Piticodromul de sept-oct 2005 (131)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Tz, tz, tz!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata!
haideti la scris, nu e inca weekend!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Noi deja ne simtim ca in weekend. Lenea e mare

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Cristina, poate ca Victoras are o pasiune pentru desenat, si nu toti copii mizgalesc peretii. Daca ai, pune o poza cu peretii pictati, sa admiram creatia artistului. Fain ca i-ai gasit papusa Ancutei; si Mirunei ii plac papusile (stiu fetite care nu sint interesate de papusi). La ce ora aterizeaza seful?
roxica, bine ai revenit! Felicitari pentru . Eu nu pun sare in mincare; da, poti sa ii dai mamaliga cu brinza; uite cum maninca Miruna (ea maninca cam la fel de la 7 luni):
08 - 270 ml lapte
12 - 200 gr legume cu carne sau ou + 100 gr fructe cu orez sau brinza
16 - brinza sau iaurt cu fructe
20 - 270 ml lapte
Apa si suc de fructe intre mese.
Gabi. Deci te-au gasit pina la urma politistii.
Meme, eu stiu ca nu exista nici un avantaj/dezavantaj ca le ies dintii mai devreme sau mai tirziu.
Dana frantuzoaica, e posibil sa ajungem in Spania o saptamina, daca facem rost de credit card sa platim avionul din germania in spania (nu stiu cum de n-am reusit sa ne facem CC pina acum - adica stiu, pentru ca sintem mina sparta si cheltuim tot ce avem). In cazul asta, cel mai apropiat punct de Franta in care voi ajunge va fi Geneva. Dar pina nu platim biletele de avion, nu stim sigur.
Antonia, ii zic de azi la multi ani lui Dinu, dar ii transmiti tu miine, da?

Miine o ducem pe Miruna la Botosani, sper sa nu pling tot drumul la intoarcere. Ma dadeam eu tare, ca rezist, dar acum mi se cam ineaca corabiile.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Gata Cristina, te ascult si ma apuc de scris. Ieri nu am intrat caci am avut treaba. Dar acum vin cu o intrebare, adica mai multe. Prima, stiti vreun medic pediatru bun, pt. ca dna Calapod este in concediu. lui alexandru i-au aparut niste bubite (ca o iritatie) intre cuculet si fund, e o zona restransa si nu vor sa treaca sub nici un chip. Asa ca as vrea sa-l vada un medic.

A doua problema pe care mi-am autocreat-o, tocmai am citit un articol pe DC ca nu trebuie sa lasi copilul la soare in primul an de viata, intrucat exista risc de cancer de piele. Asa ca acum ma framanta plecatul la mare. In articol se vorbea de protejarea copiului cu pantalonasi lungi!!!! Evident ca nu plec la mare sa tin copilul la ora 12 pe plaja, dar pana pe la 11 tot vroiam sa-l tin si evident i-am luat crema cu factor de protectie 30 - iar in articol spune ca trebuie sa fie factor de 50. Eu una nu am vazut o astfel de crema. Voi stiti vreo firma care face crema de protectie solara cu factor 50????

Eu nu stiu ce meniu sa-i mai fac sa-l stranga la stomacel. Noi suntem pe dos, cautam mancaruri care sa constipe, aveti sugestii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

salutare la fete si la picineti!!!

noi am trecut cu bine de prima sedinta de aerosoli aseara...s-a speriat micutzul ca uitase zgomotul si senzatia, dar cu un pic de baby E si un show din partea lui tati s-a rezolvat!speram sa ne facem bine si de data asta...mai ales ca acum am racit si eu! a circulat virusache asta pe la toti, bine ca ne-a luat pe rand ca daca ne lovea pe toti o data era naspa!

Vero, bravo pentru noul mod de adormire al lui Stefan...te inteleg perfect pt ca stiu ce inseamna sa cari atatea kg prin casa!

in legatura cu "papa" si "pa-pa" acum ca incercam sa il facem sa dea din manutza in semn de "la revedere" evitam sa mai folosim "papa"....de cascaval nu stiu, in principie e din lapte pasteurizat deci ar fi ok, dar poate mai sunt si alte aspecte de luat in seama!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bianca, sanatate multa la toata familia!
Mihaela, poti sa mergi la oricare dr de la Medicover, toti sint buni. Noi am luat crema cu factor de protectie 50+, de la Avene (e scumpa, peste 45 lei). Eu zic ca puteti merge la mare, dar sa tii copilul doar sub umbrela. Cu constipatia - da-i orez cu fructe fierte in loc de crude ca desert, si o sa-l mai stringa la stomac.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

mihaela, poti incerca la medlife daca nu gasesti la Medicover, te poti duce oricand fara programare si au program si in w-end! sanatate multa!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Bau!

Ce liniste pe forum. Sunteti toate in concediu?
Tonnia, te invidiez pt. luna la mare.

Ieri am avut copil agitat, saracul a fost trezit din somn de nenumarate ori, pana la urma s-a plictisit si s-a pus pe urlat.
Azi si-a spart buza, deci suntem pe urmele Mirunei.
Si am vazut-o pe Alexandra by Kid in parc, era cu bunica cred.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Mihaela,eu am luat pentru Mihnea crema cu factor 50 de la Mustela.Costa 500.000lei.Si noi vom merge la mare cu copilul.Cred ca daca nu se exagereaza cu statul la soae,e ok.

Mergi la inceput