Montignac: ce am mancat azi (78)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MP_Iulia spune:

Multumesc mult Anda.
in dimineata asta iaurt cu fructe(capsuni si fructe de padure) fara zahar si o cafea decof.
Si timp am , nu asta e problema, problema ca e ADOR sa gatesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Anda Panda: Spor la pus muraturi. Eu am pus doar vinete la congelator. Ma cheama Romana nu Ramona.

Musli cu lapte e voie? Au griu, orz, ovaz, stafide, bucati de bana , ceva alb, cred ca e ananas.

Mai dar voi cum ati inceput regimul? Ati mincat de la inceput doar motignac sau ati avut o perioada de adaptare?
Ce faceti cind vi se face foame sau pofta de ceva dulce? De fapt ce faceati atunci la inceput? Ati rezistat eroic ispitelor sau ati mincat fructe sau ati baut apa?

Sa ma trec pe lista? sa nu ma trec?
M-as trece dar mie cam rusine daca nu reusesc. Astept sa ma incurajati ca sint cam zapacita in perioada asta din motive de inceput de gradinita. L-am dus azi pe cel mare la gradi. E prima zi de gradinita pentru el, iar eu sint mai stresata decit el.

Deci... hai sa ma trec si eu , poate asa ma ambitionez.

H - 1,68
GT - 60
DataI - 01.09.2006
GA - 67
IMC -23.73

Romana si copiii Cristian -3 ani, Alin - 2 ani, Maria -11 luni

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Bine ai venit ramona si sa nu iti fie rusine.
uite si eu sunt dintre acelea care le e foarte greu sa se adapteze , dar acest regim este singurul care iti da voie sa mananci aproape orice (excluse zahar, miere, cartofi , orez, paste , faina alba , gris, alcool, bauturi carbogazoase).
eu mi'am facut plinul cu ciocolata fara zahar, gem fara zahar, faina de grau integrala si tarate din grau cu care fac clatite in teflon.

lapte si cereale poti manca de dimineata cu conditia ca laptele sa aiba 0,1 grasime, iar acele cereale cred ca au zahar sau miere, uita'te pe ele. nu cred ca ai voie stafide. si sa nu iti fie rusine. eu sunt mai tot timpul disponibila asa ca daca si tu esti la fel si ai nevoie de ajutor atunci uite ID-ul meu de mess si vb acolo iulia.magda@yahoo.com.

gustarea dinainte de pranz 15:30 - o piersica si o nectarina
pranzul meu a fost cam tarziu 16:00 , compus din ochiuri, crenwusti, ardei rosu, branza, cascaval. desertul -ciocolata fara zahar si apa multa.
la cina fructe, apa si ceai.

Mergi la inceput

scuza'ma ca te'am botezat si eu Romana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Romana, fructele nu e voie sa le combini cu nik!...eu asa am facut.
Anda Panda... mi-a fost dor de tine, ai lipsit cam mult.

Raport 85,8kg...parca nu-mi vine sa cred. In curand greutatea tinta va fi 70...hmmmmmmmmmm, oare io reusi? 40kg sa slabesti...e cam mult, nu?...mai vedem

Iulia, nelamurirle se pot discuta pe forum...asta e rostul forumului. Nu va impiedica nimeni sa discutati pe mail, dar nu ar fi si in beneficiul altora...sper ca m-ati inteles

Mergi la inceput

pai stiu asta teo , dar ma gandeam ca pe messenger raspunsurile vin de 10 ori mai repede, spre deosebire de forum. sper ca nu am facut nici o gresala spunandu'i Romanei de mailul meu , nu?

S'a suparat cineva pe mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Multumesc Iulia, dar din pacate nu am timp mult la dispozitie ca sa stau pe calculator, eu acum citesc pe aici dar si maninc ( o rosie, 2 castraveti, telemea de vaca si un pic de carne de porc). Asa e daca am 3 copii e mult de lucru dupa ei.

La mine va fi cam greu, chiar daca e voie sa maninc tot felul, dar eu pina acum mincam exact ce nu e voie, adica orez, gris, mamaliga, piine cu unt si miere, cioclata, prajituri.
Ma gindesc ca daca as incerca sa tin corect regimul macar o saptamina ( asta asa de incurajare) sa vad ceva rezultate, macar 1 kg, sa ma obisnuiesc cu stilul asta de mincare, cu alte cuvinte sa-mi fac o rutina.

Acum vreo 6 ani am slabit de la 72 la 58 in decurs de un an , dare am facut sport de 3 ori pe saptamina. Acum nu am timp sa merg la sala, iar daca ma pun sa fac abdomene se catara Maria pe mine si ride si ride si eu nu mai pot sa ma misc.

Mai fac din cind in cind si abdomene dar ara fata de cum mi-as dori.

Va pup, ca acum trebuie sa ma duc sa-i dau Mariei sa pape.

Romana, Cristian 3 ani, Alin 2 ani, Maria - 11 luni.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MP_Iulia

Multumesc mult Anda.
in dimineata asta iaurt cu fructe(capsuni si fructe de padure) fara zahar si o cafea decof.
Si timp am , nu asta e problema, problema ca e ADOR sa gatesc!

Mai, dar iaurtul cu fructe e INTERZIS...parerea mea!...cu sau fara zahar

Mergi la inceput

atunci renunt la el
dar iaurtul cu 0,1 cu gem fara zahar?

Mergi la inceput

Iaurt degresat+ gem (fara zahar, cu fructoza)+ paine din faina integrala...DA, asta e curat Monti.

Mergi la inceput