-o las o saptamana sa se duca la matusa mea care e bolnava. Dar prea ma lasa des cu ochii in soare cate o zi doua.
Ioana, asta mi se pare culmea tupeului, sa te puna sa ceri de la prieteni pt. ea.
Diana americanca nervi tari iti doresc!
Socrii mei sunt plini de sfaturi. Altfel pafaristi rau, nu cupleaza cu Matei deloc deloc.
Azi dimineata am luat micul dejun in familie. Am mancat cu totii paine cu almette. Era foarte multumit matei de eveniment, dar la sfarsit a inceput sa protesteze ca vroia si el o cana de cafea. Cred ca maine incerc sa-i pun lapte normal intr-o ceasca de cafea si sa-i dau si lui sa bea.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)