Piticodromul de sept-oct 2005 (131)
Raspunsuri - Pagina 29
Gina M spune:
Diana_n, cata dreptate ai in cele spuse!
Nici eu nu m-as incumeta sa plec in vreo vacantza sa stau la coada cratitzei atata timp cat, exista papica exceptionala la borcanase de toate sortimentele.
Daca mergem in vacantze inseamna ca avem si bani.Deci ne putem permite sa cumparam bebelusului cateva borcanase necesare pentru aceste zile.
Cand Rebecca avea cam 9 luni jumate, am fost in vacantza cu niste prieteni care au o fetitza mai mare ca a noastra cu aproape 6 luni.
Tipa nu-i dadea papica la borcanele pe diferite motive iar, cand noi ne distram ea facea mancare pentru aceasta si era nervoasa tot timpul.(nu manca, o arunca, facea alta...fetitza avea alergie de la unele alimente gatite,se certa cu sotul ca nu face fatza bla, bla...
A doua zi am vorbit cu ei , le-am luat fetitza, i-am dat papica la borcanase, a papat de nu le-a venit a crede iar din acel moment, timpul nostru a devenit pana la plecare unul tare frumos.![]()
Saptamana trecuta cand am fost in Los Angeles, am condus aproape 6 ore cu ambele fetitze.
Cand ne-am reintors nu am avut trafic si am ajuns acasa in 4 ore jumate.Le-am pus fetelor ceva- DVD uri,au adormit si nu s-au mai sculat pana acasa.Deci se poate sa calatoresti si cu BB.
Vacantza placuta tuturor acelor dintre noi care mergeti in vacantza.
Sa aveti un timp frumos acolo si sa va reintoarceti cu imagini frumoase.Va 
POZE NOI
b_irina_c spune:

Ioana cuscra drum bun!!!
Iaca semnez si eu condica.. Am citit ceva din urma, dar asa in diagonala...
Roxi mersi mult de raspunsul cu picaturile
.
Ege la luxemburg l-am concepu pe Vladut, dar cred ca iese si la Paris
.
Stiu ca m-ati mai felicitat si intrebat de noul job
nu mai stiu cine, dar va
tare si apasat
.
La noul job pana acum e ok, ca la training. Am auzit atat de multa franceza de mi-a iesit si pe urechi
. E un pic frustrant faza ca nu stiu mai nimic (au o aplicatia dezvoltata de ei) si eu eram obisnuita sa stiu eu tot
, dar vor veni si vremurile alea...
Vladut e tot racit si am decis sa-i dau antibiotic. Acum 2 zile mi-a zis aia de familie sa-i dau panadol si daca face febra mai mare de 38 sa-i dau antibiotic. La consult a reiesit putin rosu in gat. Dar are febra deja de 4 zile (in jur de 37.7 mereu), dar care nu dispare... si mai sunt si mucisorii care au capatat o culoare naspa (scuze de detalii). Am cumparat si eu batista bblusului, care e super. Dar urla Vladut intr-un hal de ti se rupe inima (desi nu doare deloc, ca am testat pe mine). Numai sa ma apropii de nasul lui, fie si doar sa-l sterg, iese cu scandal.
Si mai trebuie sa-l tin cu o mana sa-l aspir cu cealalta... e o adevarata lupta, la propriu, pe capul nostru
. Sper sa scapam odata!
Gata ca 00:00 si mor de somn!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Bianca, eu stiam teoretic cum se face brinza; am rupt in 1/2 l lapte care era pe foc 2 pastile de Ca lactic, si nu s-a intimplat nimic (cel mult o usoara spuma); asa ca am luat o lingura de iaurt La Dorna (si lapte, eu tot La Dorna folosesc) si am trintit-o in lapte; parca-barca incepea sa se brinzeasca, si ca sa fiu sigura am mai pus o lingura de iaurt.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Ioana75, m-am distrat de minune cu felul tau de a face branza.Bravo!
POZE NOI
Tonnia spune:
Buhuhu...
Diana, cred ca ai dreptate, voi aveti alta usurinta in a va deplasa, nu stiu de unde provine, ne mai miscam si noi dar parca nu cum ii vad pe cei de afara. Cand eram gravida am intrat in vorba cu 2 americani care aveau o fetita de 2 1/2 luni, in marsupiu, spuneau ca fac toata Europa asa. Eu la 2 luni ale copilului eram turbata, innebunita de oboseala. Nu stiu ce te inhiba pe aici sa pleci mai mult, pe langa oarece conceptii, poate conditiile improprii de la destinatii, niciodata nu stii daca vii sanatos de la mare de ex, n-avem nici autostrazi, daca se intampla ceva dpdv medical, ce te faci in tara? De-abia e cat de cat in Bucuresti. Si-apoi borcanasele sunt foarte scumpe, nu ne lua pe noi drept reprezentative, ca ne auzi ca dam, tara e mare, iar cei mai multi nici macar n-au auzit de borcanase sau de internet, ei ...sunt multe de spus. Mai e si treaba asta cu igiena, pai in Romania sterilizam la biberoane si etc pana ne vine rau, facem baie copilului in fiecare seara, multe calca tot ce are copilul, pe afara nu mai fierb biberoane de la 1 luna, baia nu e zilnica, toate astea iti ingreuneaza viata, dar s-au impamantenit.
Afara toate merg snur, toti aveti masini bune, autostrazi, peste tot e curat, decent, serviciile medicale sunt super oriunde ai nevoie, borcanasele costa nimic, scaune de masa in restaurante, aer conditionat peste tot, si nu mai imi vin in cap la ora asta, ideea e ca parca totul te imbie sa calatoresti mult.
karmenutza spune:
Buhuhu si tie, Tonnia!
Am cazut din pat la ora asta. De fapt a sunat telefonul si dupa aceea nu am mai putut sa dorm.
Aia cu conditiile improprii de la destinatii....mare dreptate ai. Asta e principalul motiv pentru care nu prea ma dau eu urnita din casa. Nu la conditiile de cazare ma refer, pentru ca daca esti bine documentat poti face rezervare dinainte la o locatie cu bune conditii. Cel mai tare pe mine ma inspaimanta spitalele si policlinicile din tara. Poate, Doamne fereste, ai nevoie de prim ajutor si poti sa mori linistit...cu zile...si totusi si pe acolo traiesc oameni, locuiesc de atata timp, au si eu bebelusi...nu mai stiu. E prea devreme sa gandesc coerent la ora asta. Eu nu-i mai fierb biberoanele Catalinei de la 3 luni, mancare la borcanashe mananca, de fapt mananca ce-i dau. Nici baie nu-i fac chiar in fiecare zi, ar putea sa stea 2 zile fara. Fata, din punctul ei de vedere imi creaza conditii de placat. Dar cand ma gandesc la atatea bagaje, mi se face rau...
Cred ca am sa aleg o locatie mai aproape de Bucuresti, maxim 200 km.
Catalina
Tonnia spune:
Da, cand ma gandesc la bagaje, parca n-as mai pleca, iti dai seama ca pt o luna car toata casa, de fapt si pt o sapt era la fel...
Gina M spune:
Tonnia, cei din afara (noi) nu mai fierb in cratitza sticlutzele/biberoanele bebelusilor pentru ca, exista oameni desteptzi care au inventat sterilizatoare speciale ca acesta :www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2403350&cp=2255981.2256161.2290646&parentPage=family" target="_blank">http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2403350&cp=2255981.2256161.2290646&parentPage=family pe care il detzin eu .
Cine nu are, sa-si puna bani deoparte si sa-si cumpere unul ca, sigur nu i-o mai "veni rau" de la aceasta operatiune ![]()
In ceea ce priveste baia copilului in cazul meu , adesea s-a intamplat sa le fac baie fetelor de cateva ori pe zi deoarece, le incurajez la multe activitati si necesita.
Spre ex:Jessica papa folosindusi propriile manute(doar exersand va ajunge sa manance curand cum trebuie).
Alteori,daca se intampla sa nu le fac baie intr-o zi, le fac a doua.
Cu borcanasele din cate am citit de la voi am inteles ca, sunt la fel de multe bune si raspandite si in Ro.
Am citit adesea ca le dati si voi...
Am inteles eu gresit?! Luminati-ma cum sunt cu acestea pe acolo ca, ultimile postari despre acest subiect m-au lasat in ceatza.
Va doresc o zi buna in continuare. La mine este tarziu si va trebui sa merg curand la 
Va 
POZE NOI
alexuta2005 spune:
Neata'!
Intru sa va salut, recunosc ca nu am avut timp sa va citesc, recuperez va promit!
poze