Mamici de iulie-august (80)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_p76 spune:

Fetele care dau tzitzi la bebelushi si lapte praf in completare, spuneti-mi va rog cand dati completarea? Puiul meu ma terorizeaza. Vrea tzitzi si la 0 ora dupa ce a mancat. E tot timpul cu gura dupa ea. Acum nu stiu daca de foame sau de durere, ca ne cam chinuie colicii. Oricum ideea este ca eu am senzatia ca nu se satura. Doctorul de familie imi zice ca lapticul este bun, sa-i dau in continuare si sa-i dau cand vrea el.Dar si la juma de ora dupa ce a lasat tzitzi si la o ora sau max o ora juma copilul o cauta iarasi. Nu mi se pare normal.Ca sa nu mai spun ca mi-a terminat sfarcurile de atata frecush.

Va rog mult, azi m-am hotarat sa-i dau completare dar nu stiu cat, si cand. Dupa ce lasa tzatza, lui Alex al meu nu ii mai trebuie nimic.Presupun ca trebuie sa-i dau data urmatoare cand i se face foame. Insa cate mese cu tzitzi si cate cu lapte praf.

Va rog mult sa ma ajutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

M-am si intors de la control. Alarma falsa, a fost doar o scurgere din vagin, dar se pare ca se pregateste colul. Mi s-a spus ca e o chestiune de 2-3 zile si m-a mai chemat si maine la control. E prima data cand in urma controlului imi curge sange (de fapt control pe masa mi s-a mai facut doar o data). Citisem pe la voi ca e normal. Asa e?

Chiara 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Cred ca la noi au inceput colicii adevarati, pana acum or fi fost doar niste mofturi. Aseara a zbierat puiul meu 2 ore de intrasem in panica si vroiam sa plec la spital, azi dim iar. Nu stiu ce sa-i fac , nici in brate nu-i place, nu-i trece cu nimic.
Voi cATE ore dormiti in total? Eu prind vreo 4-5 ore noaptea si f rar mai pot dormi ziua. Pb e ca de la atata oboseala nu ma mai ia somnul, si tocmai atunci cand as vrea sa dorm incepe bb sa planga. Cateodata simt ca nu mai rezist, am noroc ca ma odihnesc in unele zile mai mult si parac gandesc mai limpede.

Oana cu Robert Cristian (23 iulie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Cred ca am racit..!!! In stilul in care racesc eu...adica ma ia cu frisoane, ma dor toti muschii...si de aici pana la febra si ochi care curg nu mai e decat un pas. Deocamdata nu am facut acest pas...si va dati seama ca nici nu intentionez. A luat sotul de dimineata ceva de la farmacie ...cica preventiv pentru gripa...dar nu ma pot lasa doar in baza la asta.
Eu in general tratez acest tip de raceala pe langa medicatie ( acum alaptez si nu se poate) cu ceai fierbinte cu miere de albine si multa lamaie.
Aveti idee daca acest ceai afecteaza cumva pe bebe? Pot sa beau...eventual nu imi fac de tei...il fac pe cel Hipp cu lamaie si miere de albine. Please help...daca stiti si alte remedii spuneti...ca cel putin pana azi la ora 19 cand vine sotul sunt singura cu bebe si abia ma tin pe picioare. Si unde mai pui ca azi e si mai maraita ca de obicei!

Poze cu Alexia
Kilograme
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Servus Chiara,io zic ca nu te mai tine 2 zile.. asa ca nastere usoara si bebe sanatos.
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata burtici si mamici,

azi m-am trezit devreme ca va trebui sa merg la 10 sa vad ce spune medicul de inducere, tare curioasa sunt si parca am si emotii. Dar este mama cu mine si-mi sustine moralul

Felicitari noilor mamicute, sa va traiasca bebelasii, sa fie sanatosi si mancaciosi...si cu cat mai putini colici ca vad ca-i problema generala.

avmaria nastere usoara, refacere grabnica si un bebe sanatos. Si asteptam sa ne dai de stire ca esti bine atunci cand te intoci acasa.

Si la tine au calculat astia pe bebe asa te mare, si al meu are 4070 de g, cu eroare de +- 10% insa vom vedea noi cand vine bebe care-i adevarul

Azi am facut 39 de saptamani, ar cam fi timpul sa vina bebele meu cel urias Bebele meu este foarte activ, mai ales daca ma asez pe dreapta imi trage niste suturi de mama, mama ca acolo pe dreapta are el picioaruseke. Aseara m-am mai uitat cu sotul pe rezultatele date de ei alarteri ai glumeam ca macar are totul mare, cap, femur, abdomen, ii bine proportionat macar

O zi buna si revin si eu cu vesti dupa-amiaza!

Monica si 39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

larissa, daca il alaptezi pe bebe sunt sanse extrem de reduse sa ia raceala de la tine. Oricum ar fi bine sa cumperi de la farmacie niste masti pe care sa le porti macar cand il hranesti, il schimbietc. Si eu sunt racita de 1 sapt cu febra, frisoane, dureri de oase si muschi, tuse. Deocamdata vad ca bebe nu a luat raceala desi eu nu il alaptez. Si nu cred ca ceaiul de lamie cu miere il afecteaza pe bebe. Sanatate si ai grija de tine.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10300;42;1;1/c/90/t/75/s/106/k/d01f/weight.png[/img]
[/url]

POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by Amabella

quote:
Originally posted by larissa_79

Fetelor..voi cu ce ii dati Vigantolul la bebe?..ca eu ii dau cu lingurita si la 2 picaturi nu am certitudinea ca il inghite sau il varsa.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;54;131;1;1/c/67/t/60/s/77/k/0a68/weight.png
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Eu i-l pun direct in gurita, cand tipa, de regula dupa baita, cand il curatam prin diverse locuri. Dar si daca nu tipa, tot il prin eu cu gurita deschisa. Nu l-a scuipat niciodata, ceea ce ma mira, ca mie mi se pare tare scarbos dupa cum arata.

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/75/t/60/s/75/k/7c60/weight.png

Mie pediatra mi-a spus ca vigantolul se asimileaza cel mai bine cu lapte. Intr-o lingurita pun 2 picaturi si lapte. Nu am avut probleme pana acum.

Si Bonnisanul isi face mai bine efectul asa. Si nu am probleme cu kk.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by crissa71

Sabana:Mai exact ce apa plata folosesti?Si n-o mai fierbi?Misto..pai scutesti o groaza de timp si de nervii..si puiul plange in timpul asta!!Zi-mi te rog ce apa sa iau??CHICCO zici...o sa vad maine la farmacii..ca noi fierbem, punem in termos dar nu tine mai mult de 4 ore apa calda,am doar certitudinea ca e bine inchisa in termos 24 h.
DA..eu am gresit i-am dat bebelului din biberonul din care bause deja...ce sa fac nu m-am gandit ca nu e voie...DAca se trezea dupa o jum de ora sau dupa un sfert..sa-l arunc...??!!
Il aruncam doar daca trecea o ora...
AM LUAT TOEFER 1 dar vad ca are mai putine calorii...care o fi faza ca toate ingredientele sunt in cantitate mai mica decat in pre...
Mi-a adormit la 18.30..dupa o zi de chinuri...A facut caca un pic cam moale...Dar nici acum nu stiu daca a fost deranjat la stomac sau au fost colici...Cert e ca dupa ce a facut de 3 ori in decurs de 7-8 ore...s-a linistit...a si varsat..dupa a papat un pic si acum nu se mai trezeste...Nici nu stiu ce sa fac
E obligatorie baia??Sau cand se trezete sa-i dau sa manace si sa vad daca-l mai pot culca ..sau iar matine la nopate...si eu n-am dormit deloc de azi dimineata de la 6
Daca nu dormiti raspundeti-mi si mie.
PUPICI>

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Si eu ii tin biberonul alexandrei o ora. Cateodata mananca in reprize, asa ca nu ii fac alt lapte. Pediatra mi-a zis sa nu depasesc ora.
Se numeste incalzitor de biberoane. Cel de la chicco e mai ieftin. Sistemul e asa. Aparatul se umple cu apa, se tine in priza si in el un biberon umplut cu apa plata. Eu folosesc Izvorul Alb. In permanenta am acolo apa, daca ii fac Alexandrei biberon, completez din nou cu apa, asa ca sa nu raman vreodata pe dinafara. V-am spus asta e cea mai tare inventie. In spital am aflat de el, il foloseau acolo. Intreaba in retaua Sensi Blue sau Help Net, sigur gasesti. Sau mergi la un supermarket. Cel de la avent e mai scump. Si inca ceva se potrivesc biberoanele, de ex eu am si de la avent si de la chicco si pot fi folosite atat in sterilizator cat si in incalzitor.

In ceea ce priveste laptele praf tu nu il dai la recomanarea pediatrei? Stiu ca asta nu se da asa aiurea.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yanis spune:

Buna dimineata,burtici si mamici!!
Duminica,pe 6 August la ora 9:06,am aparut si noi pe aceasta lume,IANIS VLADUT,de 3.400gr,52cm,scor apgar 9,prin cezariana de urgenta(nu m-am dilatat decat 4 cm) cu DR Ali Zarbakshs si DR Dumitrache la spitalul Curtea de Arges,la 39w6d.
Burtici,cat puteti de mult ,odihniti-va,ptca dupa nu veti mai putea chiar asa.Suntem acasa de 2 zile,dar sunt terminata de somn,asa ca odihniti-va.

Mergi la inceput