Piticodromul de sept-oct 2005 (134)
Raspunsuri - Pagina 16
kristinutza spune:
diplodocus, faina am pus normala, nu cred ca exista ceva special. fructoza se gaseste la plafare sau pe la unele farmacii. e cam scumpa, nu ma asteptam (120.000), dar e la pachete maricele, ajung mai mult timp.
la multi ani mariilor, vad ca sunt muulte! 
si la multi ani lui luca!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
cge spune:
"La Multi Ani" tuturor Mariilor bebici, mamici, tatici, bunici.
Si "La Multi Ani" si celor care implinesc azi o luna.
Oana Americanca, ce faci ?
Mai stii anul trecut cand vroiai sa nasti de Sf. Marie ?
Eu o am pe sora-mea, sotul, cumnata Maria.
Si imi aduc aminte anul trecut cum am carat ditamai burta la restaurant.
Si se uita toata lumea la mine, si credea ca voi naste a doua zi.
In pauza de pranz, ma mobilizez sa iau un cadou ptr husband.
Petreceri frumoase,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
nanadana spune:
la multi ani tutoror care isi serbeaza ziua azi 

azinoapte a dormit fiu-meu de la 21 pina la 5 dimineata (yupiiiiiiiiiiii)dar la cinci a inceput petrecerea el vroia sa se joace ,danseze... si mi_e imi pica ochii in gura
,la 8 a picat ca din pom dar a adormit o juma de ora ca ii era foame,mi_a halit o sticla de lapte cu cereale si acuma l_am trimis afara cu tata
poze
nanadana spune:
cge aoleu ce petrecere se trage acolo
,
la multi ani la toti
anya vacanta placuta
poze
norina spune:
Salutareeeee fetelor!!Iaca am aparut si eu dupa mai bine de 1 luna de absenta in care s-au intamplat multe , chiar f multe.Nu am sa va fac capul mare cu toate cate s-au petrecut in perioada asta, e bine ca am trecut peste ele si acum suntem bine. Mai prost stam cu timpul , care nu-mi ajunge ca de obicei, dar nu ma mai stresez, ci am acceptat ideea ca nu sunt organizata cum trebuie si daca nu fac ceva in sensul asta va fi vai de capul meu....Nu mai stiu nimic de voi, sunt in urma rau de tot si chiar nu am cum sa recuperez atata absenta, ar insemna sa citesc vreo saptamana de acum ianinte
. In toata perioada asta abia am deschis calculatorul de vreo 5 ori sa trimit si sa verific mailul, va dati seama cat de rupta de lume sunt, dar..asta e, m-am obisnuit
In alta ordine de idei, Teo e binisor, facem gimnastica la greu, progreseaza in felul ei, am fost la mare o saptamana si a fost f incantata si pare ca i-a priit.As vrea sa mai aflu cate ceva macar despre cateva fete f dragi mie, dar nu stiu cum , asa ca sper sa recuperez din mers si sa deduc ce s-a mai intamplat intre timp cu voi, ca sa nu fiu complet depasita de evenimente.Pt moment cam atat despre noi.
Va pup pe toate cu tot cu bebicii cei mici, care acum sunt mari
Teodora Sara (norina)poze
cge spune:
Anya- mama de baieti, si eu tot pe principiul acela cu mama de mai multi copii ma ghidez.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
godzila spune:
Vai Kristinutza ce m-ai ofticat la faza aia cu “si e atat de placut sa te plimbi cu sotul si copilul pe faleza seara...” caci vreu si eu la mare!!!!!!!!!! Dar nu pot. Sotul e tare ocupat si nu are timp.
Anya vad ca “citasi” din operele lui fi-mea. Doamne ce aspirator e. Si e unul de remarca orice scama si scamuta de pe jos. In park sa nu mai zic caci se taraste sa o las pe jos si incepe frate sa adune pietricelele si sa le guste. O mai las sa le bage in gura spre disperarea celorlati parinti care ii tot spun sa nu bage adica ii spune ca e „cah” (urasc cuvantul asta) dar imi e teama sa nu le inghita. Sa-i fie de bine turba si sa creasca ca o floare.
Simo hai ca am ras cu lacrimi la intamplarea cu filozoful.
La multi ani Mariilor!!!
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
kristinutza spune:
godzila,
pt tine! n-am scris ca sa te oftic, ci ca sa incurajez mamicile sa plece la mare cu bbii, ca nu cred ca le face rau daca ai grija la orele de plaja, lotiune etc
. poate va faceti timp un week-end
.
am fost cu radu sa-l impartasesc si am fost fara carucior, am zis ca-l iau la plimbare cu hamul.
s-a oprit la fiecare pietricica, muc de tigara, gunoi etc. m-a terminat. plus ca nu emrgea drept spre biserica, chiar daca i-am explicat... el mergea din gard in gard, ca betivii.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kid2003 spune:
Norina, bine ai revenit. Spune-ne ce s-a intamplat in timpul asta, de ce sa nu ne spui? Cum e Teodora, cum e gimnastica? Vrem poze noi cu ea!
Noi suntem bine, eu ma pregatesc de marea vacanta in doi, plecam peste 2 zile. O sa imi fie tare dor de Alexutza in astea 2 saptamani, dar imi doresc foarte tare sa am o vacanta numai cu sotul meu, de f mult timp nu am mai fost numai noi doi plecati undeva 2 saptamani (cred ca acum 4-5 ani, de atunci am tot mers ba cu prietenii, ba cu socrii, ba cu parintii, ba cu cumnatii, mai nou cu alexutza etc, intotdeauna in gasca in vacanta). Asa ca va fi o schimbare f buna pentru noi doi. Sper sa nu prind momentul primilor pasi, asta e spaima mea. A inceput sa stea singurica in picioare, dar nu face pasi decat tinandu-se, sper sa nnu o apuce in urmatoarele 2 saptamani.