Piticodromul de sept-oct 2005 (135)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Zane de august, sa stiti c-am recuperat ceva din urma, am citit vreo 50 de pagini si iata-ma ajunsa la inceputul capitolului 132! Mai am vreo 60 de pagini si sunt la zi!
Si acum intrebare: ce analize ati facut bonelor? Ca sunt in focuri de-acum, peste o luna ma duc la servici! Vreau si eu o lista, pls!!! Eu stiu de sange, hepatite, exudat faringian....dar vreau o lista completa! Mercic!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Eu nu i-am facut analize bonei actuale.
Ar trebui sa ii platesti tu analizele ca sa fii sigura ca nu sunt masluite.

Oricum bafta multa cu bonele.
Si Anca va avea o bona noua din septembrie.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna zane!

Am lucrat pana acum ca sa prind cat mai mult din somnul lui Matei, dupa ce se scoala nu prea mai pot sa fiu cu toata atentia pe munca.

Asa deci, Ancuta va avea o bona noua? Nu se mai duce la cresa?

Zana sefa, sa-ti traiasca frumoasa si zambareata de Ana banana!

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

yes!!! cge, eu tare speram sa o mai tii un pic pe ancuta acasa. sincer, nu stiu de ce, dar aveam eu o impresie ca n-o s-o dai totusi deocamdata.

maddy, eu cam improvizez masa lui radu. de ex acum i-am pus la fiert doua mere cu un pic de banana si o sa amestec dup-aia cu branza si cereale. zeama de la mere ma gandesc sa i-o dau in canuta, poate-i place. eu retete dupa carte nu pot sa fac. imi pierd rabdarea numai cand ma apuc sa citesc: 100 gr nu stiu ce, un vf de lingurita de nu stiu ce...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

mai fetelor, mai dati-mi idei, ca va stiu sfatoase:

radu a inceput sa se plictiseasca mai repede, jucariile vechi stau degeaba, e clar ca s-a plictisit de ele. desi sunt o gramada... le-a analizat destul pe toate, sunt total de acord cu el (mentionez ca ma joc si eu cu ele, nu i le arunc pe jos si am pretentia sa se joace la nesfarsit; ii dau cateva pe zi, le schimb, nu i le las gramada pe toate). i-am impovizat din tot ce am gasit: flacoane, sticlute cu nisip, bilute, apa, monede in ele; caserole, spatule, strecuratori, are tastatura si mousul lui, telefoane, telecomenzi, cam tot ce vrea ii dau. cutii, sampon, pasta de dinti, am fost nemiloasa . o mare parte din timp e ocupata cu mersul, cu ridicatul etc, dar tot trebuie sa aiba jucarii de care sa fie interesat.

asa ca va intreb: copiii vostri cum se joaca? cu ce?
trebuie sa caut, oare de la varsta asta merg paharele (alea de sa le bage unul intr-altul), cuburile, lego, colaceii de insirat pe o tzava.

spuneti-mi va rog care sunt jocurile si jucariile preferate ale copiilor vostri. ca deja nu mai stiu ce sa inventez. si ma gandesc ca si pt copii e important sa le dezvoltam alea alea...

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumim pentru felicitari!!!
Astazi sarbatorim! Prilej sa mai inghit vreo 3 praji!
Nu stiu cum fac dar mananc gramezi de dulciuri in fiecare zi, probabil de la oboseala!
Cristina, asa-i, o sa-i platesc eu analizele bonei ca de altfel poate mi le-aduce pe-ale vecinei!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

salutare pe ziua de azi....am un pic de timp ca am trimis copii la plimbare(a se intelege sot plus copil).

joi o sa venim acasa cu avionul si as vrea siu eu sa inchiriez un patut....daca aflati ceva sa imi ziceti va rog. stam acasa 3 sapt si ar fi greu sa o pazim cand doarme...hai ca fug acum ca am ciorbita pe foc

revin mai tarziu

pupici!

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

innaa, pt patut de inchiriat vorbeste cu BiuMil.

noo, glumesc!

miflore, azi ai voie la prajituri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Da, la noi s-a schimbat schimbarea, si dr ne-a recomandat ca e mai bine ptr Anca acasa cu o bona decat la cresa.
Acum sa vedem, am gasit de pe forum o doamna, sper sa ne intelegem bine.

Si cu scoala si cu cresa in acelasi timp, nu faceam fata.
Mai bine mergem decat la scoala.

Kristina, inseamna ca ai presimtiri bune in leg. cu cresa.
Si Anca e privilegiata cu jucariile, are tot timpul jucarii pe care le pandeste sa le fure de la Victor.
Serios are o viteza la smuls jucariile/scos din sertare.

Cand era Victor cam ca Anca faceam schimb de jucarii cu mamicile in parc

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna fetelor,

Kristinutza sa va fie de bine pamintu si sa va bucurati de el.

Cge, stiti voi ce e mai bine pentru Ana asa ca toate sunt numai pentru binele vostru.

Fetelor, nu cred ca v-a fi ceva cu Kauflandul, nu m-au contactat iar miercuri v-a fi inaugurarea iar joi marea deschidere, asa ca mi-am luat gindul de la a lucra acolo.

Ma duc sa ma aerisesc putin.
Sa aveti o zi foarte frumoasa.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput