sterilizare...pina cind?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Apa plata ii dau de la 4 luni de cand am inceput diversificarea. Apa fiarta si racita nu i-am dat deloc.Pana la 4 luni a baut ceai. De sterilizat bibele ...pana la 7 luni zilnic, apoi o data pe saptamana. Acum la un an si 3 luni sterilizez bibelesi tetinele la prima folosire si le spal apoi cu apa clocotita si detergent de vase.Nu am avut nici o pb pana in prezent. Consider ca atata timp cat merge in 4 labe ... sterilizarea nu-si mai are rostul.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galendil spune:

Mie mi s-a spus asa (pediatru). Sterilizare cat se da biberon (nu e de mizerie ci de lapte, sa nu ramana urme in sticla). Eu am sterilizator si nu-i o problema (desi mi s-a cam luat de atata sterilizare... aproape 9 luni...) Iar apa -doar apa plata fiarta si racita. Cred ca trebuie si asta fiarta datorita mineralelor (sunt tipuri de apa plata pe care le fierb si dupa racire se observa urme de minerale depuse - de ex. Izvorul Alb).

Mergi la inceput

Galendilapa plata nu se fiebe. Pai de ce sa sterilizezi daca speli cu apa fierbinte si detergent de vase. Nu mai raman urme de lapte. Eu asa zic... da fiecare face cum crede ca e mai bine pt puiul ei... da nici sa-l tii sub un clopot de sticla.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galendil spune:

Asa m-as fi gandit si eu. Ei, nu. De la inceput mi s-a spus apa plata, fiarta si racita. Am intrebat expres. Eu sunt impotriva protejarii exagerate a copilului, nu-l infofolesc, nu spal jucariile la 5 minute, o las sa rontaie si chestii mai ciudate (bine, apuca sa o faca de multe ori fara inainte sa o pot opri . ) Dar cu apa, inca din spital asa mi s-a zis. Si m-am conformat, ca e primul copil si cu el am invatat meserie. Dar sa stii gabitaco ca de multe ori am zis ca traiesc in tara asta o groaza de bebei fara biberoane sterilizate zilnic, apa fiarta, lapte hipoalergenic de minim 270.000 si altele. In sfarsit, ii ofer tot ce pot mai bun, daca imi permit si pediatra asa zice...

Mergi la inceput

Galendil ai mare dreptate... dar eu cred ca daca unii traiesc inca in epoca de piatra si nu au nimic, nu inseamna ca si noi tre sa facem la fel, ca nu de aia avem cultura ...si grija pt pui e parte a firii noastre

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Eu i-am dat san baietelului meu pana la 10 luni. F rar ii dadeam dn biberon lapte, mai mult ceai si apa. Biiberoanele le-am sterilizat pana la 4-5 luni.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Initial creeata de lalilu

Pana la ce varsta ati sterilizat biberoanele si celelalte accesorii copiilor vostri? Al meu are un an si o luna si inca sterilizez.N ar fi cazul sa renunt?

Daca mai exista vreun topic despre sterilizare, rog moderatorii sa mute acolo subiectul.

Lalilu-mama Mariei si a lui Luca

Mergi la inceput