Mamici de iulie-august (80)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Nicole25, eu am rugat-o pe doctorita mea de familie sa imi recomande un pediatru. Am sunat-o apoi pe doctora pediatru si a venit ea acasa sa il preia pe bebe. Mi-a placut de ea. Daca vrei pot sa iti dau numarul ei si tie (sau id-ul de messenger), e in zona Drumul Taberei.

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/eugeniacroitoru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinasv1 spune:

Buna fetelor,

La mine inca tot nici un semn, adica durerile pe care le am sunt toate false. Bebe se impinge in partea de jos, dar tot degeaba. Diseara ma duc la ecografie (urmareste lichidul amniotic).

Chiara mult succes, poate la tine merge mai repede.

Nasteri usoare si bebei sanatosi la toata lumea.

Tina 41+ cu lenevios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Nicole25, eu am rugat-o pe doctorita mea de familie sa imi recomande un pediatru. Am sunat-o apoi pe doctora pediatru si a venit ea acasa sa il preia pe bebe. Mi-a placut de ea. Daca vrei pot sa iti dau numarul ei si tie (sau id-ul de messenger). E in zona Drumul Taberei.

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/eugeniacroitoru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Gata!
Declar razboi siropurilor medicament de colici! Am incetat sa ii mai dau Petrei Debridat si SabSimplex. Pediatra ne sustine in hotararea noastra. E prea mic copilu sa ii dau atatea chimicale. Asa ca de acum o voi trata de colici cu multa dragoste si atentie. Azi se pare ca a fost chiar foarte linistita, am venit de la plimbarea in wrap si doarme de 3 ore. Cu sau fara sirop ei oricum vor avea colici si vor plange. Acum parca interactionez mai bine cu ea, nu ma mai enervez cu "OOOF! de ce mai plangi daca ti-am dat x y z"...si ma bucur cand vad ce usor ii alin durerea lipind-o de pielea mea sau mangaind-o pe cap sau pe burtica...ii vorbesc usor la ureche ...ea se uita in ochii mei si e fericita !

Multa tarie si nu uitati ca tine-ti o minune in brate.

Am citit ca si la voi copilu e agitat si dupa ce a papat iar vrea papa la juma de ora. Copii plang din 3 motive: discomfort, foame, nevoie psihologica. Pentru ca sanul e cel mai bun anestezic...la fiecare din cele 3 motive ei dau semnale ca vor tzatza! Luati pe rand motivele si bucurati-va de cat mai multe zambete de la bebe!

www.flickr.com/photos/84539179@N00/205477040/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by eugcem

Nicole25, eu am rugat-o pe doctorita mea de familie sa imi recomande un pediatru. Am sunat-o apoi pe doctora pediatru si a venit ea acasa sa il preia pe bebe. Mi-a placut de ea. Daca vrei pot sa iti dau numarul ei si tie (sau id-ul de messenger), e in zona Drumul Taberei.Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)http://pg.photos.yahoo.com/ph/eugeniacroitoru/my_photos

dc era ptr mine raspunsul merci mult dar io stau in colentina e destul de departe .a venit doctorita mea de familie si o sa l inscriu la ea.merci oricum andreea25 +ariana-irina
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Larissa:imi pare rau ca ai racit..chiar nu stiu ce sa-ti spun...poate te ajuta fetele...Imi cer scuze dar ieri am fost zombi..parca mi-ai raspuns si tu cu baita..cred...nu i-am mai facut...s-a trezit..a mancat si am reusit sa-l culcam la loc..Multumesc mult.
Cu ceaiul voi cum faceti?Eu i-am dat pana acum o singura data..de chimen...dar a baut prea mult(50ml)taica-su i l-a dat...mi se pare haioasa faza acum..atunci mi-a venit sa-l omor....Nu i-as da preventiv...dar nici nu stiu daca are deja colici sau nu...Deci nu stiu cand sa il dau...inainte masa?Dupa masa la 2 ore citeam undeva...Am luat baby drink...L-am facut aseara...si va intrebam daca pot sa il dau si azi sau il arunc?..i-am mai facut si pana la urma nu i-am dat...
Pupici.
P>S. AM reusit sa ma constip rau de tot.. nici in sarcina n-am fost asa..si nu-nteleg de ce..mananc lapte cu cereale..si iaurt...la 2 zile si cate o ciorba...Groaznic.Dupa o tura(cu supozitor si tot rau afost!)ma doare operatia...
La sase vine pediatru..azi am implinit o luna...LA MULTI ANI TUTROR BEBICILOR SI MAMELOR DE BEBICI.SA FITI SANATOSI SI MANCACIOSI.
PUPICI LA FETE

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu nu incalzesc apa pentru lapte cel putin deocamdata. Mie mi-a recomandat pediatra sa ii dau cu apa plata la temperatura camerei si asa fac. Si mi se pare absolut firesc si normal si aproape obligatoriu sa te consulti cu doctorul pediatru cand introduci ceva nou in alimentatia copilului - cum ar fi de exemplu laptele praf. Nu vad de ce am lua de capul nostru un anumit tip de lapte doar asa ca ce stiu doctorii mai bine decat noi. Cred ca stiu ca altfel am da toate aceiasi marca de lapte indiferent daca copii le suporta sau nu sau daca le varsa sau daca iau sau nu in greutate ca pana la urma ar fi oricum la fel. Ei bine eu nu cred chestia asta si mi se pare riscant sa te joci cu sanatatea copilului propriu.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Onicu:Imi pare rau ca treceti toate prin asta...se pare ca n-avem scapare...trec repede 2-3 luni..noi sa fim sanatosi si sa ne dea Dumnezeu rabdare si calm..
MISTIC:Conditii bune..rezerva de 2 paturi sunt si cu 4..Exista si Contra cost si presupun ca ai conditii si mai bune...ASistentele atente daca erai si tu atenta cu ele..trei schimburi...plus asistentele de noi nascuti care vin si te ajuta sa-i schimbi sa-i speli sa-i alimentezi..iti arata..A fost una care vroia sa scape repede si imediat in 5 min ii indesa seringeringa dupa seringa , il umfla de lapte f.repede ca sa se poata duce si la altii...TAre greu a fost cu tita din cauza asta cred...pelanga alte chestiii..(mameloane..etc).
PArtea proasta e ca se cam contraziceau una pe alta..si te bagau mai mult inceata...
CRISTINA_IOANA:Eu ii dau VIgantolul in lingurita cu cateva picaturi de lapte dar sunt atenta sa nu-l dea afara.
PUPICI.

pupici

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Larissa da-i sa suga in continuare bebe nu va avea nimc. Ia antincorpii din lapte. Baga lamaie ceai si odihna.

Crissa eu nu ii dau ceai Petrei dar nici eu nu beau un ceai de pe o zi pe alta, decat daca l-am tinut la frigider. Asa ca...daca nu l-ai tinut la frigider fa-i un ceiut nou.

www.flickr.com/photos/84539179@N00/205477040/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

AMISS_ZIP:O.K...dar tu de ce nu-i dai ceai?CA nici eu nu stiu ce sa fac...Nu i-am dat pana acum...DAr daca incepe cu colici parca parca as incerca sa-i dau..Tu zici ca n-a avut efect nimic?Pe vremuri cand eram noi mici(Mi-a zis ginecoloaga)cica ne dadeau ceai de chimen si -atat.CA nu era altceva oricum dar nici n-am intrebat-o daca avea efect sau nu?!

Mergi la inceput