Piticodromul de sept-oct 2005 (131)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Bianca, nu-i nevoie sa il duci pe Milan la serviciul pasapoarte.
Il duci la un fotograf unde nu e aglomeratie si duci pozele deja facute.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

merci Cristina! e mai bine asa!

diana, noi vrem sa mergem in Muntenegru...cu masina...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

fetelor,mersi de raspunsuri

Locca,eu credeam ca e mai bine cu paturica.Sper sa mai creasca si sa nu mai faca asa.

Diana 30 ,si eu cred ca vrea Mihnea sa se ridice.Asa ca nu-ti fa griji.Asa e cu piticii,eu credeam ca doar fii mea are.

Ioana,mersi ca ne-ai admirat.

Lori,eu i-am dat si Nestle si Milupa,acum i-am luat si Hero dar au zahar!

Tonia,naspa cu cazatura.Cred ca toate am patit-o.Bine ca e bine copilu.

Roxica ,eu nu-i dau inca mancare de a noastra.Pentru tantari pun aparatul cu lichid chiar in camera si asa tot au ciparit-o de cateva ori.Cu somnul...cam 1-2 ore la pranz si jumate ora dupa amiaza,seara adoarme pe la 10.30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Am incercat sa-i dau un ursulet pufos acum cand am culcat-o ...si l-a aruncat,avea treaba cu bodyul ei.O sa incerc zilnic poate reusec ceva.

Copilul meu nu merge in 4 labe,ci se taraste.Azi s-a ridicat in 4 labute si apoi a luat-o tot taras.Mai noi are boala cu usile de la biblioteca,e foarte fericita ,scoate tot ce gaseste prin dulapuri.E tare haioasa..si ce plange cand o iau de acolo.
Ma gandesc sa-i dau azi un pic de iaurt,dupa o pauza de aproape o luna..sper sa nu pateasca nimic.Sa vedem cum reactioneaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Diana30, am vizionat si eu albumele voastre!
Este un scump Mihnea!
Nu vad sa aive nici o problema baiatul - stai linistita.
Estimez ca in curand se va ridica in picioruse singur si va incepe sa mearga .
Personal cred ca, de aici se trage noua pozitie de mers.
Jessica tot la 6 luni s-a ridicat si a inceput sa mearga in patru "labute".
De atunci a incercat multe pozitii de mers de-a buselea(ciudate care mai de care) iar de pe 13 iulie (la numai 9 luni si 2 sapt) a inceput sa mearga.
Facem galerie tuturor bebelusilor la aceasta etapa sa, traim toate mamicile cat mai curand ceste momente de realizare si mare bucurie.
Va pe toate.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Buna seara la fete!
Am sosit in Bucuresti cu prilej de nunta, dar duminica ne intoarcem la taranii nostri la Focsani.
In cateva vorbe, in general suntem bine (mai mult eu, care ma razboiesc cu niste kg, care ma baga in depresie), dar sa va spun despre Clara: are 8.600 kg, inaltime 74 si e o taranca autentica. Bolnavioara a fost (a avut otita, diaree, iar diaree), dar i-a trecut si acum e bine. Nu are nici in dinte si e un paianjen cu reactie (nu sta locului o clipa).
Daca avem timp punem poze.

Pupici multi lui Iaris cel rosior in gat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Bianca, mult succes in deplasarea cu masina. Si noi ne planificasem sa plecam in Grecia cu Masina, dar Alexandru a hotarat pentru noi. Stam acasa...si asa ma gandesc cu groaza la drumul cu masina pana la Constanta.

Si vorba lui Caragiale, nu stiu altii cum sunt...dar Alexandru, si rupt de oboseala si tot mai alearga. Azi, la bazin a terminat doi instructori - au zis ca asa ceva n-au vazut ...timp de o ora a facut plonjoane, sarituri si scufundari, a dat din maini si din picioare si nu s-a odihnit nici o secunda. Cand l-am scos din bazon (cu laudele de rigoare ale instructorilor - cica are instincte de inotator), la ora 18,10 avea o fata de m-am rugat sa nu adoarma pana acasa, pt ca ii picau ochii in gura de somn....si nu a adormit...si nu a mai adormit pana acum...asa terminat, cu ochii mici mici si tot a mai gasit energie sa se zbanguie, sa alerge de-a buselea, sa faca genoflexiuni si sa mearga pe marginea patului....si cand l-am pus in patut, plansee sa nu-l culc...pana la urma a adormit linistit de Corina Danila si cutiuta muzicala.

Si ma mai intreb de ce e asa slabut...pai vorba instructorului...copilul asta e argint viu, terminator de adulti.

Nici eu nu-i dau mancare cu sare sau cu zahar...inca suntem la mancare de bebelusi si inca de-aia cu regim, adica preponderent orez, carne si morcovi...iar cu cerealele si noi tot nestle folosim...dar il tin inca pe orez cu trei tipuri de fructe, caci sper sa-l mai constipe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Crista, ma bucur ca sinteti bine, m-am gindit la voi. Pupici CLarei de la Miruna.
Mihaela, felicitari pentru inotator! Aproape ca ma convingi si pe mine sa mergem la inot.
Maddy, ai grija ce iaurt dai, ziceau fetele ca de la unele mai multi bbi au facut diaree.

Aproape ca am terminat bagajele. Vedem miine daca incap toate in masina. Weekend placut si sanatate la piticoti!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

M-am gandit mult pana mi-am facut curaj sa va scriu.
A venit vara si timpul calatoriilor, vad ca multe din voi stau acasa ca doar avem copii mici. Daca n-as fi plecat din tara as fi gandit la fel, aici am vazut ce usor e sa iei copilul, sa-l pui in masina si sa pleci unde vrei, uite asa de-a dreptul. Rezista in masina oricate ore, noi cel mai mult am mers 8 ore cu el ( de cateva ori), dar am auzit o mamica la radio zicand ca au mers 24 de ore cu masina. Si daca in RO poti opri imediat ca plange copilul, aici mergi si 20km pana poti opri la un rest area sa schimbi un pampers, timp in care copilul trece prin toate culorile curcubeului (am patit-o).
Depinde mult de copil, stiu, dar daca e un copil obisnuit cu mancare la borcane sau alte feluri care se prepara foarte usor, eu zic sa le dati o sansa.
Am lasat in tara o buna prietena care acum cativa ani se pregatea sa mearga la mare. A gasit o garsoniera de inchiriat in Constanta la un coleg de serviciu (vroia om de incredere, sa fie curat acolo) si a plecat cu un Megane plin ochi de fasole, cartofi, oua, ulei,craticioare, patut, jucarii, paturele, etc, etc pentru baiatul ei de 1 an. La intoarcere mi-a spus ca a fost cel mai obositor lucru din viata ei. Toata ziua facea mancare, putina ca sa fie proaspata, copilul dormea la ore fixe, ei vroiau la plaja in nu-s ce statiune, a fost un stress teribil. Asta in conditiile in care stiu sigur ca baiatul ei manca foarte bine din borcanase, iar ea avea un salariu ok si isi permitea orice.
Mii de scuze si nu vreau sa supar pe nimeni, fiecare face cum vrea si mai ales cum poate.
Acum ma dau mare, dar stati sa vedeti ce-oi mai zice cand vine mama soacra peste 3 saptamani. Iar sotul imi zice ca ultimul bebelus din viata ei a fost fata ei care acum are 30 ani, sa vedeti atunci ce diferente de opinii

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

dimineata la 6 plecam toti 3, impreuna cu un cuplu, la mare. ne intoarcem duminica seara.
sper sa fie totul bine, ca dupa bunul meu obicei, inca n-am facut bagajele. si e trecut de 11 noaptea.

week-end placut!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput