Piticodromul de sept-oct 2005 (131)
Raspunsuri - Pagina 21
Ioana75 spune:
Antonia, sigur o sa-i priasca lui Dinu aerul de mare; nu mai spun de bb2. Cind iti faci morfologica aia, sa ne spui si noua ce e, ca sintem curioase
. Nu-mi fac griji cu bona la virsta asta a Mirunei; are mare grija de ea fizic vorbind, se joaca impreuna in nisip, ii citeste din cartile de povesti, etc. Pina la 2 ani nu vad nici un pericol, iar apoi vreau sa o dau la gradi.
Am intrebat-o pe Calapod daca nu are sa-mi dea o lista cu ce trebuie sa facem cu copilul, sa invete cit mai multe. A zimbit, si m-a anuntat ca la 3 ani trebuie sa recunoasca citeva culori
. Si mi-a zis ca pina atunci copilul doar se joaca (dar eu nu ma las
, incerc sa obtin programele educationale ale creselor, daca exista asa ceva
).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Meme1 spune:
'Neata fetelor,
N-am citit nimic din urma si nici nu cred ca mai apuc...
Noi am inceput pregatirile pentru vacanta, de azi intr-o saptamana decolam....
Iar weekend-ul e super plin, mergem pe yacht cu vecinii, speram sa fie vreme buna si sa ne priasca.
In rest toate bine, martea viitoare avem programare la spital si cred ca prind si o echo asa ca e posibil sa aflam ce e noul bebelus...
Andrei se lauda cu dintisorul numarul 3 si o sa urmeze si cel numarul 4 in urmatoarele saptamani banuiesc.
L-am cantarit aseara si are undeva la 9.7-9.8 kg, e in grafic pe aceeasi curba. Papa bine pana acum si nu sunt probleme.
In rest mai nimic nou aici la noi, vremea a fost fff calda, am facut baie la bebei in piscina (Andrei si al vecinilor) si au fost super incantati..
Irina, nu mi=ai spus de body-uri, vrei numai albe sau si colorate? Ca sa stiu pe care le pun in bagaj...
Cam atat acum de la noi,
La Multi Ani tuturor bebeilor care si-au mai adaugat lunite la varste,
Va pupam,
Meme & Andrei
Hildegard spune:
Buna,
Carmi, eu fac branza calcica la mamliguta.
Ioana, interesant ar fi sa obtii programul eduational al creselor. Si pe mine ma intere.
Stefan e turbat de dimineata
......iese al 6 dintisor.
I-am dat Nurofen si acuma doarme dus. I-am pus papica pe foc:dovlecel, morcovi, rosie, cartofi, carne vitel.
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni
BiuMil spune:
Ioana, hai sa iti spun ca stie sa faca nepotica mea de 1 an si 3 luni, care merge la cresa de jumatate de an: recunoaste 2-3 animale in carte, arata cu degetul, stie sa puna pahare de diferite marimi unul intr-altul, aduce jucarii si ti le da, "raspunde la telefon" spune alo si da, daca ii e sete aduce cana de apa, deseneaza cu carioci, stie sa potriveasca formele. daca imi mai aduc aminte iti mai spun...
8 dinti pana la 1 an? pai Milan nu are decat 2 la 9 luni! urmeaza o perioada intensa??????
Tonnia, distractie placuta la mare...de vreme ce sa iti spun, intr-o luna sigur prideti vreme buna! Milan la mare nu a comentat deloc la mancare, halea tot ce ii dadeam! si dormea dus si ziua si seara!
dupa ce ne-a trecut faringita, Milan a inceput sa tuseasca rau si sa ii curga mucii...asa ca de ziua lui o sa ii fac cadou o sedinta de aerosoli!si in urmatoarele zile bineinteles!
incurajata de expertele in bucatarie de aici m-am apucat sa fac si eu o amarata de placinta cu mere! sotul deja avea un aer nelinistit...se gandea probabil ca cine stie ce va trabui sa manance!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
BiuMil spune:
Ioana, mai poti intra pe site-ul menssana.ro, la curriculum gasesti "programa" pt baby club! nu e prea detaliata dar ca idee....
Ioana75 spune:
Bianca, multumesc pentru toate detaliile! La multi ani si sanatate multa lui bb Milan
.
Meme, va urez de pe acum drum bun in tara!
Parca ma stringe in spate sa ii dau de pe acum cariocile in mina, imi imaginez cum o sa arate Miruna, eu, peretii, mocheta ...
.
BiuMil spune:
vezi ca exista niste carioci speciale pt copii, nu imi amintesc cum se cheama dar o intreb pe sora mea...sunt speciale pt ca nu pateaza nici hainele nici copilul. sunt produse de o firma italiana, eu le-am gasit la o librarie obisnuita
kristinutza spune:
la multi ani, ilinca! (sau nu e de la ilie?
)
ioana, e chiar f interesant ce spui tu, cu programele educationale de la crese...
sa ne spui si noua daca gasesti ceva!
meme, suna f bine: yacht! ![]()
radu are doi dinti aparuti la 6 luni... iar de atunci, nimic nou.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Daca fac rost de documentatie legata de educatie, nu va faceti griji ca va dau si voua, ca pe linga frumusetile de sept-oct, sa putem adauga si deshteptaciunile de sept-oct
.
Bianca, te rog frumos sa nu ma uiti cu cariocile.
Carmi spune:
Ioana, multumim de urare, uite niste site-uri:
http://www11.germanwings.com/
http://www.ltu.de/docs/de/
http://www.hlx.com/de/destinations/streckennetz.shtm
http://www.bookryanair.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi
Pupici, ne grabim la dentist....revin mai pe seara.
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video