Mamici de iulie-august (80)
Raspunsuri - Pagina 17
bibi spune:
Larissa, incearca remedii specifice perioadei de sarcina, adica mananca de exemplu lamaie cu miere. Eventual niste fiole de vitamina C si incearca remedii homeopate. Sanatate!
Sabana, asta cu laptele si recomnadarea pediatrului mie una mi se pare cam frectie la picor de lemn. Ce anume investigatzii face pediatrul ca sa stie exact ce anume tip de formula se preteaza mai bine unui bebelush? Nici una! Si recomandarile lor se bazeaza de cele mai multe ori pe ratiuni subiective. De ce spun asta? La David, din cauza febrei laptelui si a tratamentului cu antibiotice pe care l-am facut o saptamana i-am dat copilului Milumil 1. La 5 saptamani cand din varii motive am renuntzat la alaptat am inceput sa-i dau tot Milumil 1 numai ca, de data asta, varsa laptele in jeturi inclusiv pe nas. M-am panicat si am trimis sotul la farmacie sa cumpere Humana (cica cel mai bun la ora aceea) si tot n-am rezolvat nimic ca a mai vomat o saptamana pana s-a obisnuit cu laptele. Dr. Stanciu a ras cand i-am spus ca am schimbat laptele si a zis ca si formulele astea sunt un fel de "Aceeasi Marie, cu alta palarie". Asa ca eu acum cred cu tarie ca formula ori o alegi tu ori o alege pediatrul tot una (cu exceptia formuleleor speciale). Ba, de fapt, mai bine o alegi tu, ca stii mai bine decat pediatrul de ce buget dispui si daca-ti permitzi sa-i dai copilului Nan sau te miri ce alta marca sau te limitezi, ca deh, asta-i situatzia, la Bebelac sau Vitalact.
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
codruta_grg spune:
Mihaelagrosan felicitari pentru fetita. Si eu am o fetita dn 9 august, dar 2005, tot din Cluj si am nascut la 15.35. Felicitari inca o data si muuuult laptic 
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi & 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
mistic spune:
larissa, eu raceala o anihilez din fasha cu urmatoarul "ceai": storci o jumate de grepfruit intr-o cana (ai de grija dupa stoarcere, sa iei cu lingurita si miezul ce a mai ramas si sa-l pui tot in cana), adaugi apa clocotita si o lingurita de miere. Si il bei imediat cu inchitituri mici. Dintr-o juma de gref dimineata si cealalta seara. Are multa vitamina C, coroborata cu vitaminele ci mineralele din miere si e f bun. Sa/ti fie de bine!
crissa, te rugam intr-un mesaj anterior sa-mi zici si mie cu ce medic ai nascut in Rm. Valcea si eventual ceva sfaturi pt maternitatea de aici... eu as vrea sa nasc la Craiova ca acolo am medicul ce mi-a urmarit sarcina, dar..nu se stie pe unde ma apuca)...daca ai timp...da un sfat, please!
Va pupic pe toate!
mistic, 36+
crissa71 spune:
Sabana:nu... ii dau laptele dupa neonatoloaga din spital...pediatru sper sa vina azi, iar medicul de familie nu stie de laptele asta ca e nou...daca i l-au dat in spital am zis sa merg in continuare cu el mai ales ca are bifidus efensis, e facut de nemti si eu am incredere in ei....pupici si mersic pt.informatii..Deci pot sa-i dau linistita din acelasi biberon dar sa nu treaca o ora...ma duc azi la farmacie sa vad..
[b]Apropo deci sabul bonisanul il puneti intr-o lingurita de ceai inainte de mese sau se poate si dupa?Ceaiul daca l-am facut aseara pot sa il dau si azi?intre mese..de ex. acum a dormit o ora..pot sa-i dau?cat ceai?[/b]
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
Alé spune:
Fetelor, faceti ceva cu linkurile astea nesfarsite ca se lateste pagina ingrozitor. Tickerele nu merg pe DC, asa ca ori renunati la ele, ori le treceti cu "url".
Scriu cu cuvinte, pentru ca nu se poate altfel - modelul este urmatorul: paranteza patrata deschisa url egal ghilimele linkul cu pricina ghilimele paranteza patrata inchisa textul pe care il vreti(poze, foto, kg, etc) paranteza patrata deschisa backslash (/) url paranteza patrata inchisa. Cam asta e.
Succes 
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
MissJJ spune:
Buna fetele!
Avmaria tinem pumnii! Nastere usoara!

Chiara se pare ca vine baby si la tine!
Curaj si nastere usoara!
Yanis felicitari sa iti traiasca bebe-ul!

Sa cresteti mari si frumosi si tie refacere rapida si mult laptic!
La noi tot nici un semn, liniste si pace.
Off...
Aseara am mai simtit intepaturi asa mai puternice in vagin si din cate mi-a zis mie doctoritza cand am fost la spital asta e din cauza ca baby apasa si de acolo apar intepaturile.
In seara asta am zis cu Flo ca mergem la o plimbare mai lunga pe aici pe la noi pe canal, sa dam papa la pasari.
Acu stau calare pe telefon ca maine suntem invitati la ziua unui prieten si i-am cumparat cadou un ceas fain adidas si cand am ajuns acasa am realizat ca era f zgariat la bratara si instructiunile din cutie erau de la alt model.
Acolo cand mi l-a impachetat tanti m-am uitat al el dar am zis pare ok ca e si o firma f mare de bijutieri si nu am avut niciodata probleme cu ei ca de acolo am luat toate bijuteriiile si inelul meu tot de acolo e si nu am avut nici o pb pana acu.
Si am fost luni sa mi-l schimbe si nu mai avea in stoc si au facut comanda de unul nou si i-am zis lu aia ca joi vineri dim cel tarziu am nevoie de ceas. Si ieri am sunat si nu venise inca si aia nu era de servici, cica e azi. Sper sa dau de ea si sa ma lamuresc cu ceasul ca daca nici maine dim nu il am o strang de gat.
------------------------
39+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby
oncicu spune:
Crissa si eu ma chinui de pe la 4 dim cu bb. Nu vrea sa doarma si plange ingrozitor. Am sunat-o pe pediatra si mi-a zis sa incerc sa-i dau putin panadol si sab simplex, dar cred ca l-am indopat pana acum cu sab, ii dau cam 12 pic inainte de fiecare masa plus Debridat de vreo 2 ori pe zi si cateodata bonisan. Seara i-am dat Colic Baby de la Erbavita si a dormit si el vreo 3 ore si jumatate. Nu stiu ce sa fac sa-i dau Panadol?
Voi cum preparati laptele praf, incalziti apa si dupa aia dizolvati laptele sau il puneti in apa rece si-l incalziti cu totul?
daca stiti vreun remediu minune pt colici spuneti-mi!!! N-am crezut ca poate fi atat de rau.
Oana cu
Robert Cristian (23 iulie)
oncicu spune:
Am citit undeva ca dc laptele e prea cald, mai cald decat laptele de mama , poate da dureri f mari de stomac la bb. Voi stiti ceva de asta? Cam cat de cald il dati voi?
Oana cu
Robert Cristian (23 iulie)
andreea25 spune:
pupici la toate fetele!felicitari proaspetelor mamici sa va traiasca bbeii!
si noi tot de marti suntem acasa ,prima noapte a fost groaznica,am crezut ca o sa pic de tot,am noroc cu mama ca vine si imi face de mancare si ma mai ajuta.simt ca nu stiu ce sa i fac la pitika am avut in maternitate o doc neonatoloaga care nu mi a zis nimik ce sa i fac asta dupa ce a venit la bb abea luni cand io am nascut vineri! o tampita ce sa mai! vreau sa va intreb cum ati facut voi cu medicul pediatru?
sa vad doc mea de familie dc poate sa vina azi dc nu nu stiu de unde sa iau un doc va rog spuneti mi cum ati procedat voi?
sunt cam haotica asa ca scuze dc scriu aiurea.zicea cineva de laptele muls io am asa mult scot cam 60 ml de la unu poate chiar mai mult, inainte sa l pun pe bb trebuie sa ma mulg putin ca nu poate sa apuce de plin ce e.si nici eu nu stiu dc sa l congelez pana acum l am aruncat!
nu stiu cum aveti voi timp sa stati pe net ca io cum prind un pic de timp nani .
aaa si sa nu uit multumesc tuturor de urari! o sa pun si io niste poze cu fata mea.
va pupic !andreea25 si 
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511+Ariana-Irina
MissJJ spune:
Mada_Cristina La Multi Ani!
Sa fii fericita si sa ai o zi de nastere cat mai frumoasa!
Mai fetelor stiti ce am observat ca eu de vreo doua zile parca sunt iar in primul trimestru. Mi-e tot timpul somn si ma simt obosita si mai nou iar ma deranjeaza mirosurile si pe deasupra am si niste arsuri groaznice.![]()
Sper sa vina baby odata ca eu deja nu mai pot de nerabdare si plictiseala.
Legat de temperatura lapticului vecina mea tot timpul i-a dat la fata laptele la temp camerei, adik punea apa fiarta si o lasa sa se racoreasca si apoi amesteca cu laptic si asa il dadea. Si eu zic ca e un lucru bun ca fata s-a obisnuit cu lapticul asa si daca mergea in oras sau pe cine stie unde nu avea pb ca e laptele prea rece sau ceva.
Si inca ceva am vazut ca voi spuneti ca faceti biberoanele cu apa plata. Aici se zice sa nu folosesti apa plata normala din magazin pt ca, contine o concentratie prea mare de minerale care nu ii cad prea bine lui baby la stomacel.
Aici medicii nu iti recomanda ei un anume tip de lapte praf pt ca vb lui Bibi sunt aceeasi marie cu alta palarie. Ei tot timpul iti zic sa alegi tu ce marca preferi si sa vezi daca bebe o tolereaza. Si in bagajul de spital iti spune in caiet daca vrei sa nu alaptezi sa iti aduci tu biberonul tau de acasa si ce marca de formula vrei tu.
Eu mi-am pus in bagaj si biberon si formula, aici este si gata preparata in cutii mici de carton cat pt o masa, deoarece sfarcurile mele sunt in interior si mi-a zis moasa sa imi aduc si formula cu mine in caz ca nu reusesc sa alaptez klumea, ca sa nu ne chinuim nici eu nici baby. Adik ei o sa se chinuie sa ne faca pe amandoua sa pricepem ce trebuie facut, dar daca nu merge si nu merge atunci bagam formula.
------------------------
39+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby