Piticodromul de sept-oct 2005 (134)
Raspunsuri - Pagina 14
b_irina_c spune:
cge mersi de sfat, o sa vb cu bona
.
kristinutza cum au iesit biscuitii?
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
codruta_grg spune:
Bic [PUP]
Noi ne-am vaccinat azi. A inceput Petra sa urle de cand i-a pus stetoscopul pe ea. Si tot mai tare....: cand i-a bagat lingura pt rosu in gat, cand a intins-o pe cantar (cu bara ai pe cap
), cand a intins-o sa o masoare in lungime (deja sta in picioare, putea sa o masoare stand asa). Apai cand a intepat-o era deja turata. Oare Petra incepe sa aiba fite sau pur si simplu nu-i place sa faca asa ceva.....
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi & 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
nanadana spune:
Kristinuta de ce nu ii dai biscuitii lui Radu petit beurre? ai un secret spunene si noua ![]()
poze
kristinutza spune:
petit beurre ii dau, dar am incercat sa-mi pun in functiune aptitudinile gospodaresti. ![]()
m-am gandit ca ar fi un pic mai buni decat biscuitii din comert, cu atatea adaosuri.
concluzia: biscuitii mei arata asa, deci nu sunt f aratosi,dar sunt f gustosi, desi cam tari.
si lui radu se pare ca ii plac. chiar sunt destul de gustosi, nu-mi vine sa cred, tinand cont ca e faina cu lapte. ma duc sa mai mananc, sa fiu sigura ca sunt buni. ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Anya20 spune:
Fetelor, m-am mai linistit. Cand v-am scris eram sub impresia momentului, mai ales cand am vazut ca avea noroi intre dinti. Acum mi se pare si mie destul de comic, ce sa zic. Ma gandesc la cata tzarana or manca puradeii de tzigan...si nu-i mai vede nimeni
. Sa speram ca n-a mancat si bobite de ingrasamant (eu am presarat deasupra pamantului din ghiveci ingrasamant de plante solid).
Si apropo de biscuiti: am facut si eu vineri. Am pus din oki unt, faina, un galbenus, lapte, fructoza. Sunt f gustosi (mai am si acum si ii dau, ca ii plac mult), dar complet inestetici si cam tari, cum spune si kristinutza (cam asa aratau si ai mei, parca un pic mai uratei, ca i-am taiat stramb).
kristinutza spune:
asa, anya!
si exact si eu ma gandeam sa-i pun galbenus, dar mi-a fost lene sa despart galbenulsul de albus.
dar chiar sunt gustosi!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Salut! M-am luat cu citit alte minuni de pe forum
. Asa ca poate recuperez miine.
Anto, vacanta placuta si pupici lui Victor
!
Dana, pupici lui Antoine
.
Pup si pe restul lumii miine
. Imi laud copilul ca are 10 dinti (i-au iesit 2 saptaminile trecute, vai de somnul maica-mii
) si alearga prin casa singura fara oprire, cred ca o sa slabesc urgent daca ma tin dupa ea (incearca taica-miu sa o prinda pe webcam, dar dispare urgent din cadru
). Vineri mergem la Boston sa o aducem acasa.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
cge spune:
Ioana, cred ca abia astepti vineri ca sa o aduceti pe Miruna asa cum asteptam noi sa il aducem pe Victor![]()
a, si vroiam sa iti zic Jadi ce frumos ca v-ati potrivit concediile cu ale Anyei(mama de baieti). Va veti distra super, mai ales ca Anya are experienta.
Si sunt mandra de Vlad - ginerele, ca stie sa se tarasca, si creste inalt, si cu personalitate![]()
Vero, sa va fie de bine vacanta. Ce frumos ca aveti casuta la tara, si ca puteti sa trageti cate o fuga in fiecare weekend.
Si Anca mananca gratar de pui - meniul ei, si omleta cand prinde farfuria (asta e pe furate din meniul nostru).
Antoanela, m-am umflat in pene, la chestia cu copywrite-ul.
Vacanta placuta, ca o meritati (mai ales cu "peripetiile" cu copii mari : socrii).
Marinela, cred ca ti se rupe sufletul cand Iaris spune "Au". Ce baiat mare, ca stie sa spuna unde il doare.
Gata, fug si eu acasa, ca ma asteapta o printesa si o intalnire cu o potentiala bona.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
diplodocus spune:
Fetelor, imi treziti instinctul de bucatareasa, citindu-va
Cred ca ma apuc si eu sa-i fac...sa vedem ce iese...
ANYA,KRISTINUTZA, de unde ati cumparat fructoza? Faina e normala sau e ceva special pt bb-ici?
IOANA si Luca-Mihnea
Hildegard spune:
Parerea mea:
mai biscuiti sa coc...ca n-am destula treaba in casa
de ce nu se pot de astia cumparati? Se intampla ceva de la astia din comert???
sunt un pic asa mirata de ce coaceti biscuiti
.
Dar fiecare face ce vrea, nu? Daca aveti chef ...tot inainte
!
PRAJITURI