Montignac: ce am mancat azi (78)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Anda Panda: wow... ce raspuns detaliat. Multumesc mult. E adevarat ca nu am citit inca totul despre dieta monti si inca nu sint pregatita sa o tin ca la carte. Am renuntat insa sa mai maninc dulciuri gen ciocolata, biscuiti si am grija sa nu combin gresit alimentele. Ca sa zic e o faza de tatonare. Maninc mai multe fructe si incerc sa beau mai multa apa.
De asemenea incerc sa-mi procur mai multe legume si caut retete monti.
Sper sa ma alatur si eu voua, daca ma primiti .

In privinta cartilor l-am rugat pe sotul sa mi le tipareasca la servici ( acasa nu mai avem imprimanta ca a stricat-o baiatul cel mare anul trecut), dar ma duce cu vorba. Asa ca incerc in momentele de calm domestic , adica cind astia micii sint linistiti sa citesc si eu cit pot.

Cu cerealele sa vad si eu ce gasesc in magazine, ca pina acum am luat doar din cele de porumb care-mi placeau enorm. La celelalte nu ma prea uitam ca mi se pareau scumpe. Poate imi spuneti fetele din tara ce marca de cereale mincati?
Cu piinea , ma gindesc ca ar fi bine sa maninc mar rar sau deloc.

Azi, pina la ora asta, am mincat asa:
-brinza telemea nesarata de vaca, doi castraveti, o rosie si o bucata de friptura de porc la tava ( muschiuletul acela subtire)
- gustare un mar

Ma gindesc sa maninc conopida fiarta cu iaurt si un pic de salata de vinete la urmatoarea masa si seara fructe(lebenita sau mar).

Ce ziceti e bine?

RTomana, Cristian - 3 ani si 2 luni, Alin - 2 ani si 2 luni, Maria - 11 luni

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP_Iulia spune:

Pot sa ma inscriu si eu aici cu voi in programul Montignac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

ramona, dupa masa de proteino-lipidica tre sa treaca 5 ore ca sa schimbi "stilul" - adica sa poti minca fructe, sau glucide
dupa masa glucidica tre sa treaca 3 ore ca sa poti schimba categoria
dupa masa de fructe poa sa treaca juma de ora.
iulia bine ai venit. ai carti ? daca nu, da-mi PM sa ti le trimit. in alta ordine de idei da-ti datele lunea viitoare si acusor tre sa te treaca in tabel. verifica pagina 1 ca sa vezi ce date iti trebuie.

spor !

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Am 85,9 pe cantar!!!!! abia astept ziua de raport!
Cereale integrale de la SANOVITA...porumbul e interzis!
Costa 25.ooo jumate de kg si papi de 3-4 ori...e scump?......deloc, mai ales cand cantarul arata cu 24 kg mai putin....hmmmmmmmmm
Bravos Anda...bine ai revenit...ti-am simtit lipsa!...si ma alatur fetelor..arati super!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

MP iulia...te poti inscrie ...de ce nu?
Bine ai venit pe www.desprecopii.com !

Mergi la inceput

datele mele, daca ma pot inscrie in tabel ar fi:
H - 1.75
GT - 67
DataI - 2.09.2006
GA - 73
IMC -23.8
caci cam asa!

Mergi la inceput

Si va multumesc mult de primire!
Azi: 11.00 - clatite din faina integrala si tarate +apa minerala cu gem dietetic
16: rulada de pui fiarta cu sos de maioneza(adica piept de pui cu umplutura de ciuperci si ceapa calita cu patrunjel si marar + gogosar; iar sosul de maioneza inseamna maioneza un sfert si completat restul cu iaurt sau smantana + piper) si ciuperci umplute (cu sunca de pui amestecata cu ceapa , patrunjel, marar si margarina)
18:00 spuma cu fructoza si sos de ciocolata (adica albusuri batute bine cu fructoza iar deasupra un sos de ciocoalata facut din smanatana, ciocolata amaruie, fructoza si unt)
20:30 - o piersica si o nectarina
21:00 - rulada de pui + ciuperci umplute +ceai cu lamaie si zaharina.

Am o problema cu desertul dupa masa : pot incerca un iaurt fara zahar si grasimi sau ciocolata fara zahar?

Mergi la inceput

Azi ora 10:00 - clatite cu gem dietetic
13:00 pulpe de pui (KFC) si cateva guri de suc .(MARE ABATERE)
15:00 iaurt cu fructe fara zahar (150gr.)
15:30-16:00 - crema de zahar ars(ou , fructoza, lapte 0,1 si esenta de rom)
diseara... cred ca fructe. cum e pana acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

teo, mersic de compliment si bine te-am gasit !!!
iulia, cioco se poate minca dupa o masa proteino-lipidica - adica e ok la tine. cit despre KFC, sint de acord ca sint cele m misto aripioare (PS : KFC din CAN nu se compara cu ala din RO - pulpe mari grase si naspa, si parca nu sint asa proaspete, desi ti le face pe loc). nu il ultimul rind KFC nu prea e recomandat, adica ce mai tura-vura, e interzis, din cauza chestiei de deasupra. nu sucul ar fi fost abaterea, ci cheiefsiul. ai tu timp sa gatesti chestiile alea minunate, sau te ajuta cineva ? daca le faci tu BRAVOS !!! cred ca si eu as avea rabdarea ta, dar nu am timp. desi stau acasa...
si ramona, inca o chestie ref la apa. nu bei inainte sau in timpul mesei, ci doar dupa masa. daca simti nevoia in timpul mesei poti bea, dar nu m mult decit citeva guri. dupa masa nu mai stiu exact tre sa treaca 30 de min sau poti bea imediat. aici m-am incurcat, ca nu mai stiu.

acusor, raportez 52. s-ar considera ca sint absolventa, insa nu e "punct ochit punct lovit", pen' ca de unde proc de grasime era 25% zilele trecute, acum am un mare 29%. prefer sa am 53 cu procent m mic de grasime. vad eu....

va pup ! fug la piata sa imi iau castraveti sa pun la murat, ca astia de la borcan de aici 90% sint in otet si cu miere, zahar si alte chestii care mie nu imi plac.

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

salutare la raport

eu sapt trecuta am cam calcat pe bec de joi incoace, dar o data implineste omul 30 de ani ... asta nu inseamna ca am mancat total aiurea ci doar am mai avut abateri ... cu toate astea cantarul mi-a aratat dimineata 59.4 kg ...

de azi trec din nou pe monti curat si sper sa nu mai am abateri pana voi putea trece la faza a doua

pe toate si spor la slabit

iulia bine ai venit

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)

Mergi la inceput