Piticodromul de sept-oct 2005 (134)
Raspunsuri - Pagina 18
jadi spune:
Buna ziua dragelor si sa traiti cu numele!
Eu va citesc zilnic, e un progres fata de 1 luna pe langa si vad ce si cum asa ca sa nu cumva sa ziceti ceva de mine
.
Kid-ule concediu placut si ai sa vezi ca te vei obisnui cu gandul ca nu esti langa Alex, cel mai nasol e in ultimile zile de concediu cand parca ti se acreste de toate si vrei acasa la copil. Si musai sa te uiti dupa niste trandafirashi sa ii prinzi frumos la rochita ![]()
Anya simpla, eu merg cu avionul daca tu vrei cu tirul te lasam in vreo parcare in drum spre aeroport!
Norina, le-am povestit la fete de tine ca esti enervant de slaba!
In rest toate bune si frumoase si eu grasa si tarziu acasa!
Alea Alea,
Deni &
Vlad 28 sept 2005
Anya20 spune:
la multi ani Mariilor!
Norina - ma bucur ca ne-ai mai scris. Pupici pentru frumoasa Teo.
Vera 
Kid - ![]()
codruta_grg spune:
Buna seara, am trecut doar sa va salut 
Am trecut cu bine si de vaccinul de 1 an (sper). Pana acum nu avem reactii la vaccin.
Noapte buna!
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi & 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
sofia_misicu spune:
La multi ani Mariilor de toate felurile si de toate varstele!
La multi ani si sarbatoritilor!
Bine ai revenit Norina! Chiar ne intrebam ce mai faceti. Imi pare rau sa aud ca ati avut cumpene. Sper ca ati trecut cu bine peste toate.
Anya, fata ta a citit in ultima vreme Un veac de singuratate? Acolo manca Rebecca (parca) pamant. E bun, iar daca are ingrasamant, se face fata mare si sanatoasa. Eu am scapat de grija asta. Am o singura planta care supravietuieste in ciuda neglijentei mele crunte. I se plestesc frunzele si spre minunea mea reinvie cand ii pun un pic de apa. Nu le am deloc cu plantele de apartament. Ele nu ma plac iar eu nu le inteleg. Daca puteti sa va inchipuiti, mie mi-a murit si un cactus.
Vera(godzila), in urma evaluarii se vor stabili cele mai simpatizate subiecte. De asemenea, le ofera oamenilor posibilitatea de a sesiza moderatorii si administratorii cu privire la subiecte de proasta calitate, ca tot s-a vorbit in ultima vreme de degradarea forumului. E o metoda care, din pacate, functioneaza intr-o lume ideala, unde lumea e cinstita si obiectiva...Sper totusi sa dea roade.
Noi nu avem vesti bune. Nuka e racita cobza, a facut si febra si noaptea se chinuie cu dintii cumplit. Azi noapte s-a trezit de patru ori urland cum nu a facut niciodata. Abia acum mi-am dat seama ce v-ati chinuit unele din voi cu colicii. Urla si nu se potolea decat in brata, plimbata. Iar daca o puneam in pat urla si mai tare. Mucii ii curg, ochii ii sunt rosii, fata toata numai bube - e o fericire. I-am luat azi Calgel, sper sa aiba efect. Maine incep santierul asa ca o sa o pasez la soacra. Inima mea de mama e rupta in doua...
Pentru raceala mi-a dat doctorita Nurofen de 2/zi, Stodal 3/zi, Colargol 3/zi. SI pe langa astea mai aveam: dimineata fier, in timpul zilei calgel si seara Vigantolette. M-au ametit complet
Ma intorc la munca. Va pup si noapte buna
Nuka si Mama la Nuka
sofia_misicu spune:
Doamne! Se vede ca azi am lucrat cu documente tampite. Nu mai stiu sa ma exprim. Iertati-mi bajbaiala
Nuka si Mama la Nuka
nanadana spune:
Miflor bun revenit si La multi ani pt Mariuta
,multe pupicuri pt Ana de la Antoine 
Noria,Vera bun revenit ,Teo si IUlia ce mai fac vrem pozicele 
Sofia sanatate lui Nuka si mult curaj cu santierul 
am iesit la un resto in seara asta cu Antoine,nasi ,tata si vreau sa va spun ca Antoine a fost foarte cuminte
,am intarat acasa pe la 10 na zis nici pss si adormit intr-o secunda
gata la dodo pe maine
poze
kristinutza spune:
neatza la zane, ca tot veni si mifloricica!
si eu am o parere despre hamuri: m-am grabit sa-i iau unul (de la mondo carp) la 200.000. al meu ii e un pic largut, oricat l-as strage, dar poate e radu mai slabanog. si, la fel, il tine de subrat, trebuie sa-i pun musai tricou ca mi-e mila sa-l racai asa. plus ca se nimereste o chinga de-aia de legatura fix la subrat.
o prietena a luat unul din piata, chinezesc, la 150.000. este mai lat, ceea ce mi se pare un avantaj (bine, si al meu e lat, dar NUMAI in fata, la piept). si are prindere cu arici, ceea ce iar mi se pare ca e mai bine decat cu chingi ca la rucsac. nu stiu chicco si alte treburi... dar stiu ca trebuie sa urmariti sa se potriveasca la copil, sa nu-i fie largut, ca e pacat, si sa vedeti la subrat. cel mai bine e sa fie o banda groasa din fata pana in spate. sa nu fie chinga la subrat.
sper ca s-a inteles ceva.
sofia, si lui barbatu-miu i-a murit un cactus de sete. s-a uscat, dar si el recunoaste ca nu l-a udat niciodata. 
mie imi plac mult plantele de apartament. am un ficus (ii zicem "copacul") de-o varsta cu mine si o dracaena care stau pe jos. deocamdata radu se opreste sa le admire. ii spun "nu" cand da sa intinda mana si el chiar se opreste. deocamdata, repet. ![]()
daca-l vad prea interesat, incerc sa le gasesc loc mai pe sus, dar e greu, ca cel putin ficusul e pana in tavan, unde sa-l urc?
dar am citit intr-o carte ca sa croim un material legat peste marginile ghiveciuluisi cu loc pt tulpina plantei. si ca putem uda prin panza aia, iar copilul nu rascoleste/mananca pamantul.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
locca spune:
Buna dimineata 
Sofia, sanatate multa Nukai!
sa treaca mai repede. Si raceala si santierul.
Fetelor, dati-mi si mie un sfat ca nu stiu ce sa fac. Pe scurt, de cateva zile fi'miu ma capiaza cu trezitul noaptea. Se trezeste si mananca. Mult. Sau ma rog, asa mi se pare mie, ca suge foarte mult. Ma gandesc ca nu se satura cu ce ii dau seara sa manance, eu ii dau pe la 6 o portie de fructe cu cereale (nu i-am mai dat iaurt de cand cu enterocolita) si apoi inainte de culcare, deci pe la 9, san. Asa ca mi s-a pus iar pata sa ii bag si formula, daca o vrea sa o accepte. Intrebarea mea la fetele cu experienta este de care lapte sa-i dau. Alina, Anya de care a acceptat pana la urma?
Ma simt ca lovita de tren, ma dor toti muschii si mi se inchid ochii. Si nici el nu se odihneste bine, azi dimineata era beat manga, dadea sa mearga si i se impleticeau picioarele.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
norina spune:
Kid, Sofia, Anya 20 ,Nanadana

si sa stiti ca si mie mi-a fost tare dor de voi.Abia astept sa prind ceva timp sa va vad bebicii, ca nu i-am vazut de un secol
Jadi, hai mai ca nu sunt chiar asa de slaba..
, daca ma gandesc mai bine, chiar am burta..deci, am si eu piticii mei, chiar daca mi-am revenit la greutatea de dinainte...si lasa , ca nici tu nu esti vreo grasa.Te pregatesti de concediu vad, sa fie asa cum ti-l doresti, ca tare e bine sa evadezi...
lui vladSofia multa sanatate Nukai din partea noastra si iti multumim si noi pentru urari. Teo pupa Nuka sa se faca bine
Am pus si eu poze ca nu mai aveam de cand avea Teo 8 luni...
KId, merci pentru grija, o sa-ti trimit un PM sa-ti povestesc cum a fost odiseea, pupici pt Alex
Teodora Sara (norina)poze
norina spune:
DAa, sunt lovita rau
NU e nici o poza, unde naiba o fi albumul ??? OFOFOF!!!Revin cand e gata.Teodora Sara (norina)poze