Piticodromul de sept-oct 2005 (135)
Raspunsuri - Pagina 5
cge spune:
Simona, nu fii suparata cu Kauflandul, e foarte bine ca ai trimis CV-ul. Eu cred ca ei pastreaza CV-urile si in caz ca au vreo pozitie deschisa, se uita si prin CV-urile vechi.
Tu oricum sa mai trimiti si prin alta parte. Cu jobul totul este sa nu te dai batuta, pana la urma gasesti ceva ok.
Valen, ce m-am bucurat ca ati luat desenul cu voi, diseara ii spun lui Victor. Ce s-a mai jucat el cu fetele la restaurant.
I-a placut tare de SArah.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
miflore spune:
Vreau sa spun si eu chiar daca au trecut 100 de ani:
La multi ani Simona din Suceava!!! Multe, multe bucurii!
Mult noroc si Valen-ei pe meleaguri-ndepartate!
Si felicitari Simo pentru noul apartament!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Gina M spune:
Heheheeehhhh....ce figura esti Sofia! Nu-i chiar asa.
In privinta testului astazi mi-a zburat orice urma de indoiala.Am mai efectuat unul Clearblue iar cele II liniutze sunt clar aici.
DA SUNT CU ADEVARAT INSARCINATA si ma bucur din plin!
Ioana75, doresc ca minunea sa se intample si la tine cat mai curand. Concluzia mea din experienta este ca : este muuult mai usor cu doi copilasi de cat cu unul
Daca am fi avut baietel si fetitza ne-am fi oprit la 2 (sotul chiar a avut programare la doctor pentru vasteocomie dar am amanat-o sa-l lasam si pe acest bb ca doar poaate, poate Dumnezeu ne va da si noua un "cuculetz"...
My baby development !
POZE NOI
miflore spune:
Cristina, dar cazier ai cerut bonei?
Ca nu prea stiu daca sa-i cer sau nu.
Ma framanta treaba dupa cum vedeti.
Mercic!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
innaa spune:
Mai fetelor ma bulversati de tot...nu am cutit de la inceput subiectul cu cresele dar din ce am vazut inteleg ca sunteti pro bona si contra cresei. Eu cunosc doar persoane adepte ale cresei...chiar azi am vb cu o vecina care are un baietel de un an si jumatate care merge la gradinita de doua luni...imi zicea ca sunt clare progresele....e mult mai linistit, mai cuminte, ca nu mai mananca prin toata casa ci doar linistit la masa lui ....si tot asa.
si noi am vrea sa o ducem macar cateva ora la gradi din toamna...la cat de mult e innebunita dupa copii...o sa ii placa sigur.
v-am pupat...ma duc sa mai fac la bagaje ca poimaine decolam.
Irina si Noélia - 25 sept 2005
innaa spune:
ziceti-mi si mie cum e vremea in Romania, sa stiu ce haine sa pun la bagaj....chiar nu stiu...o sa stam pana pe 16 sept si s-ar putea sa fie mai frigut...specific locatia: Tg-Jiu-Craiova.
Irina si Noélia - 25 sept 2005
Simona8004 spune:
buna...
repede repede, inainte de somnic,
Cge multumesc de incurajare. Da sa stii ca nu se merita sa ma stresez, ca vine atunci cind nu te astepti. o sa mai caut eu ceva poate gasesc ceva frumos.
Innaa ti-as spune eu de vreme dar sunt mult prea departe de acel oras si nu cred ca te-as ajuta cu ceva. Dar daca vrei sa stii, la Suceava e racoare bine. Simt nevoia de a merge cu bluza cu maneca lunga iar Maiei sa ii dau si ei ceva cu maneca lunga, dar e mult mai bine asa decit cu canicula aia. Offff, greu a mai fost dar de acum ne apropiem de vreme rece, ceea ce nu imi place deloc. Urasc vremea rece, imi place caldura si soarele, e placerea mea. Nu stiu cum o sa fac fata la iarna asta. Dar sa las iarna la locul ei ca mai este ceva vreme si nu vreau sa ma bucur de ea asa cum e.
Nu stiu ce sa ii mai dau de mincare fetei. Sunt in pana de idei. Dar mai rau e ca nu mai stiu ce sa gatesc pentru noi.....
gata ma duc la somn ca trebuie recuperat din urma....
va dulce si sa aveti o seara linistita.
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
kristinutza spune:
innaa, nu suntem neaparat pro sau contra cresei. adica de fapt nu ne-am exprimat.
in principiu si eu as fi pro cresa, insa atata timp cat stau acasa si lucrez f putin, iar amandoua perechile de bunici ma ajuta, nu am motiv sa-l dau pe radu la cresa. adica sa stau acasa si sa-mi fie dor de el ca l-am dat la cresa, deocamdata nu.
cat despre cge, poate iti raspunde singura de ce a renuntat la ideea cu cresa. in principial, la noi e problema ca acolo se imbolnavesc bbii f usor. in general drii nostri recomanda intrarea in colectivitate a copiilor dupa 3 ani. iar pretul cresei de multe ori te face sa te gandesti ca merita sa platesti mai bine o bona. care presupui ca se ocupa in principal numai de copilul tau, il plimba in parc, plus ca poate te mai intelegi cu ea si mai are grija si de vreun frate mai mare sau mai face piata sau mai calca o rufa etc.
in schimb, intr-adevar, cresa ar trebui sa fie o experienta ff interesanta pt copil, sa-l ajute mult.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
locca spune:
Gina, felicitari!!! Sa fie cuculet de data asta ! Si eu vreau o fetita, dar daca vom avea tot baietel data viitoare nu cred ca voi mai avea curajul sa fac al treilea copil.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
kristinutza spune:
cat despre imbracaminte, pt ca stai perioada lunga, eu cred ca ar fi bine sa iei toata garderoba . de la haine subtiri la cele groase.
o sa plec sambata in zona calamitata arbore din suceava, la bunica mea. plec cu tot familionul. acolo s-au linistit lucrurile, casa s-a uscat, s-a descurcat bunica fara noi, ne asteapta acum la reparat de garduri si alte cateva mai greu de facut.
si o sa iau tot dulapul. ca acolo ziua poate fi f cald, insa seara se racoreste bine de tot.
sper sa-i placa radului. ma si gandeam: la 6 luni, cand l-am dus prima oara, pe drum i-au aparut primii doi dintisori. acum poate va merge mai mult singurel prin curte.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video