Piticodromul de sept-oct 2005 (134)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

In primul rand LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele de Maria sau derivate din acesta

In al doilea rand, nu ma pot abtine sa nu remarc ce mamici harnicute avem aici. Uneori, asa ma apuca disperarea si imi vine sa-mi las "minunata" meserie si sa ma apuc de treburi gospodaresti. Cu atat mai mult acum, dupa doua saptamani de concediu si stat clipa de clipa cu Alexandru. Si asa va invidiez pe voi, care stati acasa cu puiutii vostrii si aveti si timp sa gatiti. Mie chiar imi e dor sa intru in bucatarie, sa gatesc ceva pentru copil si pentru sot, sa ma simt femeie, sotie, mama, gospodina, dar seara cand ajung acasa rupta, nu mai pot face nimic. Asa ca va felicit pe voi cele care aveti timp si disponibilitate (de ce nu) pentru fiintele dragi din viata voastra. Gata, ca daca mai filozofez mult pe subiectul asta, ma cuprinde plansul.

Kristinutza, tu vrei un catel in casa, eu vreau sa scap de catelul soacra-mii. Asa ca ti-l ofer, si amandoua am fi fericite Glumesc, chiar nu as nenoroci pe nimeni altcineva, asa ca inca mai suport jivina. Serios vorbind, avand catel in casa, m-am convins ca ceea ce spun medicii este adevarat: nu se tin animale de companie in casa cu sugari. Dupa ce copii cresc mai marisori, da,se poate accepta, dar cat sunt ei mici nu. Iar eu am patit-o cu Alexandru de 2 ori din cauza catelei - probleme cu stomacul. Asa ca, un sfat prietenesc, lasa-l numai cu catelul de plus, pana pe la vreo 2-3 anisori.

kid, distractie placuta in vacanta.

Ioana, te invitam sa lasi alte aspecte de pe forum si sa revii in mijhlocul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

aa, mihaela, pai io faceam apropouri la socrii sa ia ei caine ca sa nu am eu in casa toata ziua caine. ca radu e disperat dupa catei si sa aiba si el catel cu ocazia asta, dar asa... din cand in cand si nu in casa la mine.
plus ca socrii au avut un catel de cand era puiut si pana a murit de batranete. si acum isi tot amintesc de el. ma gandesc ca poate un nou inceput... ca vad ca incepe sa le surada ideea cat de cat.
dar eu nu vreau caine sub nicio forma! nu stiu de ce, dar am o maare problema cu scosul cainelui afara. mi se pare ca se uita toata lumea la mine si spune: "uite, a iesit cu cainele ca trebuie sa-si faca el nevoile pe trotuar!". ma rog, nu mai dau detalii, ca stiu ca sunt un pic dusa cu pluta...

si in legatura cu statul acasa versus job... stii ca si eu am dileme legate de subiect. dar ma gandesc ca pana la urma fiecare face de fapt cum ii este firea, cum isi doreste. chiar daca are si nemultumiri (ca e logic sa fie avantaje si dezavantaje in orice alegere), a ales cumva cum a putut mai bine, in conditiile date.
si, ca intotdeauna, echilibrul este cel mai bun. doar daca exagerezi cu o latura risti sa pierzi prea mult din cealalta.
cam atata cu pastila de filosofie de astazi.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna zanelorrrrrrrrrr!!!
M-am intors si eu din marea vacanta la tara!
A fost super bine iar astazi o sarbatorim pe Ana Maria!
N-am timp deloc deocamdata sa citesc, am maldarele de rufe in mijlocul casei etc etc asa ca va pup pe toate si urez LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi!!!
Sa va spun ceva incetisor: sunt la capitolul 127 sau 128 cu cititul, cool nu?
mii!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna buna

La multi ani Marii si Marini si derivati!

Am o gramada de lucru, bona e in vacanta (haha, exact acum s-a gasit) si deci am convins-o pe mama sa vina sa stea cu copilul. Azi e prima zi si acum au plecat singuri in parc si mi-e cam teama. Da' sa se descurce! Sa vada si ea cum e, mama adica.

Am citit ceva de ieri. Sper ca Anya este bine, tare m-am distrat cu "aud o liniste suspecta". Exact asa face si Matei. Daca nu-i mai auzi gura e clar ca face o prostie.

Felicitari fetelor care fac biscuiti in casa!

Ioana, zana bine ati revenit! ana maria mica.

Kid, Anya simpla si Jadi, concediu placut! Si celorlalte care pleaca si nu au anuntat sau au anuntat dar n-am retinut eu !

Ma duc sa ma afund in stata.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Mariilor! Unii zic ca se zice LMA, altii ca nu, ca e Adormirea Maicii Domnului, dar eu totusi zic.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Fetelor care aveti ham de la Chicco, sunteti multumite de el?
Ca pitica mea sta cam atarnata in el. Ea se tine in picioare si merge sustinuta de o manuta. E foarte incantata de el ca are ambele maini libere dar o tine cumva la subrat. Nici nu-i pot da imbracaminte decat cu maneca ca altfel o taie chinga. De strans am strans la maxim iar chingile care se presupune ca stau pe umeri sunt largi (poate ca e mica Iulia....nu stiu nici eu) ma gandesc oare cum stau piticii la 4 luni in ham...cica de atunci se pot pune in el.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Intrebase cineva la un mom. dat si cum nu s-a raspuns revin si eu cu intrebarea: Care e faza cu evaluarea subiectului? Vre-un concurs ceva?

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ioana, in calendarul romano-catolic scrie: Adormirea Maicii Domnului(scrie cu rosu). Si cum Ro este o tara predominant ortodoxa nu stiu cum scrie in calendarul ortodox.

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Vero, da, e sarbatoare cu cruce rosie la ortodocsi, dar unii zic ca nu se zice LMA pentru ca azi a murit Maria; pe 8 septembrie se serbeaza Mariile. Eu nu am pareri personale despre acest subiect, fac si eu ce face lumea. Editez ca am gasit un subiect cu o dezbatere pe aceasta tema aici.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Deci, azi in biserica, la indemnul preotului s-a cantat La Multi Ani pentru toate Mariile si cei cu nume derivate din Maria. Explicatia e simpla. Intr-adevar, sarbatoarea de azi este denumita "Adormirea Maicii Domnului", dar de fapt azi se serbeaza 3 evenimente: Adormirea, ingroparea si invierea Maicii Domnului. Este o poveste tare lunga pe care preotul a spus-o la predica azi, caci altfel nici eu nu stiam. Si desi teoretic ar trebui sa ne intristam pt ca este Adormirea Maicii Domnului, totusi crestinii sarbatoresc cu bucurie pentru ca e si invierea.

Revenind la cele pamantesti, eu cu ham-urile m-am lamurit - am avut de la chico, brevi si primii pasi - o gramada de bani si bune de aruncat la gunoi. Si i-a luat mama un ham chinezesc de la un bazar super bun. Este mai lat in fata si nu jeneaza copilul de nici un fel si este su muuult mai ieftin. El este chiar incantat de ham si de modul in care se misca in el.

Mergi la inceput