Piticodromul de sept-oct 2005 (131)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Roxica, copilul meu maninca mincare speciala, nu din mincarea mea. Dupa 1 an putem sa le dam mincare "normala". Copilul meu doarme de 2 ori pe zi. Nu folosesc produse pt tintari (stau la etajul 8 si la mine nu ajung tintarii, nu stiu de ce).

Miruna deja alege de multe ori sa mearga in 2 picioare in loc de 4x4. Are un stil foarte comic: face citiva pasi ca pinguinul, apoi vede ca nu are viteza si se arunca pe burta, si continua 4x4. Sotul zice ca vrea sa imi arate mie cum se plonjeaza in piscina (eu nu stiu sa sar cu capul inainte in bazin).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Merci Ioana, pentru urgenta nu trebuie o justificare? noi plecam in vacanta, deci...

Tonnia, ai primit si tu botezul...sper sa nu te superi! Bine ca Dinu e ok...si eu ziceam la fel, ca nu mi se poate intampla, dar avem deja cateva cazaturi zdravene la colectie!

Roxica, eu ii fac inca mancare separat fara sare...nu de alta, da la ce chestii mancam noi....hmm. Milan doarme de 2 ori pe zi, cate 2 ore. de tantari am luat autan kids sau asa ceva, de off nu stiu nimic...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Bianca, taxa de 1 mil e cea mai buna justificare, nu le mai trebuie nimic. Dar trebuie sa completezi o cerere si le zici si tu ca plecati cu afaceri urgente in tara X.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

si radu merge din cand in cand asa cu picioarele. si eu am presupus ca in incercarea de a se ridica.

mancare ii fac separat, nu ii dau de la noi.

eu pun pastila de tantari in aparat. pun aparatul intr-o priza pe hol, intre camera lui si a noastra. las usile deschise si un geam deschis. si nu ne ciupesc tantarii.

cred ca am uitat sa va spun, radu cand am fost la tara a cazut din pat/drept in cap. deci si eu mi-am facut botezul. noroc ca patul nu era chiar f inalt, plus ca el a pus si manutele in fata, n-a cazut rau, mai mult s-a prelins din pat.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

a, si doarme de doua ori pe zi. dimineata de pe la 10-11 si mai tarziu de la 14-16, cam asa. si se culca seara la 19, odata cu gainile.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Noua ne-a recomandat Calapod aparat cu lichid pt. tantari, ne-a zis ea ca nu miroase (pastilele miros cam tare) si asa e.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ca mancarica, ei ii fac separat, nu ii dau de la noi. Asta dupa 1 an. Pe la 1 an si 2, 3 luni. De dormit doarme de doua ori: pe la 13, pana la14, cam o ora. Si al doilea somn pe la 17, tot vreo ora. Si culcatul - la miezul noptii cand noi suntem "zombie" deja. Macar nu mai exerseaza noaptea. Doar vreo 3 nopti a durat. Dar cu ora de culcare nu si-a revenit. La 10 ea inca e fresh. Cam la 10, 10.30 abia venim de afara

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Tonia,m-ai taxat.asa-mi trebuie daca mananc virgule si prepozitii.Bine ca Dinutu e ok.
Roxica,si al meu copil mananca mancarea clasica de bebelusi.Pana nu comenteaza pe aceasta tema nici nu-i pun sare.
Doarme de 2 ori pe zi.
Bianca ,si voi va aventurati pe meleaguri staine cu copilul?Multa lume beleste ochii cand aude ca plecam cu el la mare in Italia si apoi da dojenitor din cap.

Mergi la inceput

Ruxandra, multumesc pentru ideea cu aparatul cu lichid, am si sunat-o pe maica-mea sa cumpere. Am citit la Parintii intreaba ca ai avut wrap. Ce faaaaain.
Cuscra Irina, eu inteleg ca esti la job nou, dar mai da-ne si noua cite un semn de viata; nu trebuie sa ne citesti din urma, doar sa ne zici ce mai faceti. Succes, sa-i dai gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Tare faza cu iaurtu 8 cereale. Eu nici n am bagat de seama. Oricum mercic de rasp Diana si Ioana. Pana la urma o sa i dau tot Milumil 3 seara ca ala are cereale in el si simplu dimineata ca e destul de dezvoltata nu vreau sa se umfle.

Lori&Luanna

Mergi la inceput