Piticodromul de sept-oct 2005 (135)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
A facut vreo-una din voi carte de munca bonei? Eu m-am oferit sa-i fac bonei mele la inceput, dar ea a preferat sa ia somaj 6 luni (deh, un ban in plus) insa acum i se termina somajul si vrea carte de munca.
Cristina, drum bun la Suceava! Eu pe drum de la Boston m-am gindit la tine, cum stai in fatza in masina si Radu singur in spate. Eu nici nu pot visa la asa ceva, Mirunei i-am citit incontinu vreo 10 carti, ca altfel nu vrea sa stea in scaun.
Irina din Spania, drum bun in tara!
Gina, multumesc frumos! Stiu ca e tirziu, ca deja acolo in burtica e stabilit sexul lui bb3, dar iti tin pumnii sa fie .
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
kristinutza spune:
ioana, sa stii ca am fost o vreme f atenta la copil in masina, ca mi-era ca sunt denaturata si las copilul sa se plictiseasca. dar chiar sta cuminte, se uita pe geam, se uita la noi. acum a descoperit ca daca se uita in oglinda retrovizoare din fata ma vede. si din cand in cand ii zambesc asa si rade si el. dar cam atat. iar jucarii mi-am dat seama ca nu ii iau niciodata in masina, desi probabil ar fi indicat, cel putin pt drum de 8 ore...
la mine ar fi problema mare sa ma tot intorc la el. ca daca nu stau in fata si cu ochii la drum, . n-as putea sa-i citesc, mi s-ar face groaznic de rau.
probabil stie si radu treaba asta si de-aia nu cere.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
locca spune:
Macar Miruna sta cuminte daca ii citesti. Noi sigur nu am putea face atata drum cu Matei. Cel mai mult am mers 2.5 ore, am avut noroc ca a dormit o parte, dar dupa aia cat a fost treaz a tinut-o numai in vociferari si nemultumiri. Horror.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Simona8004 spune:
buna dimineata!
asa imi place diversitatea asta in unitate, adica noi ca mamici ne intelegem foarte fain, dar copii nostri ne demonstreaza cit de diferiti suntem unul fata de celalalt. Maia la drumul spre Alba Iulia a stat numai in scaunel, am mai luat-o eu in brate ca mi-era mie cit sta ea in scaunel. Nu tu plins, nu tu comentarii, fata cuminte si frumoasa si devreme tare acasa
Kristinutza, in Suceava chiar daca acum e soare in timpul zilei, tot rece e, iar bunica ta sta mult mai aproape de munte si cred ca e putin mai rece decit in oras. Si cred ca seara e rece bine la bunica ta. Asa ca faci bine sa iei tot dulapu Voiam doar sa stii ca e faina vremea asta, adik nu e clad sa nu poti iesi la plimbare, dar nici rece iar sa nu poti iesi, e foarte fain.
Sa aveti un timp cit mai frumos la bunica si sa auzim ca mergem
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
cge spune:
'neata pe la pranz!
Incep mesajul cu laude ptr Anca si Victor care au stat aseara singuri in spate in masina. Am mers pana in Carrefour Colentina.
Eu puteam sa pariez ca ne vom opri pe drum, dar ei se distrau de minune amandoi, dansau, cantau.
Noi avem cd-uri cu noi. E un Cd cu 'Are mama o fetita' pe care chiar daca Anca e in culmea disperarii: somn/foame/plictis, cand il aude, tace.
Si acasa daca ii cant melodia asta, se calmeaza.
Irina din Spania, drum bun!
Si referitor la argumente pro bona/cresa, as adauga ca daca se imbolnaveste Anca la cresa, aici nu o primesc.
Atunci trebuie sa iti iei liber de la serviciu, sau sa ai o alta tanti de backup.
In alte tari, eu stiu ca la fiecare cresa exista cate o camera izolata unde stau bolnaviorii. Asa e si normal.
Apoi e si faza cu trezitul dimineata, dusul/adusul acasa. Noi mai avem si scolarul.
Da, e ok sa mearga in colectivitate cat mai devreme, dar si de la 2 ani e tot devreme
Acum noi avem experienta cu Victor care a mers la gradi de la 2 ani si 9 luni, si s-a dezvoltat tare frumos, nu a avut niciun handicap ca intre 1-2 ani a stat cu bona.
In perioada asta, ei trebuie sa isi insuseasca deprinderi destul de simple: sa manace singuri, mersul la olita etc.
Ioana, deci ai exersat cititul destul de la Boston la Bucuresti.
Ce face Miruna ?
Eu nu ma hazardez cu cartea de munca ptr bona mea, ptr ca ea nu ar fi de acord sa ia mai putini bani in mana, si atunci eu as plati dublu.
MiFloricica, eu nu am cerut cazier bonelor, decat copii dupa buletin.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
mysweetest spune:
'neatza,
dupa lupte seculare care au durat ....am reaparut si eu pe forum si am o multime de recuperat.
GinaM FELICITARI PENTRU SARCINA si poate va fi baietel de data asta!
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite cat am crescut
mysweetest spune:
Felitari copilasilor care deja au implinit un anisor: Maria Alexandra , Petra , Alex ,Alberto , Serban ,Sebastian , Mario
uite cat am crescut
cge spune:
Marlena, bine ai revenit !! Ne-a fost dor de voi.
Ce face Alexandru ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
mysweetest spune:
Am scris un mesaj luung cu raspunsuri si l-am pierdut si am renuntat sa il scriu iarasi.
Multumim Cristina..Alex e bine, e foarte obraznic, nu sta deloc in brate, trage de toate sertarele, usile din casa si le tranteste pana ma scoate din sarite si deseori se alege cu cate o palma la fund dar degeaba...peste 5 min o ia de la capat.
Cu jucariile se joaca foarte putin timp.. strica tot ce prinde..de ex tel. meu mobil asa ca am fost nevoita sa il schimb.
De dormit doarme o data pe zi sau maxim 2 ori...de obicei la pranz cate 2 ore uneori chiar aproape 3.
Mananca doar cu ochii in tv uitandu-se la publicitate si daca se termina tb sa caut repede alt program cu publicitate. Daca il las sa flamanzeasca rau papa insa si fara ochii in tv.
Are 8 dinti de pe la 10 luni si cred ca urmeaza curand maselele ca a inceput sa pape iarasi mai putin decat de obicei si mai face si kk cam moale.
Inaltimea lui masurata in picioare e de 76 cm..culcat nu sta sa il masor, iar greutatea e 10,7 kg.
Laura mi-au placut tare mult pozele lui MARIO.
Codruta foarte frumoase pozele de la ziua Petrei si tortul .
Ioana bine ai revenit!
Mimsi concediu placut!
Irina foarte razacios Vladut..si noua ne plac pepenii, rosiile si prunele.
uite cat am crescut
mysweetest spune:
Am reusit sa terminam cu chiu cu vai si lucrarile la cele 2 balcoane, nu va mai povestesc ce zidari am avut ca nu am chef sa ma enervez iarasi ..acum arata bine..o sa pun si niste poze mai tarziu.
Innaa spor la facut bagajele!
uite cat am crescut