Piticodromul de sept-oct 2005 (131)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmi, multumesc frumos. Referitor la intrebarea cu brinza si mamaliguta, Calapod recomanda sa facem brinza in casa, din lapte cumparat nedegresat (eu ii fac din lapte 3,5%). Pina si mie mi-a iesit brinza saptamina trecuta. Nu cu calciu lactic, ci cu lamiie stoarsa sau cu iaurt.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ioana, cat iaurt ai pus la branza? si de care? merci

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bianca, eu stiam teoretic cum se face brinza; am rupt in 1/2 l lapte care era pe foc 2 pastile de Ca lactic, si nu s-a intimplat nimic (cel mult o usoara spuma); asa ca am luat o lingura de iaurt La Dorna (si lapte, eu tot La Dorna folosesc) si am trintit-o in lapte; parca-barca incepea sa se brinzeasca, si ca sa fiu sigura am mai pus o lingura de iaurt.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

merci ioana...eu la 1/2 l de lapte pun 4 pastile.. am sa incerc insa cu iaurt ca mi s-a luat de pisat Ca.

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Incerc si eu sa semnez condica :
Ioana, carioci speciale erau in Billa de pasti. Le zicea carioci ptr oua. Dar oricum eu zic sa mai astepti cu pictatul peretilor, hainelor, dulapurilor.
La noi in casa totul este pictat.

Usile de la dulapul nostru de pe hol au butoane de lift desenate pe el.

Si cu programa de la cresa: va vom povesti-o noi in direct din toamna.

Sunt curioasa unde va mai scrie Anca, ca nu prea mai e loc de picturile lui Victor.

Antonia, o luna la mare.!!
Va fi super sa iesi din Bucuresti. Cred ca si Dinu va aprecia, la fel surioara lui

Bianca, si Anca are la 10 luni decat 2 dinti.
Pana la urma le cresc si lor.

Sa va povestesc ca daca tot am luat ieri stimulentul, aseara ne-am infiintat la MiniBlu. Aici au niste papusi bebe cu chilotei si suzeta.
Cand le-a vazut Anca si-a scuipat suzeta ei, si si-a bagat-o in gura pe cea a papusii. Bineinteles ca i-am luat fetei papusa, si de atunci o cara cu ea peste tot.
Cand o iau in brate, isi taraste si papusa dupa ea.

Azi-noapte a adormit tot cu papusa lg. ea.

Ihuu!! Azi vine seful din tabara

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

oo, cristina, deci se intoarce seful! stiu ca ti-era dor de el.

si ca sa faca pereche cu kleidermann, uitati-l si pe jimi al meu.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

Buna dragi mamici
iata ca apar si eu dupa aproape 8 luni de zile..mai bine mai tirziu decit niciodata;
fetita mea are 8 luni jumatate, 8 dintisori...si vroiam sa va intreb si eu cam ce le dati de mincare la virsta asta..parca de la 9 luni se baga mamaligutra cu brinzica nu?
voi puneti vreun pic de sare in mincarica?...si mai spune-ti-mi va rog cam care este meniul dintr-o zi, asa si cu ore al bebeilor de virsta iepurasului meu;
va pup si va doresc o zi minunata;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Bianca, eu n-am pisat niciodata pastilele de Ca,pur si simplu le dadeam drumul in lapte cand incepea sa clocoteasca....acum aflu si eu ca trebuiau pisate.....

Cristina, super ca se intoarce Victor din tabara...pun pariu ca o sa fie super obosit si super super fericit...

Kristinutza, Andrei al meu a avut primul dinte la 7 luni si cateva zile si pe al doilea la 7 luni jumate, iar al treilea de-abia acum la 9 luni jumate....si se vede si al patrulea, cred ca urmeaza curand..
Ciudat e ca de vreo cateva zile s-a iritat la fundulet si a facut kk mai des...semne clare de dinti..se pare ca primii 4 dintisori nu dau reactii, dar ca urmatorii pot da si febra, si kk des, si iritatie la fundulet...asa ca vai de noi....

Pupici

Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si din proprie experienta va zic ca daca le apar tarzior dintii de lapte tot asa le si dispar.
Victor are numai 2 dinti schimbati, pe cand ceilalti colegi (chiar si cei mai mici ca el) ai lui sunt stirbi de tot

Meme, vad ca il plimbi pe bebe2 si pe yacht si cu avionul.
il inveti plimbaret, bravo!!

L-am admirat si pe Jimi/Radu cu chitara.
Radu imi e tare drag, cum face el :'Ieee'.(m-am uitat din nou la pozele astea).

Sambata dimineata plecam in formatie completa la Slatina, e parastasul bunicilor mei.
Si Victor ramane aici, intai la socri, apoi il iau ai mei la Olanesti cu ei.
Are o vara plina, de noi face misto ca avem dect o sapt concediu.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Moaaaama , ce pericol public sint ! Ma cauta politia pe la mama acasa !Nu va spun ca tremurau toate pe dinsa cind m-a sunat sa imi spuna , si bineinteles ca mi-a transmis si mie ceva din starea ei .

Pina la urma m-au sunat .Voiau sa stie daca in 2004 am votat in alta localitate , ca cei de la capitala fac nush ce cercetari , bla-bla-bla .Noi petrecuseram la sf lui noiembrie in gashca zilele de nastere pe la Durau si am votat acolo .

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput