sarcina extrauterina

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fermecata, si la mine tot asa s-au manifestat ambele extrauterine! mai ales la prima, sangerare putina cantitativ, culoare maroniu-deschis, si usoare dureri in partea pe care e sarcina; daca durerea se inteteste, e de rau, trebuie sa ajungi repede la urgenta, ptr ca sta sa se rupa trompa; testele de sarcina ies ca la orice sarcina normala, asa ca nu te lua dupa ele! cu analiza beta hcg isi mai poate da dr seama, dar nu e regula! la mine, la a2a extrauterina, mi-am facut beta hcg-ul de 3 ori , la cate 2 zile, si iesea rezultatul ok; sarcina evolua normal,dar pe trompa! pana nu a vazut punctul pe trompa la echo, dr nu si-au dat seama!
Fugi la un medic bun, cum spune si Lachi si nu accepta sa te amane , sa-ti zica sa vii peste nu stiu cat timp! cu cat intarzii mai mult, cu atat esti mai aproape de operatia clasica si de pericol!
Multa sanatate si sa dea Domnul sa fie bine!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mileam spune:

Tare mi-as dori ca fermecata sa spuna cum i s-a rezolvat problema.
Si eu sunt putin nedumerita si va cer parerea.
Am un cm de intre 24 - 26 zile.
Ultima menstruatie 27 iulie-Cm de 25 zile.
Prima zi a curs f putin, cateva pete maronii.
A 2-a zi rosu, fara cheaguri si destul de abundent.
A 3-a zi pauza, nici o picatura
A 4-a zi maroniu si putin.
Nu am avut nici o durere.
Ieri seara ( a 8-a zi a cm)dupa ce am prestat, am obs cateva picaturi rozalii pe chilot.Nu am mai avut niciodata singerari inter- menstruatii.
Nu am avut dureri ci doar intepaturi surde in ovar drept, si usoara senzatie de balonare in abdomenul inferior.Mucusul apos spre sticlos (inca nu arata ca albusul de ou). Am facut si un test de ovulatie care a iesit negativ.Eu presupuneam ca as fi in apropierea ovulatiei dar testul m-a bagat in ceata.
Azi dim, m-am gandit sa fac totusi un test de sarcina care a iesit negativ.

M-ar interesa parerea voastra.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fermecata spune:

Doctorul mi-a mai facut un echo si inca nu se vedea nimic.Dar mi-a zis ca cu siguranta este sarcina extrauterina .

Mergi la inceput

Fermecata imi pare foarte rau...Bine macar ca te-ai dus din timp la dr. Cred ca deja ai scapat si esti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Pai cum? cu siguranta e extrauterina si gata??? cu asta basta???? suna-l si spune-i de metotrexat, intreaba-l daca nu-ti face o laparo s-o scoata si sa salveze trompa sau fugi la Bucuresti la un medic bun sa te salveze pe tine si pe trompitza! Nu sta asa fetitzo ca trompa aia nu mai creste la loc!

Mergi la inceput

Eu nu am mai indraznit sa o intreb cum a rezolvat. Chiar imi pare rau. Si mie mi-e teama sa nu fiu in aceeasi situatie si de aceea imi dau seama ce e in sufletul ei. La mine totusi testul a iesit negativ...poate o fi doar vreo dereglare si atat. Oricum luni merg la dr. sa vad ce se intampla.
Credeti-ma imi pare tare rau cand vad prin cate trecem noi cele care ne dorim din tot sufletul un ingeras. Ma doare cand vad ca multe femei raman insarcinate fara nici o problema si isi abandoneaza pruncii. Cateodata simt ca ma napadeste furia dar nici nu ma pot lua la harta cu DUmnezeu. Ma rog sa se indure si de noi si sa fim in final fericite.

Un gand bun pentru toate aspirantele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fermecata spune:

Luni fac un bhcg si daca val este mai mica decat o aveam initial inseamna ca este oprit in evolutie si la cat sange am pierdut se pare ca se elimina singur.Dar daca val este mai mare trebuie sa ma operez .Astept ziua de luni>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fermecata eu una te sfatuiesc sa schimbi dr, eu am avut hemoragie o luna si tot am fost operata!!!!!!!!!!!!Asa au putut salava cat de cat trompa.... Mergi la spital.... este foarte riscant....
Multa sanatate i-ti doresc..........

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

fermecata nu-i de gluma dupa cum spun si fetele. Eu am avut 2 extrauterine si am ramas fara trompe, singura mea sansa de bb ramanand FIV. Nici eu nu am avut alte simptome , decat o scurgere maronie cateva zile dupa ciclu. Pe vremea aceea nu se stia alta metoda decat operatia clasica. Norocul meu a fost ca la nici una nu am avut hemoragie interna , le-am depistat la timp. Fugi la alt dr si salveaza-ti trompa.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetele care au avut extrauterina si au reusit sa scape cu METOTREXAT as dori sa-mi spuna si mie la cate saptamani de sarcina au facut prima injectie de metotrexat, cate injectii au facut pana au reusit sa scada valoarea BHCG-ului, de la ce valoare nu se mai considera pericol de rupere a trompei... Am nevoie de informatiile acestea pentru Denisa 73, careia am reusit sa-i procur 6 fiole de metotrexat dar nu mai apuca sa mearga la doctor pentru ca maine pleaca inapoi in Germania si ea locuieste la Ploiesti. Ma intalnesc azi cu sotul ei sa-i dau injectiile. Are 7 saptamani sarcina ei iar la Giulesti ieri cand a fost la consultatie au vazut-o 2 medici si nu se vedea activitate cardiaca, insa se vedea ca e sarcina destul de mare.
Acum sper si eu ca daca bebele nu are activitate cardiaca sa-i ajute metotrexatul si sa intre in involutie si sa se desprinda ca sa-l poata elimina.
E nasol ca Denisa inca alapteaza si va trebui sa-l intarce fortat azi pe copil, penrtu ca nu va mai putea alapta dupa injectie.

fetelor, va rog daca stiti sa-mi raspundeti.....

Mergi la inceput