Piticodromul de sept-oct 2005 (131)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Manddy, eu i-am luat lui Alexandru o jucarie speciala pt dormit bb de la TCM - este un fel de ursulet, adica numai capul e de ursulet sub cap are o banda care strange bine capul si apoi e un fel de batistuta. Este dintr-un material sigur pt bb si foarte moale. Costa 10 lei.

Ioana, ce fel de fructe sa ii fierb cu orez? Eu nu i-am mai dat fructe crude (cu exceptia banenei) sau suc de fructe cam de multisor.

Diana, e un dulce Mihnea cum merge semi-ridicat. Si Alex face asa, dar el incearca sa se ridice. Nu cred sa fie vreo problema.

O sa incerc maine sa il duc pe Alexandru la un medic. Oi vedea unde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Diana Cereale Nestle folosesc si eu in rest, ma gandeam ca sunt vreunele speciale pt laptic in biberon.

Frumosi cupii avem!!!

Am pus si eu poze noi

Pupici

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

fetele care ati trecut copiii in pasaport, se poate sa imi spuneti si mie procedura? mercic

maddy, si eu zis sa incerci cu un ursulet...Milan are unul cam cum povesteste Mihaela pe care initial nu il baga in seama, dat i l-am tot pus in brate iar acum cand i-l dau inchide ochii

Diana, nici eu nu cred ca ar fi o pboblema, mai ales ca inteleg ca nu a facut intotdeauna asa...e chiar simpatic!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mihaela, sanatate lui Alexandru, sa-i treaca bubitele. Miruna maninca fierte: mere, caise, piersici; maica-mea i le dadea apoi prin sita, de facea o pasta fina-fina; cum sa nu baloteze copilul asa o delicatesa.
Veronica, succes cu intarcatul.
Lori, eu folosesc doar cereale Nestle (am incredere in brand).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Bianca,trebuie completate ceva formulare speciale pe care le iei de la serviciu pasapoarte(iti zic ei acolo care e formularul) si trebuie dus copilul acolo sa-i faca poza.Cred ca ai nevoie si de ceva acte in original si copii;nu stiu sa-ti spun exact de ce acte ai nevoie ca s-a ocupat sotul de problema si acum nu-i acasa sa-l intreb.Trebuie sa fie prezenti amandoi parintii chiar daca il treci doar intr-un pasaport,pt ca celalalt trebuie sa semneze ca-i de acord in fata lui nenea/tanti de la ghiseu.
Iti doresc nervi tari si rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Diana, si eu cred ca se pregateste de ridicare! E pe aproape.

Ioana, merci de felicitari, esti prima! Drum bun si sper sa nu-ti fie prea greu fara Miruna, dar parca vad ca cel putin 2 we pe acolo te gasim...

Diana, ce iaurt e ala "8 cereale"?

Aseara a cazut Dinu de pe masa de infasat, norocul a fost ca a cazut intre ea si pat, pat care era lipit de masa si care s-a deplasat usor pe masura ce aluneca el. Eu eram cu capul in jos, desfaceam un bax de scutece. nici acum nu mi-am revenit...Eu inlemnisem, nici un reflex n-am avut, nasol... N-are nimic, dupa 5 min de plans radea si se catara. Azi am cazut in extrema cealalta, nici in 4 labe nu l-am lasat fara o mana de-a mea pe el. Tot timpul am crezut ca mie n-are cum sa mi se intample, ca sunt prea vigilenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

merci Diana....crezi ca am sanse sa reusesc pana la sf lui august?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tonnia, bine ca nu a patit nimic Dinutu!
Catalina a inceput sa mearga si ea de-a busilea dar o las numai in patul nostru mare, pe jos mi-e frica. De multe ori mai cade, drept in cap. De-aia nu o las. Merge doar daca este ceva care o tenteaza, jucarie, telecomanda, telefooane etc. Altfel nu se urneste. De aici deduc ca e foarte puturoasa.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bianca, formularele si instructiunile pentru trecerea copilului in pasaport le gasesti si pe internet www.pasapoarte.mai.gov.ro/index7.htm" target="_blank">aici. Daca mergi la directia generala, au birou special pt copii si batrini, unde coada este mult mai mica. Poti plati si taxa de urgenta de 1 mil daca il vrei in 3 zile.
Antonia, nici o mama nu scapa. "8 cereale" nu e iaurt, e un tip de cereale de la Nestle; cred ca diana a mincat prepozitia "cu".

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

buna mamici si pitici
vroiam sa va intreb si eu daca voi le mai faceti mincare speciala la bebeii, sau le dati de la voi?..asta atunci cind gatiti mincaruri permise lor...in privinta sarii intreb, eu nu i-am dat deloc sare pina acum si vad ca nu prea ii mai place mincarica ei...in schimb daca ii dau de la mine din farfurie, ar rade tot...
de cite ori pe zi mai dorm beblusii vostrii?
si o alta intrebare este legata de tintari...voi folositi off sau autan pentru ei?..asa de mici? o fi voie?
multumesc si va doresc tututor o zi buna!
pupici

Mergi la inceput