Piticodromul de sept-oct 2005 (131)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Cristina, . Si pe bebe unu si pe bebe doi ii plimbam...asa plimbareti n=am mai pomenit pana acum...

cu dintisorii si eu am auzit la fel, cu cat ies mai tarziu cu atat mai bine, dar se si chinuie mai mult bebeii pentru ca se intareste gingia si sparg mai greu...asa ca sunt si avantaje si dezavantaje...
Al meu de exemplu nu e f dependent de suzeta (cel putin pana acum), dar azi nu sta linistit decat cu suzica in gurita...cred ca il chinuie dintisorul...

Pupam
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

E aproape 16,30 si Mihnea inca nu doarme Am incercat sa il adorm pe la 14,30 , dar mi l-a trezit pe Tudu si le-a sarit somnul la amindoi .

Pe cind scriam mesajul anterior Mihnea ridea asa de tare ca se amuza si Tudu , iar eu nu stiam motivul .Cel mare renuntase la bucata de pizza cu ton facuta de mine si i-a daduse celui mic care o farimita cu mina si ducea la gura

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

ieri n-am intrat ca am avut o insuportabila durere de cap,care nu trecea cu nimic..cred ca era de la vreme.

Roxica,bine ai venit in gasca!Wow ce de-a dintisori!Eu i-am dat mamaliguta de la 8 luni parca.

Kristinuta,mortal Jimi

Ege,felicitari pentru vorbareata!

Eu branzica i-o fac cu iaurt,ca e mai simplu si-mi place mie mai mult,acum de cand cu regimul am facut-o cu calciu pisat.
Cascaval le putem da?Ca eu i-am dat o bucatica si-i place tare mult.

Mai vroiam sa va intreb.. copii vostri nu confunda pa-pa(la revedere) cu papa(mancare)?Fii mea nu mai face cu manuta de o vreme,crede ca-i dau de mancare.Eu una nu mai stiu cum s-o pacalesc nu-i place mai nimic,deschide gura doar cand mananca ea biscuiti sau grisine...o perioada a mers cu apa,ii ziceam "apa" si deschidea gura,acum s-a smecherit.

Si ca sa nu uit sa pun poze cu
noua
freza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Roxica, bine ai revenit!

Eu pun sare picutel in mancare (inaintel nu puneam , dar de 1 sapt pu ca Stefan no mai papa asa).
Mamaliguta cu branza (eu fac branza calcica) se poate da de la 7-8 luni (mie asa mi-a zis dr.) noi am papat deja.
Meniul zilei de azi:
ora 5-6 -titi
ora 10: banana + caisa + 3 linguri "7 cereale " de la Milupa
ora 14 - piure de legume: carne itel, dovlecel, morcov, patrunjel, rosie + un picut sare. Un pic de zeama i-am dat cu canita cu cioc.
ora 15.00 - un iaurt mic danonino - pere si piersici, 50 g
ora 19 - gris cu lapte (pun si zahar)
restul titi la cerere.

Asta e azi.....maine cine stie ce va fi

Noi avem 5 dinti, al 6-lea e pe drum

Daca mai ai intrebari nu ezita.

Cine vrea sa vorbim pe messyahoo uite id-ul meu: szamcsekv

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

tralalalalalla,
Stefan adoarme numai in polly.
Azi numai acolo l-am adormit.

Ce happy sunt!!!!
M-am scapat de carat 10 kg

PRAJITURI

Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

multumim de laude.

hildegard, cum faci grisul? cu ce lapte?
felicitari pt adormit.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Kristinutza, fac grisul cu lapte pasteurizat cu grasime mare 3,5....am facut si cu 1,8. Oricum nu conteaza. Laptele sa fie bun.
Grisul fierbinte trebuie sa fie foarte subtire, el apoi se ingroasa cand se raceste. Racesc farfuria cu gris punand-o intr-un recipient cu apa rece.
Aici la noi la Billa este gris pentru copii...scrie pe el ca e cu vitamine si minerale. Costa 11 mii si ceva punga
a daa...uitasem mai pun si o lingura de zahar la toata cantitatea...ei sa nu fie dulce dule, sa se simta numai putin gudtul dulce. Ca doara nu l-ar manca fara gust
Papa Stefan de se sparge. Ii fac 1-2/sapt gris cu lapte.

PRAJITURI

Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

multumesc, hildegard.
inca nu as vrea sa-l trec pe lapte de vaca... nu stiu. dar e bine de stiut de grisul cu vitamine si minerale.
de asta ma intrebam, ca mi se pare ca tre sa fie greu sa faci gris cu lapte praf, ca doar nu poti sa-l fierbi.

gandim, cugetam...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Pace la fete

Dar unde sinteti? chiar toate ati plecat in vacanta? ahaaaaaa recupertati ce ati pierdut anul trecut!!,bravo si va doresc sa petreceti vacante cit mai placute

noi murim de cald cald, cald, cald si iarasi cald

Ioana prin francia cind ajungi?

am vazut noi talente Radu ,Fabiano Bianca
Gina felictari printese pt mers
antonia vacanta placuta la mare

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Buna!
Raportez si eu!
Darius are 3 dinti si e super cuminte. S=a reintors bunica lui, adica mama mea, pe p;ai mioritic si a ramas uimita cat de cuminte e nepotul! I=a adus fy multe lucrusoaRE de la H&M si C&A, o gramada de jucarii si un lantisor din aur alb cu winnie the pooh ca medalion, e tare haios.
IRINA intrebai de picaturi de nas. Eu am folosit colargol de 3 ori pe zi cate 1 pic in fiecare nara timp de 3 zile. Sau ophtamesone. Colargol am gasit la farmacia 2NA
Si eu ii pun 4 pastile de calciu la 1/2 lapte pe care le pisez si le trantesc in lapte cand da in clocot.

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."

Mergi la inceput