Montignac: ce am mancat azi (78)
Raspunsuri - Pagina 17
Ica 1975 spune:
TEO, vad ca tu tii 100% monti felicitari !!! Si Andei la fel.
Eu incerc, zic si eu ca este ~ 100%, insa
- cand imi este pofta de ceva dulce iau 1-2 lingurite de fructoza (este ok?)
-branza pe care o folosesc eu este cu 0.5% MG, in ce categorie se include? proteina sau glucida?
-laptele- voi il beti fara lactoza?
Noi
romana spune:
Am vazut intr-un magazin arpacas. Din cite am inteles eu este griu. Ati incercat sa-l folositi, aveti retete cu arpacas?
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
Ankutzika spune:
Buna, Romana!
Uita de grau total. Si de faina lui si de tot neamul lui de paini...
Bine ai venit si bafta! Sa ne stimulezi, ca vii cu forte proaspete!
ralu spune:
Buna fetelor!!!
As vrea sa va pun o intrebare offtopic: cum se voteaza un subiect? Eu as vrea sa-l votez si eu pe asta si , "din nefericire", nu stiu cum!
MA invatati si pe mine?
Va pup si spor la slabit!
ralu spune:
Gata fetele!
Am gasit, nu mai este nevoie sa-mi raspundeti! Ma duc acum sa votez si eu subiectul asta!!
Spor la slabit!
MP_Iulia spune:
Fructoza in loc de ceva dulce eu zic ca e super ok. cat despre branza de vaci cu 0,5 eu zic ca poate fi glucida , dar nu sunt asa sigura, iar laptele, preferabil acela cu 0,1% grasime. nu stiu despre lactoza dar stiu ca nu trebuuie sa contina grasimi.
pupici si spor!
nora2005 spune:
dupa o luna, m-am decis. De azi ! Asa va rog sa ma treceti in tabel:8.09.2006 ! De ce ?
Mi-e draga Sf. Fecioara Maria a carei zi o sarbatorim azi, azi am inceput dieta, azi a inceput sa scada si luna
Acestea sunt motivatiile mele.
Am 1.62m si 75 de kg. Vreau sa ajung la 65kg... pina la sfirsitul acestui an...sau...cu cit mai devreme, cu atit mai bine ![]()
Cine e buna sa-mi dea si mie sfaturi de inceput? Vreau sa stiu cam ce mincati dimineata...la ce interval de timp mincati, cite mese pe zi, daca e restrictie la ora ultimei mese...Sa nu uitati ca eu nu maninc deloc carne si tin post si miercuri si vineri, asa ca am nevoie de exemple...adaptate stilului meu de hrana.
M-ati uimit unele fete cit ati slabit...Teo, 24 de kg in 4 luni?
Am inteles bine, cum ai reusit ?
Nora 
Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
Ica 1975 spune:
Nora, bine te-ai hotarat
. Ti-as da sfaturi dar nu sunt cea mai in masura, daca pot s-o fac pe parcurs am s-o fac, insa bag de seama ca mi-ar prinde bine si mie sa mai recitesc cartile.
Off Topic- cum este asta cu luna, am mai auzit / citit un pic dar sunt pierduta. Atat stiu ca atunci cand e luna plina tot ce mananci se depune. Scuze de off topic 
Noi
teodraghici spune:
Ica, da tin 100% Monti, fara nici cea mai mica abatere! Cand ma uit in oglinda nu-mi vine sa cred...parca nu mai sunt eu...cam asta e senzatia. Nu mai am mult pana la 80kg, deci ma straduiesc sa le dau jos cat mai repede ca apoi greutatea tinta sa poata fi 70kg...cam asta fac eu.
Branza mi se pare glucida....fructoza cand iti e pofta, nu mi se pare idee rea, dar la jumate de ora dupa masa de fructe, la 5 ore dupa masa proteino-lipidica...ca sa fie Monti 100%...cred ca nu gresesc.
Spor la slabit....azi am 84,8(ce e drept dupa o zi de munca....)
Pupici
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Ica 1975
Nora, bine te-ai hotarat. Ti-as da sfaturi dar nu sunt cea mai in masura, daca pot s-o fac pe parcurs am s-o fac, insa bag de seama ca mi-ar prinde bine si mie sa mai recitesc cartile.
Off Topic- cum este asta cu luna, am mai auzit / citit un pic dar sunt pierduta. Atat stiu ca atunci cand e luna plina tot ce mananci se depune. Scuze de off topic
Noi
Da, greu m-am hotarit, nici eu nu stiu de ce...
Faza cu luna o gasesti si pe internet, daca ai rabdare sa cauti. In perioadele de luna in crestere, doua saptamini, este favorizata depunerea, ingrasarea, iar in cele doua saptamini cind luna scade, e invers. A fost luna plina acum doua zile, pe 7. Si acum luna e inscadere, deci ne ajuta sa slabim, asta-i tot. Cind e luna plina sau noua este foarte bine sa bei doar lichide in acea zi. Se spune ca poti slabi chiar 1 kg! Sunt lucruri stabilite de altii, nu de mine, dar eu sunt de acord cu ele. Asa ca...acum e o perioada favorabila scaderii in greutate, pina pe 22 cred. Sper sa fie bine si pentru mine.
Am de facut o rectificare pentru datele din lista: se pare ca am 75,5kg
...Dar le rezolv eu, trebuie...am inceput sa fac si miscare, ceea ce cred ca ma va ajuta!Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!