Piticodromul de sept-oct 2005 (131)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

ce liniste e pe forum....

Bianca,mersi de raspuns

Mihaela,eu tot cu crema de la Avene i-am dat si e buna.Mie dr mi-a zis ca pot s-o tin pe plaja de la 7 la 9.30 si dupa ora 17.Concediu placut!

Ioana,drum bun la Botosani!O sa fie bine Mirunica,e pe maini bune.

Hilde,felicitari pentru Stefi,e baiat mare deja.

Cu adormitul lui fii mea am si eu o problema....cand era mai mica adormea in brate,de la o vreme,cam de cand am fost noi plecati in concediu(fara ea) adoarme singurica,dar se tine cu mainele de bluza si se incordeaza toata,parca se screme...se inroseste toata..daca o iau in brate sa nu mai faca asa,incepe sa planga.Ma enerveaza rau de tot ticul asta,prefer sa stranga o jucarie in brate sau altceva.Nu stiu cum s-o dezvat.Aveti vreo sugestie? pun si o poza ca sa va dati seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Noi avem crema Avene cu spf 40. Nici nu m-am gandit sa-l imbrac in pantaloni lungi. Il dau cu crema cand iesim afara si gata. Oricum la pranz nu sta afara si oricum tot mai mult pe la umbra il tin.
Cred ca e ok.

Maddy, cred ca e enervant, dar decat sa adoarma in brate mai bine asa.
Matei al meu adoarme la tzatza seara, dar uneori se enerveaza atat de tare, se cambreaza numai cand vreau sa-l pun la san (cred ca incet incet se intarca singur). In cazurile astea pana la urma il adorm in pat cu paturica. Pe caldura de acum e tare naspa cu paturica, deci eu zic ca e mai bine la tine , macar se trage de body-ul din dotare. Nu mai zic ca pana adoarme ma apuca toti nervii, atata se freaca de pe o parte pe alta, baga in gura coltul de la paturica, iar se intoarce, mai maraie, mai intinde mana dupa mine... Si nu-ti mai spun in ce hal de jeg e paturica, dar nu pot s-o spal ca nu doarme fara ea in pat.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Dragelor,va cer parerea intr-o chestiune.Mie nu mi se pare ca e o problema,dar mama ma tot "freaca" la cap cu chestia asta.
Mihnea la 6 luni s-a asezat in patru labe si relativ repede s-a deplasat in acest mod.Cam pe la 7 luni jumate s-a ridicat singur in picioare in patut si la 8 luni a inceput deplasarea tinandu-se de patut.De cand a inceput sa se deplaseze mai mult in picioare,mersul in patru labe s-a modificat,in sensul ca se deplaseaza sprijinindu-se in genunchiul drept si in talpa stanga:exemplificare 1 si exemplificare 2
Credeti ca e vreo problema ca se deplaseaza asa?
Mai este vreun piticot care merge in stilul asta?

Va multumesc anticipat de pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Diana, mi se pare foarte dragalash si amuzant Mihnea cum merge el 4x4. Mie nu mi se pare ca ar fi vreo problema.
Maddy, am admirat-o pe Bianca cu freza cea noua; pune-i o jucarie micuta si moale in patut tot timpul, poate pina la urma o accepta si o ia in brate.
Ruxandra, era sa te felicit pentru spart buza.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Maddy,Mihnea tine asa pilota si-si tot baga nasul in ea.Noroc ca la noi in casa nu-i prea cald si pilota ii usurica si nu foarte calduroasa.De fapt el tot dezvelit doarme,cu nasul in pilota.Cum da cu nasul de ea cum isi baga degetul in gura,asta chiar daca nu-i e somn si nu-i momentul de culcare.
Ti-am zis toate astea ca sa vezi ca fiecare are "pasarica" lui,"pasarica",care la maturitate se transforma in "stol de pasarele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Pupici mamici si licurici

Eu sunt cam certata cu fi mea. E a doua oara cand incearca sa se ridice singura de pe olita si cade cu ea si bineinteles ca imprastie prajiturile pe covor
Cu borcanasele cred ca am descoperit misterul.Alea de la Nestle cu carne si legume nu s destul de bine pasate si nici consistenta nu i place. I am luat unu cremos de la Hero cu peste si l a halit.

Ce fel de cereale dati voi in biberon la pitici?

Mai citesc din urma si revin,ma uit la poze, poate mai pun si eu

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Lori,eu nu-i dau cereale cu bibe ,deoarece nu stie sa bea cu bibe si laptele il bea de l asursa(tzitzi),dar ii pun cereale in iaurt si uneori in fructe.Eu folosesc cereale nestle.Cu astea am inceput si-n virtutea inertiei vad ca tot de astea folosesc.Mi se par tare bune in combinatie cu iaurtul "8 Cereale".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Stefan al meu a baut dimineta la 8, 60 ml humana din canita cu cioc.....uraaaa. asta e inceputul.
Poate se intarca singurel.
Aseara am incercat sa-i dau dupa baie si a ras 70 ml humana....era adormit. Apoi mai trebuia si titi ca nu s-a putut altfel dormi in liniste.
Mai mlut nu vrea sa beie.
As vrea ca singur sa se intarce. nu vreau dintr-o data.

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Diana, asa exact mergea Victor al meu cand era mic. La 10 luni fix a mers singur in doua picioare. Nu-ti face griji, nu-i nici o problema.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana multumim multumim.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput