Piticodromul de sept-oct 2005 (134)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Vorba ta Hildi, sa coc si biscuiti...Chiar n-as mai avea timp de fata!!! E drept ca nu prea coc nimik de cand suntem la mama, dar am o scuza (umblu dupa tot felu pentru apartament )
Adevarul e ca arata bine si sigur se fac si rapid.
Diplodocus, eu inca n-am auzit de faina speciala pentru bebe.
Vreau sa ii dau ceai de fructe. Nu stiu daca va bea ceai. Maine ii cumpar. De care? de fructe de padure, un singur fruct....ce ziceti?

Petra, iar trage de baieti (de fapt e acelasi care nu s-a lasat nici in iarna
Iar aici sa vedeti cat e de neastamparata
Asta face toata ziua

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaolimp spune:

Buna mamici care cresteti pitici
Multumesc Anto pentru lista. Concediu placut. Eu cred ca imi voi lua si sterilizatorul si tarcul ( nu am dormit decat 1 noapte cu bb in pat si am avut cosmaruri ca-mi cade in cap) si probabil UN TIR sa le transport...
Anya eu am avut un apartament plin cu flori, dar spre norocul meu au luat un daunator (paianjen probabil) si mi-a afectat 3/4 din ele pe care le-am pus in galeata si le-am dus la gunoi.
Nu stiu ce voi face ca am un cactus pana in tavan si e ffff toxic la atingere. Violete, gloxinii etc mai imi prind, dar ce ma fac cu cactusul asta ca nu-mi vine sa-l dau , am crescut cu el odata (el in lungime si eu in latime ... vom vedea....
Aud aici de o gura de dinti (cate 10, cate 8, mama mia) noi avem 4 iar fratiorul nostru de cruce a facut anul pe 13 august si are doar caninii superiori iesiti iar intre ei gingia arata ca o potcoava - nici un semn ca ar iesi in curand.
O noapte usoara va doresc, fara excursii la patutul puilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

ioana mersi ,felicitari Mirunei pt cei 10 dintisorii
Codruta draguta Petra

gata ma duc si eu la nani ca tare obosita mai sint ,noapte buna si pe maine

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Uau, ce activitate, azi nu am avut timp sa citesc si nici ieri...s-au adunat multe pagini.

Ce am reusit sa prind din zbor: Kristinutza si Anya s-au apucat de gospodarit (in timp ce Anya mica manca de zor turba). Sa va fie de bine fetelor, Kristinutza, biscuitzeii tai nu arata deloc rau, ia fa cativa si incoace.

Mihaela_e, felicitari pentru Alexandru cel avansat. Ce haios ca sunt de aceeasi dimensiune- el si Alexutza mea- (deh, el e mai mare cu 2 cm, dar barbatul trebuie sa fie mai inalt, nu?)...si pe mine m-a asigurat dr Calapod ca e totul ok cu Alexutza, chiar daca pe graficul cu greutatea, la 76 de cm ar fi trebuit sa aiba 10 kg (asta era media). A zis ca asta e firea ei, asa ca nu trebuie sa ne facem probleme. Ea nu e nici o mancacioasa, nu a papat niciodata cu manutza ei si nici nu mi se pare ca pofteste la ceva.

Hilde, fetele se chinuie sa faca biscuitzei la cuptor pentru ca ii fac cu unt, fructoza, galbenus, ceva ce astia din comert nu au. Sunt plini de afanatori, E-uri, zahar si ou intreg...Eu le admir si le inteleg, poate ma voi motiva intr-ajuns sa ii fac Nu i-am dat deloc Petit Beurre, dar i-am dat Hero, si nici astia nu sunt cine stie ce...sunt plini de zahar.

Mimsi, sa va distrati bine in vacanta si sa aveti vreme buna!!!

Ioana, drum bun la Boston si asteptam vesti noi de la Miruna! Ne pui si noua poze de la Coasta Solului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Bic nu ma lasa singura de peste ocean, mai scrie si tu. Acelasi mesaj si pentru celelalte fete
Anya20 daca esti ingrijorata si nu poti suna la vreun "Poison Control" in tara, zi-mi ce banui c-a inghitit fetita si daca are vreun simptom, ca sun la astia de aici.
Ori daca preferi poti suna la 1-800-222-1222 sau cauta info www.aapcc.org/" target="_blank">aici

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

N-am gustat, dar cred ca nisipul e tare bun. Calin al meu in fiecare zi ia in manuta, baga in gura, il freaca si pe la ochi si apoi il pune in cap. Si dupa aceea se uita mandru la mine si rade: Vezi, mami, ce smecher sunt? Da, da .. nisipul asta romanesc sa vedem daca la fel de bun o fi si ala turcesc. Abia astept sa plec in conced. Jadi, cred ca ar trebui sa facem un container de bagaje sa-l trimitem inainte .

Cat despre bisciutei...am facut si eu la primul copil. La al doilea... biscuiti din comert si sticksuri. Cu cat au mai multa sare, cu atat e mai fericit.

Si nu se ineaca cu sticksuri, in schimb daca intalneste o bucatica cat de mica care a scapat nepasata...scuipa tot! In schimb mancarea fratiorului mai mare e cea mai buna. Scuipa cerealele cu lapte si indeasa in gura cremwursti cu rosie.

Citeam undeva despre o mamica cu 3 copii. La primul verifica tot, il cantarea in fiecare zi, facuse grafice de crestere, nu i-a dat zahar/sare pana dupa un an...La al doilea - cantarea copilul o data pe luna, ii dadea mancare din mancarea celuilalt, dar mai nesarat...La al treilea - noroc ca-l cantarea doctorul la doua luni si se bucura cand nu gusta din mancarea cainelui...Acum vroia sa faca si al 4-lea copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna dimineata fetelor,

....hey slaba miscare, hai ca azi e zi libera si astept miscare uriasa pe forum.

Pai la Suceava e hram si ma gindesc si eu sa fac o salata beof si o supa de gaina cu taitei sau cu galushte de gris si poate iesim la o plimbare. Oricum se anunta o zi superba ca si vreme si ar fi pacat sa nu profitam de ea.

Maia, este bine. Astept cu nerabdare sa mearga. Ieri a facut de citeva ori cativa pasi singura, dar nu e inca sigura de ea si nu isi prea da drumul, dar toate or fi la timpul lor.
Insa are 3 nopti de cind se trezeste de citeva ori (nu am mai stat sa le numar sa vad de cit ori ma trezesc, prea mult somn) doar ca se ridica si se invirte si se maraie si apoi adoarme din nou dar doar pentru 20-30 min cind incepe din nou. Asa o tine cam 2-3 ore, apoi adoarme.
Asta este singurul inconvinient cu somnul Maiei.

va doresc o zi superba si numai bine.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
m-am trezit hotarata sa fak lista Mariilor .......dar la jumatate m-am lasat pagubasha ca sunt multe asa ca uram LA MULTI ANI FERICITI CU BUCURII TUTUROR MARIILOR (BB, MAMICI, BUNICI)SANATATE SI SPOR IN TOATE!!!!
stiu ca in unele zone Mariile se serbeaza pe 9 septembrie, dar aici la moldoveni le serbam de doua ori, deh daca e rost de petrecere sa fie cat mai multe .

Ioana cred ca abia astepti sa o vezi pe Mirunika .....mai ai vreo 3 zile de asteptat :)

Anya copii hraniti cu pamant (acum nu stiu de ingrasamant. decat de ala natural, adika gainat din curtea bunicii e ok, iti zic eu ca am "gustat") cresc mari, frumosi , sanatosi si mai ales modesti hehehe iti zic eu care am crescut la bunici si cum ma scapau nesupravegheata ma gaseau plina de pamant la botik.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

anya

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

'neatza buna!
Azi face Luca 10 luni !
Trec mai tirziu sa pun citeva poze ca nu l-ati vazut de mult, si sa va mai povestesc despre aventurile noastre zilnice...K cum n pregatim sa mergem la Biserica sa-l impartasesc pe Luca...Mamaaa ce-i mai place vinul din impartasanie
La multi ani din partea noastra celor ce poarte nume de MARIA( si derivati)

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput